В Лондон се извиха опашки от желаещи да гласуват

В посолството ни има 3 секции, но изглежда не са достатъчни
4 апр 2021 12:50,
43

Опашки от желаещи да гласуват в посолството ни в Лондон се извиха от сутринта, предаде за БГНЕС Жени Павлова от Лондон.

Въпреки отворените 13 секции в столицата на Обединеното Кралство, 3 от които в посолството ни, желаещите да дадат своя вот се оказаха повече от очакваното. Във Великобритания в 9 часа отвориха 35 секции за гласуване.

Още по темата

От българското посолство в Лондон взеха решението за секциите на базата на четири основни критерия: брой на подадени заявления за гласуване, брой на внесени документи са уседналост по региони, географско разпределение и брой на гласувалите в предишни избори.

Не всички българи останаха доволни, защото на някои ще се наложи да пътуват по-дълго време до одобрените секции, но по принцип те са избрани така, че всички граждани да могат да стигат до тях в рамките на един час.

Най-много са избирателните секции в Лондон – 13 на брой. С изключение на две секции в Шотландия и по една в Уелс и Северна Ирландия, всички останали секции са разпределени на територията на Англия. Изборите се провеждат в условия на локдаун, което допълнително може да създаде затруднения, въпреки уверенията, че британските власти и полицията са запознати по места.

Гласуването трябва да приключи в 22.00 часа българско време.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хора които говорят и пишат на български, нека да гласуват където и да са, но такива дето не знаят български не е редно да гласуват.
33
0
 
0
 
! Отговори
Берача на ягоди преди 3 години
До АнонименЗа ягодите незнам , ама *** гледам са назрели и само чакат да напишат някой *** коментар !!!
32
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да се забрани гласуването не в чужбина, а в турция.
31
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Да се забрани гласуването в чужбина!!!Докога хората, които живеят в чужбина ще определят кой ще ни управлява???"----------------------------------------------------------------------Дотогава, докато хората, които живеят в чужбина, издържат своите близки, останали тук. И дотогава, докато парите, влизащи в страната от емигрантите, надвишават значително парите, влизащи от инвестиции.
30
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много бъркат, хора. Много емигранти ще гласуват защото за ГЕРБ И СДС. Много бъркатееееее. Лично познавам такива хора!!!Много бъркате, много. Тези, които живеят повече от 3-4 години навън, трябва да им се забрани да гласуват!!!
29
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да се забрани гласуването в чужбина!!!Докога хората, които живеят в чужбина ще определят кой ще ни управлява???Работят, изплащат си къщите, плащат данаци, осигуровки и прочие. Живеят навън от години, забравили са бълг. език, и точно те ще определят моя и вашия живот тук в България. Не е справедливо!!!
28
1
 
9
 
! Отговори
Лондон бой преди 3 години
Kak да намериш българското посолство в Лондон - търси опашката от хора. Единственото посолство пред което се събира опашка от хора е българското. Навсякъде по света бюрокращината е елиминирана с онлайн и пощенски услуги, замо в кенеефа все още се работи на бюра и гишета.
27
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чудесни са, всеки трябва да гласува. Турците дето не знаят даже български седнали да гласуват и да определят съдбата ни, а хора които са си българи независимо къде по света са да немогат.
26
3
 
12
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
До Анонимен"тези хора" са отишли там "ОТ ЗОР",заради мутренското вилнеене в България!!!Мнозинството от тях искат да се върнат,но НЕ и с това ПРЕСТЪПНО "правителство",неработеща съдебна и здравна система,ширеща се корупция и КРАЖБИ от "НАЙ-ВИСОКО МЯСТО"!!!За това -от любов към родината, правят своя избор!Ако не им пукаше за родината им,просто щяха да си битуват там,където са!
25
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не съм съгласен някой от майната си да решава как да живея. Тези хора отдавна са избрали пътя си и той е извън България, за мен те нямат право да решават, особено под натиска на фалшивите новини, с които ги заливат.
24
4
 
14
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
браво на нашите сънародници в Европа ,Щатите и другите!На тях пределно им е ясно какво става в нашата територия.Определено са загрижени!
23
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Въведете електронното гласуване! Интелигентните хора никога не се бутат и сумтят по опашки, чийто основна тема е има ли наблизо ТЕSCO отворен, че да си купят сандвич.Ако искате млади и нормални хора от чужбина да подкрепят държавата, въведете електронно правителство!
22
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
do 19- разбира се че плащат данъци, даже и еврокрадектите на великите бейове мутри в републиката на чалгясалите плащат, затова искат да гласуват заото ръкопляскаш по команда на великите дерибеевски и мутренски и им даваш парите на европейците
21
10
 
5
 
! Отговори
Хьц преди 3 години
Безделници... от сутринтасе шлаят из Кенсингтън.
20
6
 
15
 
! Отговори
Браво деца преди 3 години
Браво деца, гласувайте.Вие може да изметете наглите гербери.Във вашите ръце е да направите България добра държава и един ден да се върнете на родна земя.
19
3
 
0
 
! Отговори
House M.D. преди 3 години
Колеги, очевидно не ме разбрахте. Никъде в коментара си не съм уточнявал държава.
18
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гласувах още в 7 и 15 сутринтаДори вече имаше малка опашка още преди да отворят в 7Млади и умни хораИ да дреме ни какво става в България, въпреки че не сме тамХораааа, отивайте да гласувате ако не ви е безразлично. Такъв геноцид е това в България.Само вие можете да го спрете ако излезете да гласувате!!!!
17
1
 
14
 
! Отговори
Не ме интересува БГ преди 3 години
До House M.D.А турците с бълг.паспорти обезателно трябва да гласувата , а бълг. в Европа да не гласуват ли, защо така?
16
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво Българи ,Гласувайте ! Само масово гласуване от цял Свят може да победи фалшификацията ,купения вот и корумпираните Крадци !
15
12
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз не бих си помръднал пръста за робите. Секи да се спасява сам.