Нинова атакува: Всеки ден ГЕРБ увеличава хаоса

Създавали паника, управлявали кризата през страха
157
Нинова атакува: Всеки ден ГЕРБ увеличава хаоса
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

„Всеки ден ГЕРБ увеличават хаоса. Не могат да овладеят ситуацията, създават паника и управляват кризата през страха на хората. Трябва да се направи точно обратното“, заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова по време на обиколката си в Северозападна България по отношение на неуредиците във ваксинационния процес.

Соцлидерката бе категорична в необходимостта от следните мерки: „Ред, предсказуемост, спокойни и разумни решения без паника, допълват от пресцентъра на левицата.

Още по темата

Нинова предлага да се възстановят списъците на рискови групи, личните лекари да се заемат с ваксинирането, спешно да се осигурят ваксини извън договорените - руска и китайска, да се обособят ковид болници и чисти болници, за да продължи нормалното функциониране на здравните заведения и за други заболявания, да се обяви данъчна ваканция за бизнеса, да се подпомогне всяко домакинство с ежемесечна сума.

„Можем да се справим!“, увери тя.

Нинова обяви, че „Срутището ГЕРБ се вижда най-ясно в Северозапада“ и призова социалистите от Видинско:

„Оценявайте партиите по резултатите, а не по думите. След 11 години управление на ГЕРБ сме най-бедни в Европа, най-бързо изчезващата нация, с над 47 процента неграмотни деца, най-корумпираната страна и на последните места по свобода на изразяване. Днес сме изправени пред съдбоносен избор - да продължаваме така или да мобилизираме силите и достойнството си като народ и да направим промяна. Уважавам всички малки партии и хората, които ги избират, но е факт, че само БСП има възможност да победи ГЕРБ. Всичко друго е разпиляване на гласове и бетонира статуквото“, заяви на среща с актива на БСП председателят на партията Корнелия Нинова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


157
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
9
 
3
 
! Отговори
съобщение преди 3 години
До Анонимен 48Любимия президент ще го видите наесен при мажоритарни избори,които много по-трудно се манипулират.-
42
0
 
11
 
! Отговори
От Техноимпекс преди 3 години
При нас има ред и правила.
41
3
 
23
 
! Отговори
отврат преди 3 години
Много "справедлива" шушумига.Краде на поразия от държавата.Набута мъжа си в Лукойл,защото са много бедни,милите,а той съдейства за големи съкращения там и маса народ остана без работа.За художника Рафаело да не говорим.
40
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Въпрос - не Ви ли липсва тъ-па-та членоразделна реч на "любимия" български президент. Къде се покри завалията. Нека се покаже, че да го "обожествим" подобаващо. Ковида ли го хвана, що ли? Стига се е правил на мишок, нали така де.
39
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Патерицата на Борисов!!!
38
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За нас няма никакво значение кой от клановете ще победи накрая, но по-добре глобализация сега , отколкото още жертви и конфликти!
37
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Със страх, ама изприпка при плашещия да я лекува. Заяо не отиде във Видин да се лекува, а при този дето обвини, че плаши? Още ще ви паднат процентите.
36
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако няма глобализация, конфликтите никога няма да престанат, по-добре глобализация и общо правителство, отколкото конфликти!Така или иначе , клановете ще се бият дотогава, докато някой покори всички останали и накрая ще е отново глобализация,такава е логиката!
35
14
 
5
 
! Отговори
Преживял преди 3 години
Ех тука герберасто-СДС-истките *** не споменават защо се случи виденовата зима - може би защото Виденов отказа да разпродаде и малкото останало за стотинки - т.нар Масовата Приматизация и боновите книжки които се случиха през 1997-а - по времето на Диван Лостов - Кокалий. Или вие си мислите че със магическа пръчка се спря хиперинфлацията ? Не просто ни натириха валутен борд, без който сме тотален фалит от 1997-*** насам.Де-факто ние от тогава нямаме и национална валута.
34
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Надменност и злоба, не става за политик
33
1
 
18
 
! Отговори
А стига бе преди 3 години
Ко става тука бе? Довчера не бяхме ли антимаскъри? *** то грипче някакво, стой си вкъщи и се лекувай с чай и аспирин. Мерките не бяха ли за да крепят правителството? Какъв хаос, какво туй чудо?
32
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нинова, наливай масло в огъня, наливай!
31
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това комунистите са най-долните същества. Браво поне, че те не са на валст по време на пандемията.
30
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тая тьотка така и не проумя, че злобното говорене антигерб само сполотява твърдия електорат на ГЕРБ. Разбира се, че тези, които още не са решили кого да подкрепят едва ли ще им се понрави злобното и отвратително отношение на представителите на бсп. Корнела, Вигенин, Божанков и най-вече проваления "експерт" на Жан Виденов Румен Гечев плюят, храчат и бълват огън и жлъч. Това едва ли се харесва на хората. За това нека продължават така и загубата им е вързана в червената кърпичка.
29
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Голяма грешка е да се използва К-19 за предизборна пропаганда
28
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Боже пази България!
27
2
 
21
 
! Отговори
Фен на Нинова преди 3 години
Тази от злоба че пукне Лелче няма да управляваш
26
10
 
4
 
! Отговори
от БСП Кюстендил преди 3 години
До ЧебурашкаТова беше активно мероприятие на западните служби за дискредитиране на най-успешното и социално управление в новата история на България
25
5
 
21
 
! Отговори
Корналка преди 3 години
влезна в кръгова отбрана - вече не само ГЕРБ и е крив но и всички малки партии... нещо май губи почва под краката си.
24
12
 
5
 
! Отговори
Ха-ха-ха... преди 3 години
До Анонимен, 27: И един долар заплата ти е много. А ако е заплатата само за един коментар нямаш основание да се оплакваш. Но ако все пак си недоволен недей да тролиш, ами започни да работиш нещо полезно!