От ВМРО: БСП са лицемерни за спора със Северна Македония

Мандатът за ВМРО беше труден, но успешен, заяви Александър Сиди
25 мар 2021 22:45, Красимир Ангелов
25

ЕП отхвърли поправка срещу България в доклад за Северна Македония. Ще промени ли позицията си страната ни?

"ВМРО е единственият гарант, че позицията по отношение на Северна Македония няма да се промени. Виждаме БСП и тяхното лицемерно отношение - в България говорят по един начин, а в Европа по друг начин", каза Александър Сиди за "Денят ON AIR".

Още по темата
"Демократична България" категорично заявиха, че ще допуснат предателство и продажба на българския национален интерес по отношение на Република Северна Македония. По темата "Македония" няма как да бъдем нещо друго, освен емоционални", допълни Сиди пред Bulgaria ON AIR.

По думите му "Демократична България" и БСП не са имали проблем ЕП да ни скара за това, че няма македонско малцинство в България и за това, че няма гей бракове.

"Те гледат на темата "Македония" единствено като разменна монета за своя собствен вътрешен политически интерес. Някой, за да вземе 2 гласа повече, няма проблем да си продаде националния интерес. Решението за спора е много лесно - македонците нямат никакъв друг избор, освен да признаят, че до 44-та година никой не е имал съмнение, че те са от български произход и имат български език. След тази година нека да правят каквото си искат", подчерта депутатът от ВМРО.

Сиди смята, че единственото място, където духът на Тито продължава да бъде жив, това е в Република Северна Македония.

Народният представител окачестви като труден, но успешен мандатa за ВМРО.

"Това, което обещахме на българските граждани, го изпълнихме", каза още Александър Сиди.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
1
 
0
 
! Отговори
Mhm преди 3 години
Само ВМРО свършиха нещо реално-пенсиите увеличиха и се борят с подлите ЛГБТ, както и не да отстъпили от позициите си за ромите. Ще гласувам отново за тях. -1-
21
1
 
4
 
! Отговори
Читател преди 3 години
Крадлива малка,но креслива партийка,се "опълчи" на С.Македония за пътя й към Брюксел,колкото да заблуди глуповатата част от българите,че виж тези защитават суверенитета на държавата си.Хитри като дърти лисици,"войводите" този път,ще го ду.ат.Преди четири години излъгахте пенсионерите за няколко ваши обещания,този път обаче ще ви изхвърлят зад борда и то за дълго време.
20
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ЩЕ гласувам за ВМРО =1=
19
3
 
3
 
! Отговори
Браво! преди 3 години
Не съм от ВМРО, но приветствам тяхната работа.Не само по отношение на Северна Македония.И разбира се никога за БСП и другите които подават заявки според социологическите проучвания за да прихванат колкото се може пжвече заблудени гласове и после да ги предадат на БСП.
18
5
 
4
 
! Отговори
БГ преди 3 години
НИЕ винаги сме за ВМРО, който не ги е оценил,няма проблем
17
3
 
3
 
! Отговори
Не се открива преди 3 години
До Койчо Ами то като им гледаш имената на ръководството на ВМРО,там български имена и български етнос не се открива. Тоя специално е евреин.
16
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БСП С БЮЛИТИНА 44 умряля работа
15
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
АЗ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ВМРО-24
14
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
комунисти и агенти на ДС за завардили пътя за всяка възможност за политическа промяна.докато не измре проклетото племе, няма да има нормално бъдеща за страната.
13
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Еми как да не лицемерничат като същите с бой и принуда караха българите от Пиринско да се пишат македонци. Същите които пратиха Димитър Талев в лагер защото държеше на българщината.
12
7
 
3
 
! Отговори
Аз преди 3 години
Ей алооо вемерето, знаете ли защо имаме 130.000 бг граждани в МК, защото вие на чело с каракачанката им продавате гражданство вече 20г. Това не е патриотизъм това е предателство. Ние сме 8 пъти осъждани в Страсбург защото не признаваме Македонско малцинство в България, пак искате нас да ни признават. Това е пълен абсурд...
11
11
 
10
 
! Отговори
Истината преди 3 години
Забелязахте как всеки ден пускат видео-реклами на ВМРО с крадените пари от Ф-16.А всъщност това са супер тъпири и гейове!
10
6
 
2
 
! Отговори
Гражданин преди 3 години
До 9. Ей, не ви омръзнаха общите приказки и плюене без доказателства. Ами и аз мога да кажа, че ти си педалл, ама дали е вярно?
9
7
 
7
 
! Отговори
ББ преди 3 години
бре де.а...еми оти българчетата бегат от домовете си изоставящи родителите си бре,що не мога да ида на доктор...що за да учат децата ми не мога им платя бре...вие къщи и острови...ние леб немаме...тея да ги е.а макетата...що нашите деца бегат от лошият живот ви питам...чии държите...немам доктор...немам работа...немам ваксини,немам армия,немам прокуратура и съд...вие за македония...а България загива...еничаре
8
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГерП са будни.Покъсаха се и те като БСП от крадене.
7
3
 
0
 
! Отговори
Кютук преди 3 години
До АнонименХайде дееее?! Аман бе? па какво от това че е така, като тамошните така си го искат?
6
14
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Джамбаски отврати хората с поведението си от тази партия, както и шкембелията със измислените самолети.
5
15
 
13
 
! Отговори
Койчо преди 3 години
Все се чудя този сиди дали е българин
4
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Македонците са дървени глави, като не искат да признаят българските си корени.........да учат албански, след 10 години албанците ще са 50 % от населението на Македония!!
3
25
 
15
 
! Отговори
вмро нацисти преди 3 години
българите нямат спор с македония, вие от вмро и друтите *** нацисти имате спор. Затова ЕС сега ви удари шамар, а следват и санкции срещу България. Всички българи сега ще страдат заради вас клоуните от вмро