Нинова: След 11 години управление на ГЕРБ сме най-бедните

14 партии и организации изненадващо подкрепиха БСП за изборите
380
Нинова: След 11 години управление на ГЕРБ сме най-бедните
Снимка: БСП

България е на кръстопът – дали да продължим да сме най-бедни и първи по смъртност, или да възстановим държавата, каза Корнелия Нинова по време на подписването на споразумения за сътрудничество между левицата и други партии и движения, съобщиха от пресцентъра на левицата.

Още по темата
"Благодаря ви, че сме заедно в момент за предизвикателство за всички нас. България е изправена на кръстопът. Предстои важен избор - дали да продълим по старому след 11 години управление на ГЕРБ и Борисов, който ни постави на последните места по всички места, но и на първите места по смъртност, по бедност, по неравенства и по корупция.

Изборът днес е важен дали да продължаваме по този начин или да започнем възстановяване на българската икономика, на българското земеделие, на българската култура и духовност. Да гарантираме на всеки достъп до здравеопазване, където и да се намери в България. Да възродим българското самочувствие. Това е изборът днес пред нас", посочи Нинова.

"Никой не може да се справи сам в тази криза, затова обединението ни днес е изключително знаково и важно – да съберем всички честни, почтени хора, които искат промяна. Да им подадем ръка на тези, които в момента се чувстват уплашени и да ги освободим от страха.” подчерта Нинова. Тя обърна внимание на присъстващите,че  последното оръжие на управляващите е всяването на страх, на апатия, на намаляването на избирателната активност, към което всички .трябва да се противопоставим. „Нека призовем всички – смело, свободно, честно да излязат да гласуват", апелира лидерът на БСП.

"Подписваме споразумението  тук по две линии – подкрепа в политиките и подкрепа за честни избори. Вчера подписахме с 5 организации, днес с още 9. Ще продължим и другата седмица – тоест ставаме все повече тези, които обединяваме усилията си за промяна, стабилността и сигурността, която искаме да дадем на българския народ", посочи председателят на българските социалисти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


380
Още по темата: бспизборининовапартии
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
242
0
 
12
 
! Отговори
Ендорфин преди 3 години
До ПроСоТоЗащото си просТо ***-о, защо ли ще махна "О-то?.Ще се сетиш сам, не си чак толкова ***-о или бъркам?
241
14
 
2
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
До Анонимен"Великия приватизатор"-Драгалевския..,продаде..не,ПОДАРИ Кремиковци ЗА ЕДИН ЛЕВ на играча бе!Колко МИЛИАРДИ раздаде Тиквата за тия 11 години НА ПОСЛУШНИЦИТЕ си?!
240
14
 
0
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
До Анонименявно си падаш по безвратите сбръчкани сурати на ДОКАЗАНИ престъпници от сорта на Боко Тиквата и Харема му....е,като за един от тях,не е изненада "взирането" ти..
239
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ти от бедност на 29 години дойде от село Крушовица и купи Техноимпекс! А после Станишев те уволни заради корупция! Разбирам, че само ти можеш да оправиш държавата!
238
16
 
0
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
....Защо се сетих за това?-Ами защото "лозунга" на Тиквата някакси не се връзва с НАРЕДЕНОТО ОТ НЕГО "Затваряне,затваряне,затваряне!"....такива ми ти работи..
237
16
 
0
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
Днеска мернах един предизборен плакат на герп.Той гласеше:-"Работа,работа,работа!"..с подпис:.."Б. Борисов"И се сетих за една "мисъл",която приписват на "руския Хитър Петър"-Козма Прутков,но мисля,че е една от премъдростите на Б. Тиквата:-"Ако те попитат кое е по-полезно-Слънцето или Луната,отговори "Луната",защото тя свети нощем и осветява тъмата,а Слънцето свети през деня,когато и без това е светло"......Защо се сетих за това?
236
0
 
10
 
! Отговори
Оставка@йдуци преди 3 години
Аз да,но ти ОФСО бая се назоби,когато беше сатрап на Драгалевския @й дук.
235
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Съжалявам я! Остана и само една фалшива усмивка и тези голи приказки, станали клише за тези 11 г.Пак ще загуби избори,а след това ще я изхвърлят от БСП ,понеже е на път да направи партията трета сила.Но да е жива и здрава, заживяхме по-добре, откакто са опозиция. Нека да е лято!
234
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
След падането на Берлинската стена и разпада на СССР много държави в Централна и Източна Европа въвеждат лустрационни закони. Първи са Полша, Чехословакия и Унгария, последвани от Румъния. Вариант на лустрация има и в Литва и Латвия. България не събра смелост да въведе лустрационен закон и да забрани на агентите от ДС да влизат в политиката, както и членовете на БСП с изключването от публични служби на държавни служители, които са работили по време фалитите на България. Лустрацията е необходима.
233
0
 
14
 
! Отговори
виденов и гечев преди 3 години
новата коалиция чака гладна : слави , дпс , бсп и мая радев и черепатогава ще видите само още две седмици и после за 3 месеца ще ви ошушкат като хладен партизанин мандра , ех как чакам раята да си ги избере и като им спрат парите от брюксел ще ви лашкат до другата пролет и пак ше се покрият в дубай с вашите пари
232
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най ме кефят преди изборите онези нагли образи,които обещават безплатни лекарства на пенсионерите и безплатни детски градини за децата???Минаха толкова години,а още ни вземат за овце..
231
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Помня как когато ни управляваше БСП всички бяхме богати! Месечните ни заплати бяха в милиони и се равняваха на цели 4 щатски долара! В какъв приказен рай живеехме тогава!
230
0
 
20
 
! Отговори
До 145 преди 3 години
Добре, че ги има тези спомени, за да не допуснем пак такива като Нинова на власт! Ти сигурно не си бил роден тогава, та ти е простено, но дойдат ли комунистите на власт... жална ни майка.
229
0
 
19
 
! Отговори
Хехе преди 3 години
А когато БСП управляваше не бяхме... Тогава въобще ни нямаше в сравнителните класации, понеже не се знаеше дали останаха оживели бедни след Виденов и Гечев! Когато тръгнеш не от 0, а от минус 100, върви гони Михаля от Запад!
228
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пролет пукна. БСП още не. xD
227
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много добре си спомням последно когато управляваше БСП, навсякъде беше корупция и шуробаджанащина както е сега в момента. За вече 12 години ГЕРБ не направиха нито една реформа, така че няма как да е иначе. Предизборната платформа на Слави е копи пейст от ГЕРБ, така че и там няма да има промяна. Просто на повечето партии, едни им дърпат конците. Без реформи, няма промяна, изберете ли същите, дупе да ви е яко.
226
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нинова, не се прави на ущипана госпожица, на всички средно интелигентни хора им е яснотеатъра който над 30 год разигравате. Всички партии в България са клонинги на БСП/БКП, а СДС беше бъкало с агенти на ДСкоито го торпилираха отвътре и го затриха. Нали Костов ти подари Техноимпекс.България се управлява от комунисти и агенти на ДС и същите са милионерите и милиардерите.Айде скрий се в дупката.Между другото как е синчето в Калифорния, добре ли се развива в Голдмън Сакс?
225
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бедни, бедни, колко да са бедни? В капана на любовта: Африканци източват милиони от сметки на българки в нета. Коя друга държава може да се похвали с това?
224
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е как ще сме най бедни бабите ни хвърлят пари от верандите на ало измамници.
223
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А Делото Мургина?Кий и как я покри?!