Нинова атакува: Всеки ден ГЕРБ увеличава хаоса

Създавали паника, управлявали кризата през страха
157
Нинова атакува: Всеки ден ГЕРБ увеличава хаоса
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

„Всеки ден ГЕРБ увеличават хаоса. Не могат да овладеят ситуацията, създават паника и управляват кризата през страха на хората. Трябва да се направи точно обратното“, заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова по време на обиколката си в Северозападна България по отношение на неуредиците във ваксинационния процес.

Соцлидерката бе категорична в необходимостта от следните мерки: „Ред, предсказуемост, спокойни и разумни решения без паника, допълват от пресцентъра на левицата.

Още по темата

Нинова предлага да се възстановят списъците на рискови групи, личните лекари да се заемат с ваксинирането, спешно да се осигурят ваксини извън договорените - руска и китайска, да се обособят ковид болници и чисти болници, за да продължи нормалното функциониране на здравните заведения и за други заболявания, да се обяви данъчна ваканция за бизнеса, да се подпомогне всяко домакинство с ежемесечна сума.

„Можем да се справим!“, увери тя.

Нинова обяви, че „Срутището ГЕРБ се вижда най-ясно в Северозапада“ и призова социалистите от Видинско:

„Оценявайте партиите по резултатите, а не по думите. След 11 години управление на ГЕРБ сме най-бедни в Европа, най-бързо изчезващата нация, с над 47 процента неграмотни деца, най-корумпираната страна и на последните места по свобода на изразяване. Днес сме изправени пред съдбоносен избор - да продължаваме така или да мобилизираме силите и достойнството си като народ и да направим промяна. Уважавам всички малки партии и хората, които ги избират, но е факт, че само БСП има възможност да победи ГЕРБ. Всичко друго е разпиляване на гласове и бетонира статуквото“, заяви на среща с актива на БСП председателят на партията Корнелия Нинова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


157
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
16
 
8
 
! Отговори
от БСП Кюстендил преди 3 години
Затова ще гласуваме за теб Корнелия за да ни преведеш през ужаса на ковид чумата! Само ти можеш! Напред БСП победа!
2
3
 
22
 
! Отговори
Ха хйа преди 3 години
А ти какво правиш нинова?
1
5
 
21
 
! Отговори
БАНко преди 3 години
KУKУPУKУКУУУУУ!!!