20 хил. полицаи ще охраняват изборите в неделя

Сигналите за нарушения досега са 144
6
20 хил. полицаи ще охраняват изборите в неделя
Снимка: БГНЕС

Близо 20 хиляди полицаи ще охраняват изборния процес в неделя, съобщи заместник-директорът на Националната полиция комисар Тодор Гребенаров.

144 сигнала са подадени до момента за различни нарушения, свързани с предстоящите избори.
 
Образувани са 14 досъдебни производства за престъпление, задържаните с полицейско задържане лица са 34. Общо профилактираните лица към настоящия момент са 1 053,  които са предупредени писмено с протокол, стана ясно на брифинга.

Извършено е охранително и противопожарно обследване на двете печатници, които изготвят изборните материали и бюлетини, и другата, която изготвя печатите за секциите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Че почти толкова полицаи охраняваха миналата година на КПП-тата на връщане в София и онластните градове от Великден и оставиха към 15000-16000 "туристи" да нощуват в полето...То бяха закани за глоби по 1000 и 3000 лв, предаване на прокуратурата, Хаджиев и Иво Иванов няколко дни се изживяваха като везири и сетне всичко затихна. На 02.09.2020 вечерта и около полунощ пребиха сума ти студенти и ги складираха около колоните на "Дондуков"1, а сега се оказа, че Прокуратурата на Каскета оневини всички
3
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Че то ще останат ли полицаи да борят престъпността в държавата или Неделята да я пишем ден без полиция - всеки може да си прави каквото си иска, стига да не се доближава до урните.
2
1
 
5
 
! Отговори
1 преди 3 години
А носачите на чували,с бюлетини,колко ще са.
1
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо винаги се пази в тайна за кой нарушават правилата. Кажете тия партии, покажете ги. Всички знаем че са Гербаджиите ако бяха други щяхте да сте ги написали до сега...