Слави с коронавирус? Но обяви: Победителите сте вие!

Шоуменът ще си прави изследвания, самоизолирал се е
Обновена: 4 апр 2021 21:27 | 4 апр 2021 21:23, Веселина Йорданова
425
Слави с коронавирус? Но обяви: Победителите сте вие!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg, архив

Слави Трифонов обяви, че има симптоми на коронавирус и затова не се появява публично.

Партията на Трифонов "Има такъв народ" е сочена за втора политическа сила според някои изследвания екзит пол и трета - според други.

Още по темата
"За да не си задавате излишни въпроси тази вечер: Имам симптоми на ковид и си правя необходимите изследвания. И тъй като личната отговорност го изисква, съвсем логично съм се самоизолирал", написа той в социалната мрежа.

"Но това не е важно. Важно е това, което се случи днес. Важно е това, което вие направихте днес. Ако сте си задавали въпроса как изглежда суверенът, ето така изглежда.

Обикновено след изборите всички партии се обявяват за победители. Днес победителите сте вие! Вие си поискахте властта и промяната е неизбежна", заявява Трифонов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


425
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
273
0
 
2
 
! Отговори
СЛАВИ Номер 1 преди 3 години
Няма втори като Слави.Няма първи като него.Единствен. Неповторим.Легенда.. Класика.Той е един НЕВЪОБРАЗИМ феномен,една цяла енциклопедия и култура.Уча се от него. Израстнах, порастнах с него. С музиката, идеалите, ценнодтите, позициите и великодушието му. Той е човек достоен да управлява България. Той е достоен за респект и възхищение.Обичам те, Слави, като твоя почитателка и съгражданка.Обичам те като музикант, звезда, обществена личност, българин и човек.ЗА МЕН Е ЧЕСТ ДА ТЕ ОБИЧАМ
272
0
 
1
 
! Отговори
ББ преди 3 години
До Анонименхаха Недялко ти ли си бре...само ти си плющиш по 50 плюса на простотийте и цинизмите които бълваш,да не ти подариха сайтчето,изразните,правоймащ,...ама не можахте да промените реалността...и това е началото...18% ще се превърнат в 80% за този които тръгне с Народа ни и работи за Лустрация,избираеми прокурори,независима Съдебна система,Справедливи и Строги Закони за всички,Образование,Здраве...останалото е лъжи и отклоняване на вниманието с клюки...беден духом!!!
271
0
 
4
 
! Отговори
PETKO VOJVODA преди 3 години
TE POGREBAHA BULGARIA
270
1
 
2
 
! Отговори
kovid=ldiot преди 3 години
gnasnata paterica na peevski i boiko
269
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще го гоним като Бареков
268
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Слави да бяга при Мангъра за една кофа чай!
267
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чалгар ще управлява България ЖАЛНА НИ МАЙКА НА БЪЛГАРИТЕ УЖАС ПЕВЦИ АРТИСТИ ЩЕ УПРАВЛЯВАТ ,, ТРЪГВАМ ЗА ТЕРМИНАЛ 1,2
266
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ПОМНИТЕ ЛИ ЦИРКОВЕТЕ НА НИКОЛАЙ БАРЕКОВ И КОФИТЕ С ФЕКАЛИИ С КОИТО УЖ ГО ЗАЛИВАЛА ФЕДОСОВА- ГНУСНА И НЕЧИСТОПЛЪТНА РАБОТА- ДА ДЕ АМА ТОЯ ЦИРК НИ ИЗЛЕЗЕ НАД 4 000 000 000 А С БЕЛО СЛАВ КОЛКО ЛИ ЩЕ НИ ЗАТРИЯТ- НЯМА ДА БОЛИ ПО МАЛКО.
265
4
 
34
 
! Отговори
Аз преди 3 години
Сърдития на цял свят с....Ковид,ама нали нямаше вирус,пандемията беше измислица,затварянето беше лъжа,маските бяха фалш. А сега се разболя и се скри,така ли ще управлява,айде започна се.Честито ви,чалгари.
264
4
 
37
 
! Отговори
АНОНИМ преди 3 години
ЧАЛГАРИНА НЕ МОЖЕ ДА ГОВОРИ БЕЗ ПРЕДНИЯТ ДЕН ДА Е ЗАПИСАН И КОРИГИРАН НЕ СЪМ ОЧАКВАЛ ЧЕ СМЕ ТОЛКОВА " УМНИ"ТОТАЛНО ЖАЛКО ПАДЕНИЕ
263
16
 
8
 
! Отговори
Хитър Петър преди 3 години
С влизането на Има такъв народ във парламента намалява шанса за принудително ваксиниране на всички нас. Бъдете доволни!
262
2
 
16
 
! Отговори
аз преди 3 години
Абе избрахме си най-мълчаливото интернет правителство...Слави се разболя уж,*** исчезна рязко...боки стои до дувара вкъщи и кара портиера му да го снима..БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИВ
261
3
 
20
 
! Отговори
ХАЙ ЧАЛГАРИ преди 3 години
ЧАЛГАРЯ НА БАНДУСТАН ЧАЛГАРИЯ ГА ОЗДРАВЯЙ ОБЕЩАЛ ДА РАЗДАВА ФЕРАРИТА- ЕДНО ЗА ТЕБ ЕДНО ЗА МЕН- КАКВО МУ ТРЯБВА ДРУГО НА ЧОВЕК- НЪЛ БЕЛО СЛАФ- ВИЖ КВО СИ ИЗБРАХМЕ!
260
3
 
27
 
! Отговори
хапни дръвцето преди 3 години
Този се заиграваше с Мангъра и други като него. Вируса бил ала -бала, а? А, сега за урок хапни дръвцето!!!! Пада ти се дето саботираш здрвната система!
259
3
 
34
 
! Отговори
мак преди 3 години
Не посмя да се покаже, избяга от въпроси и коментари. Без сценарий какво може да каже, освен да изпее за едно ферари.
258
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Искахме да гласуват младите. Е, гласуваха! Ако Криско или Галена бяха се кандидатирали сигурно и те щяха да спечелят.
257
3
 
44
 
! Отговори
Dinosaurus преди 3 години
Славчо, дядовото, човек предполага, Господ разполага ! От пясъчна кула пак опасно се пада. Това не ти е чалгата, утре по тебе ще хвърчат яйца, бутилки камъни и домати. И няма да си на екрана, а на пангара. И няма да си на сцената, а на улицата, между възпитаните от теб чалгари! Ще искат Ферарита и пътщша за тях, пари мадами и за кръчми, не пс*вни и песнички... мисли му
256
8
 
47
 
! Отговори
Монката преди 3 години
Къде се скри бе чалгар? Нали нямаше ковид
255
7
 
28
 
! Отговори
Монката преди 3 години
Къде се скри бе чалгар? Нали нямаше ковид
254
5
 
32
 
! Отговори
Недоразбрал преди 3 години
Има таъв народ?!Да,да, наистина има такава плява и благодарение на Славуца изведнъж установихме,че от тоз народ дето бяха умните,най добрите,най работливите,най интелигентните българи,май нищо не е останало?!Останали са 85%ви им бе ци ли по Иво Христов тунинговани с чалга прогресив и екипирани със смарт телефони,размятвайки ги доволно и щастливо на концертите на Учиндолецът!Така,че ще ви донеса адът си е татуирал избраникът на тълпата!Мога да кажа само ,АМИН,да ви се сбъднат желанията!!