Бюлетините в Германия може да се окажат недостатъчни

69 секции за гласуване са разкрити, посочи Петър Пунчев
4 апр 2021 10:55, Ния Христова
8
Организаторите на изборите в Германия се опасяват, че има вероятност бюлетините да се окажат недостатъчни. За това алармира журналистът Петър Пунчев в ефира на Изборното студио на Bulgaria ON AIR.
 
"Очакваните над 70 хиляди бюлетини биха могли да се окажат недостатъчни. Има 69 разкрити секции за гласуване. Бройката на българите в Германия приближава 400 000 души", заяви Пунчев. 
 
Той подчерта, че не вярва да има сериозни проблеми или ограничения за сънародниците ни в Германия да гласуват. По думите му придвижването е възможно и не би трябвало да има сериозен проблем, ако човек иска да гласува.
 
"Германските власти не биха ограничили всякакъв тип гласуване. Въпрос е на личен морал и на организация", смята Петър Пунчев. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако повечето желаещи да гласуват в чужбина си бяха направили труда да се регистрират,щеше да става много по лесно и организирано. Но не би. И веднага някой друг ни е виновен.
7
1
 
4
 
! Отговори
Истината преди 3 години
Не може а със сигурност.Умишленно в чужбина и в бг малките населени места ще е така.Плюс електрония пениз.За да може институции и учреждения да вземат превест в гласуването.А те са на хранилка която защитават яростно.Лек ден на всички успели да гласуват.Живи и здрави.
6
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В публикацията по-горе е написано, че проблеми за гласуването в Германия няма да има. Все пак трябва да се има предвид, че ГЕРБ е рожба на ХДС/ХСС и зад Боце стоят Меркел, Вебер и "Лъвицата" - фрау Лайен (lion - лъв).
5
0
 
8
 
! Отговори
Германии преди 3 години
И МИНАЛИЯ ПЪТ БЕШЕ ТАКА! Не можахме всички да гласуваме!!!! Специално до КОМЕНТАР 1-ПО СЪЩАТА ПРИЧИНА, ПО КОЯТО НА ВСИЧКИ ИЗБОРИ ДОКАРВАТ ИЗСЕЛНИЦИТЕ ОТ ТУРЦИЯ! НИЕ ПОНЕ СМЕ И СИ ОСТАВАМЕ БЪЛГАРИ!!!!!!
4
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До номер 1А защо не?
3
6
 
1
 
! Отговори
Влади преди 3 години
За какъв са им толкова много бюлетини? Баници ли ще завиват в тях? Пък, ако си бяха дошли тук можеха да гласуват с венецуелските машини.
2
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И как българите в Германия ще гласуват сега за ДПС?
1
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
защо живеещите в германия ще гласуват за бг парламент?