Бенатова: Протестите не бяха от лакомия и жажда за власт

Не усетихме сблъсък, премиерът прекара времето си в джипа
13

Заради ковид обстановката предизборната кампания този път беше лишена от голяма част от обикновено използвания инструментариум.

Още по темата
"Не усетихме сблъсък, премиерът прекара времето си в автомобила, където хората му ръкопляскаха. Беше просто PR. От ГЕРБ дори не го криеха", заяви журналистът Миролюба Бенатова в Изборното студио на Bulgaria ON AIR.

Двамата с музиканта Венци Мицов коментираха парламентарните избори и прогнозите за резултата от вота.

"Ако реално четяхме какво пише в предизборните програми на партиите, не би трябвало да гласуваме за партиите на статуквото", смята Мицов. "Едни хора ще ги видим депутати сега", каза музикантът.

"Не мисля, че протестите бяха от лакомия и желания за влизане във властта. А в предизборната кампания бяха хвърлени много пари за политическа реклама. Изборите са емоционално занимание и затова бяха хвърлени много пари за клипове, които да се въртят в социалните медии. И не видяхме диалога. Ключовият момент е избирателната активност", добави Бенатова.

Двамата бяха единодушни по два въпроса - сънародниците ни зад граница винаги са гласували активно, а тезата, че Ковид-19 силно ще повлияе на избирателната активност, е била по-скоро удобна и спекулативна.

"Управляващите дълго време са пренебрегвали и презирали българите в чужбина, макар и те да се внасяли много финансови средства у нас", смята Бенатова.


13
Още от Избори 2021
Рибарското селище в Бургас - има ли надежди след вота?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
1
 
! Отговори
ДРУГАРЯ САТАНА преди 1 седмица
"ПРОТЕСТИТЕ" БЯХА ОРГАНИЗИРАН ОПИТ ДА ВИ СПАСЯВАТ ИЗПОД БОТУША МИ, С КОЙТО СЪМ ВИ НАСТЪПИЛ НА ВРАТОВЕТЕ :)
НЕУСПЕШЕН, РАЗБИРА СЕ :)
МОЖЕ ДА СЕ ИЗМЪКНЕТЕ, 40 ДЕНА, СЛЕД КАТО, СЕ ОПРУЖИТЕ.
9
3
 
6
 
! Отговори
въпросче преди 1 седмица
тези двамата кои са ?!
8
5
 
11
 
! Отговори
(-_-) преди 1 седмица
Явно тоя народ си заслужава съдбата да го тъпчат, крадат и лъжат, ако тия числа от изборите са реални, разбира се..

30 партии! И пак в блатото! Е не го разбирам това..
7
9
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Бенатовке, май е време да си смениш фамилията, че с тая те знаят всички и не буди добри чувства в хората. Може пък след 20-30 години да те позабравят (българина бързо забравя).
6
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Точно такива бяха,Бенатова. Съжалявам но така стоят нещата. А най - големите лапачи да се правят на светци е най - отвратителното нещо което може да си представи човек. не мога повече, то бива бива ама... Сега ще има да слушаме простотии на ента степен точно от такива хора и направо ми се гади. И онези ***..ки , уж майки тръгнали да ми протестират. Манолова пак ги подкокороса. Съжалявам но направо вече нямам надежда за тази държава. Абсолютно.
5
3
 
29
 
! Отговори
Миролюб Бенатов преди 1 седмица
Бенатова още е разстроена , че любимия ѝ цар Киро се спомина , и затова беше още по неадекватна от обикновено ! А Венци си е музикант !
4
6
 
16
 
! Отговори
Българите преди 1 седмица
В чужбина избират ДПС. Разните патриотични формации винаги са се старали да намалят тежестта на ДПС блокирайки вота в чужбина. Не виждам Бенатова за какво реве - сигурно се е потурчила.
3
6
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Тази комбинация между Бенатова и Мицов е погнусителна. Гадост. Кой ги събра?
2
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
язьк тогава
силата, войната, егоизма владеят света
демокрации, честност, любов към другите са измишльотини спиращи човек
1
7
 
33
 
! Отговори
Пак лъже преди 1 седмица
Отвратително