Нинова: След 11 години управление на ГЕРБ сме най-бедните

14 партии и организации изненадващо подкрепиха БСП за изборите
380
Нинова: След 11 години управление на ГЕРБ сме най-бедните
Снимка: БСП

България е на кръстопът – дали да продължим да сме най-бедни и първи по смъртност, или да възстановим държавата, каза Корнелия Нинова по време на подписването на споразумения за сътрудничество между левицата и други партии и движения, съобщиха от пресцентъра на левицата.

Още по темата
"Благодаря ви, че сме заедно в момент за предизвикателство за всички нас. България е изправена на кръстопът. Предстои важен избор - дали да продълим по старому след 11 години управление на ГЕРБ и Борисов, който ни постави на последните места по всички места, но и на първите места по смъртност, по бедност, по неравенства и по корупция.

Изборът днес е важен дали да продължаваме по този начин или да започнем възстановяване на българската икономика, на българското земеделие, на българската култура и духовност. Да гарантираме на всеки достъп до здравеопазване, където и да се намери в България. Да възродим българското самочувствие. Това е изборът днес пред нас", посочи Нинова.

"Никой не може да се справи сам в тази криза, затова обединението ни днес е изключително знаково и важно – да съберем всички честни, почтени хора, които искат промяна. Да им подадем ръка на тези, които в момента се чувстват уплашени и да ги освободим от страха.” подчерта Нинова. Тя обърна внимание на присъстващите,че  последното оръжие на управляващите е всяването на страх, на апатия, на намаляването на избирателната активност, към което всички .трябва да се противопоставим. „Нека призовем всички – смело, свободно, честно да излязат да гласуват", апелира лидерът на БСП.

"Подписваме споразумението  тук по две линии – подкрепа в политиките и подкрепа за честни избори. Вчера подписахме с 5 организации, днес с още 9. Ще продължим и другата седмица – тоест ставаме все повече тези, които обединяваме усилията си за промяна, стабилността и сигурността, която искаме да дадем на българския народ", посочи председателят на българските социалисти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


380
Още по темата: БСПизборининовапартии
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
322
0
 
3
 
! Отговори
нострадамус преди 3 години
А тя е най богата.
321
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
1920-1944 БКП прави редица атентати, при които загиват част от елита на нацията1944-1989 БКП разстрелва, хвърля в затвора или праща в изгнание повече от 300 хиляди българи. Пълен терор.1989-1993 БКП слага на власт контролирана от тях опозиция, изградена псевдоинтелектуалци.1993 Лукановата зима: хората умират от глад, защото всички стоки са скрити по складовете, за да падне и без това фиктивната опозиция.1995 Виденовата зима: хипер инфлация.И още има хора, които гласуват за БСП?!?!?
320
0
 
3
 
! Отговори
Хо хо хо преди 3 години
Другари мърдате ли още ? Мърдайте мърдайте колкото повече мърдате толкова повече ще ви влиза ! На 4 ти ще гризнете дръвцето...сал един поп Зарята ви остана и сестра Галева . Вече и Йоло Денев ви отряза хо хо хо
319
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Тикволандия Склери, каква роля има Станишев да влезем в ЕС? На 25.04.2005г. Първанов, Симеон, Паси и Кунева подписват договора за присъединяване от 1.1.2007-***!!! Какъв Станишев ти бърка отзад? Правителството на Станишев е от 17.08.2005г.
318
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
1991,1997,2008-*** бяхме по-богати?Знам ли?По-миналата година бихме рекорда от 39-та за износ към с ЕС на ПРОМИШЛЕНА продукция. Сега силистренска фирма от промишлеността купи доставчика си от Италия. Фигуранта се снима в пром.предпритие, дето печели награда за най-добро"голямо предприятие" и говори за малките и средни предприятия. Това предприятие 2017-та откри трета си ПРОИЗВОДСТВЕНА мощност. Ю.Корея за да станат това, което са сега и при същата корупция са строили инфраструктура като роби. Та?
317
0
 
0
 
! Отговори
баба мара преди 3 години
българия е наи големия износител на слънчоглед в ес затова олиото удари3 лева къде е смешната опозиция не вижда ли какво става цената на хлябасе вдига всеки ден а за сухото мляко да не говорим
316
1
 
9
 
! Отговори
28 преди 3 години
Жанвиденовата зима, купоните, инфлацията, лукановото време - това беше при бсп.
315
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нинова: След 11 години управление на ГЕРБ сме най-беднитеа през 1997 бяхме най-богатите ли *** биволице? Я разкажи как открадна Техноимпекс.
314
1
 
8
 
! Отговори
петър славов преди 3 години
Ако промяната ще е БСП +ДПС =вечна любов сеpeм ти на промяната
313
6
 
0
 
! Отговори
Пак по опорката? преди 3 години
До съм за гъмза: И като си на гъмза, ги лепиш етикетите както ти дойде, по опорната точка. Фалшив и нагъл е бат'ти Бойко, но времето му изтича. Не можеш да лъжеш до безкрайност цял един народ. Ако и този път с фалшификации и купуване на гласове пак се докопа до Министерския съвет, няма дълго да изкара там. Накрая ще го изгонят с камъни.
312
2
 
11
 
! Отговори
съм за гъмза преди 3 години
До 28Нинова!По-фалшив и нагъл човек трудно ще намериш!До като Радев е едно недоразумение,което не знае кво прави там!Той е типичния пример на човек,който се занимава с това дето не му е работа!
311
7
 
0
 
! Отговори
Време за промяна преди 3 години
До ПЕТЪР СЛАВОВ: След като по времето на Станишев бяхме на едно ниво поне с Румъния защо изостанахме толкова назад от тях? С 2-3 процента ръст годишно изоставаме от всички в ЕС и не можем да спрем емиграцията. Не можем повече да продължаваме така. Стига им толкова на Бойко и гербаджийската дружинка. За Бойко е най-добре да си изпразва чекмеджето и да се изнася докато още може.
310
0
 
6
 
! Отговори
петър славов преди 3 години
Още от 1997 сме последни,нормално е да си останем последни . Никой няма да спре да ни чака.
309
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Вирусът е ГЕРБ ЧЕРВЕНА ЧИСТКА ЛИ ЩЕ ПРОВЕЖДАТЕ, А БАНДИТИТЕ КОИТО ОГРАБИХА БГ ЩЕ ОСВОБОДИТЕ ЛИ, А БИЗНЕСЪТ НА ЧЕРЕПА ОТНОВО ЛИ ЩЕ БЪДЕ НЕГОВ, Я ДА ВИДИМ КОЛКО ПЪТИ ЕК Е СПИРАЛА ЕВРОСУБСИДИИТЕ НА ГЕРБ, ЗАЩОТО ЮЛИ 2008Г СПИРА НА ЧЕРВЕНИТЕ Б А Н Д и Т И НАД 500 000 000 ЕВРО ПО ПРОГРАМА ФАР, САПАРД, ИСПА ПО ДОКЛАД НА ОЛАФ ЗА КРУПНИ ИЗМАМИ- СПРАВКА НА СТЕНАТА НА ЕК, ДАЙ ДА ВИДЯ КЪДЕ И КОГА СПРЯХА НА ГЕРБ ЗА ИЗМАМИ.
308
14
 
0
 
! Отговори
Вирусът е ГЕРБ преди 3 години
До Вирус: Вирусът е ГЕРБ с Бойко начело. Когато се оттървем от тях ще се отлепим от дъното. Няма да стане лесно, много се срастнаха с държавата, но това е пътят. А това за бананите сме го чували и друг път.
307
0
 
15
 
! Отговори
Как Сийка преди 3 години
Тая ли дето заграби цял Импекс ще ни говори за бедност ?! Побъркала се е ,нахалницата ! Не й вервайте !
306
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ех,Курнело,дано другарите ти от Позитано те изхвърлят от партията и да ти падне депутатският имунитет.И после да те налазят хората на Гешев.
305
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не се вайкай Kypни, ти забогатя! Що народна пара заграби, и партийната каса завлече. За кво се косиш сега?
304
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
***, за тези 11 години заплатата ми се вдигна 2 пъти.На всичкото отгоре, комунистите, живеете в минали векове и дърпате народа назад, докато го крадете и манипулирате.
303
3
 
17
 
! Отговори
Вирус преди 3 години
"А времето на Бойко и ГЕРБ изтича. Вече трети мандат на дъното на ЕС"------Тъй, тъй,... а като дойдат червените комисари с розови потници и сутиени, ше настъпи Рай - бананите сами ше ви падат в устите, двойно по-голуми пенЦии, тройно по-големи заРплати, десеторно повече шпиони и в България ще настъпи разцвет.Ако по някакво чудо спечелят комисарите, като се събудите на другия ден, ще сте още по-гладни и още по-бедни.Успех за БКП ! ;)