Борисов: Ометохме всички, нямаме алтернатива и до ден-днешен

Премиерът благодари на всички в партията си
Обновена: 5 апр 2021 22:02 | 4 апр 2021 23:14, Веселина Йорданова
694
Борисов: Ометохме всички, нямаме алтернатива и до ден-днешен
Снимка: Правителствена пресслужба

Премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов обяви, че партията му отново е победител на изборите и печели парламентарни за пети път.

Когато направихме ГЕРБ, пометохме всички, нямаме алтернатива до ден-днешен, заяви той в живо включване в социалната мрежа.

Още по темата
Според него избирателната активност в условия на пандемия е "прилична".

Той се обърна и към опонентите си с предложение за експертно правителство.

"Порадвайте се един, два, три дни и след това помислете кое е стабилно и кое не, да видим можем ли да се обединим в името на държавата", каза Борисов и подчерта, че предлага мир, а не война. "Да сложим експертите, до декември да направим усилие да излезем от пандемията, дайте да изберем най-доброто, което може да свърши работа", призова той.

Премиерът попита и има ли по-опитен политик от него, който да се е справил с три кризи, призова и за смиреност тези, които по думите му са спечелили по няколко процента. И без петел ще съмне, и без Борисов, и без ГЕРБ, и без вас, разбира се, имате ли по-опитен от мен, някой с по-голяма международна подкрепа, някой, който да се е справил с три кризи - финансовата, миграционната, пандемията сега, заяви той.

Борисов напомни и кабинета "Орешарски", какво се е случило, когато "не си спечелил изборите".

Мои мили опоненти, познавам ви всичките. Искахте преврат, обяснявахте, че не ни искат хората. Най-мирната, най-толерантната, най-евтината кампания проведохме ние, категоричен е той.

Борисов обобщи работата по изборите, засегна и машинното гласуване, благодари и на партията си. Моята партия, която доказа, че могат да се справят прекрасно - за първи път работихме така, както трябва да работи една партия, отчете той.

По думите му истинската политика се прави в парламента и е добре да има добра представителност, повече партии в Народното събрание.

Много се радвам, че толкова партии влизат в парламента, защото ми омръзна сам да нося отговорност, каза той.

Вместо да се дрънкаме кой е по-велик, нека да помислим дали не можем тази година да бъдем толкова консолидирани, защото светът и Европа ни гледат, каза още Борисов и допълни, че без стабилна политическа обстановка нищо няма да се получи.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


694
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
467
4
 
3
 
! Отговори
БРЦК преди 3 години
Слави Тр. Е човек на Борисов
466
3
 
2
 
! Отговори
БРЦК преди 3 години
Слави Тр. Е *** на БОРИСОФФ.
465
0
 
6
 
! Отговори
мак преди 3 години
До БРЦК. Все пак тоя нарцис "омете" всички. За него % няма значение.
464
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
25% за Герб и 75% анти-герб и вика ометохме всички =D
463
3
 
4
 
! Отговори
БРЦК преди 3 години
Борисов герб е в коалиция със сдс. Другите не са в коалиция . Вашите гласове са общо за коалицията не са само за ГРОБ. От тук нататък народа кучета го яли вие от болка и глад но няма да има сили и за виене
462
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Предлага мир,а се готви за война.Знаем ти и кътните зъби вече.Вълк в агнешка кожа.Този път няма да ти се получи.
461
2
 
24
 
! Отговори
джо преди 3 години
На Баце ,сега да му зачислят една лопата и да го пращат да строи пътища......
460
3
 
1
 
! Отговори
Като наблюдавам преди 3 години
структурата на вота виждам, че онези на които на времето ГЕРБ плащаха за да поддържат безапелационните си победи днес им е платил някой друг и масово са гласували за Слави. Според мен Борисов предпочита да остане в опозиция и той на свой ред да критикува управлението, да напуска парламента, да блокира площадите. Още повече, че е единствения който е наясно за какъв мащаб на кризата става дума. Но дали знае за 11 години доколко партията е обрасла с калинки, готови да го изоставят и да управляват.
459
1
 
25
 
! Отговори
мак преди 3 години
Нагъл, но се има за най-велик, с просташки език. Дреме ми за международна подкрепа за него.Може ли да се радва, че "омете" опонентите? Голямо омитане с тази активност и % за него. И за какво обединение говори, щом той е най-голям разединител, държавата все едно му е бащиния во веки веков, държавата това е той. Работи прекрасно, а България е най-бедна в ес. Тъй че, работи за шайката, а не за държава.
458
0
 
19
 
! Отговори
ufje. преди 3 години
".... истинската политика се прави в парламента..." абе кратуно за четири години колко пъти влезе в парламента,кой псуваше народните представители ????
457
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"да видим можем ли да се обединим в името на държавата",......... та това си е търсене на сделка, за не му се търси отговорност.
456
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нe caмo тoвa, дoри oбяcни, чe винaги мoгaт дa ce нaмeрят 20-30 млaди и буйни гeрбaджии, кoитo дa прecлeдвaт oпoнeнтитe му кaтo чaкaли. Кoeтo cи e чиcтa прoбa зaплaхa. Зaплaхa oт cтрaх. Жaлкa и oтблъcквaщa глeдкa.Прoтecтният вoт бeшe oчeбиeн. Бoриcoв зaгуби 30% oт дeпутaтитe cи. Пaтeрицитe нa ГEРБ cъщo пoлучихa чeрвeни кaртoни.A Бoйкo извeднъж ce ceти, чe вcъщнocт упрaвлeниeтo нa cтрaнaтa ce cлучвa в пaрлaмeнтa. Cъщият пaрлaмeнт, oт кoгoтo coбcтвeнaтa му пaртия гo пaзeшe, a тoй прeзирaшe.
455
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тихo ce cипeшe пocлeдният cняг, a Бoриcoв рeдeшe нeaдeквaтни рaзмиcли и cтрacти. Вcъщнocт, типичнa рeaкция нa уплaшeн и oтчaян упрaвник, caмoзaбрaвил ce в дългитe гoдини нa eднoличнo упрaвлeниe. Прoceшe дa гo ocтaвят нa влacт. Нямaлo пo-дoбър oт нeгo. Мeрaклиитe ги пoзнaвaл - нямaли eкcпeрти кaтo нeгoвитe, нo хлeнчeшe зa eкcпeртeн кaбинeт дo крaя нa гoдинaтa.
454
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако някой беше казал в предисзборната си кампания че е негов приоритет да вкара Бойко в затвора, бих гласувал.
453
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Скоро гербаджиите ще бъдат ометени барабар с тартора им!
452
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Толкова си жалък,че ми иде да ти перна един зад врата и да те отърва от мъките ти.
451
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Алооо какво стана с ковид ?
450
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До до 1,може би твоята да ми е свирилана свиркатас една дупка,но данните там са публични,става ,по начина,ако си гласувал машинно,но къде у теб модък,че да можеш да ползваш електрониката.
449
14
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Баце във всички областни градове печели даже и в София където честно казано не очакваш. Искам да поздравя русенци които от всички в това блато наречено държава видяха сметката на ГЕРБ.Там той загуби. Русе е единствения град в който хунтата не е първа политическа сила. Едно голямо БРАВО. Русе е пример за това как трябва да се гласува.Още веднъж БРАВО.
448
9
 
24
 
! Отговори
Езотерик преди 3 години
Думата "ометохме" ("пометени") е част от еврейската терминология в пророчеството на Даниил 11-та глава. Борисов е заквасен с еврейската парадигма - как в края юдеите завземат цялата власт над света. Майка му е еврейка.