Окончателните резултати от чужбина: 30.61% за Слави, 17.57% за ДБ

Доста след тях е ГЕРБ с 8.67%
Обновена: 5 апр 2021 17:24 | 5 апр 2021 15:13, Камелия Цветанова
206
Окончателните резултати от чужбина: 30.61%  за Слави, 17.57%  за ДБ
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Партията на шоумена Слави Трифонов „Има такъв народ“ е безспорният победител на изборите за следващия парламент сред българите, които са гласували в чужбина.

Още по темата


За него са пуснали бюлетина 30.61% от избирателите, показват данните на ЦИК при 100% обработени протоколи зад граница.

На второ място се нарежа ДБ с 17.57%. Следва ДСПС с 13.28%.

За ГЕРБ са гласували 8.67%. За БСП 6.54%.

Партия „Възраждане“ е спечелила 7.39% от гласовете.

За БНО, в чийто листи са кандидатите а депутати на бизнесмена Васил Божков са гласували 5.26%. Последните две партии обаче не прескачат бариерата от 4%и остават извън следващия парламент.

Формацията „Изправи се! Мутри, вън“ печели 4.23%.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


206
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
179
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ББ да беше подал навреме оставка, а не да се прависветата вода ненапита. ИТН да си спомни поговорката, че ако една мома не иска да я щипят, да не ходи на хорото, а да си стои вкъщи.
178
3
 
2
 
! Отговори
Българи в чужбина преди 3 години
За Слави ние гласувахме още през 2016 на референдума, ама на другите партии не им изнасяше и не го признаха. Се ще видим Слави дали ще си изпълни обещанията от 2016. Ако не , и него няма да го има следващия път.
177
3
 
10
 
! Отговори
.i. преди 3 години
Винаги ни втълпяват, че мозъците на България избягали в чужбина. Да, да ама не. Видя се - 1/3 са чалгари, 7 процента избягали на запад, а гласуват за руско ***. 5 процента викат "мутри вън"и гласуват за Божков. Феновете на ДПС си ги знаем. В един град в Турция всички гласували за някаква малка соц партия щото по погрешка им казали да зачеркват 10 вместо 9 :)))))
176
0
 
4
 
! Отговори
Кирето преди 3 години
Винаги ще има доволни и винаги недоволни, когато се упражнява право на избор и сега е така. Когато караш s600 си весел, а когато се возиш на лифта въжен си тъжен. Богатите трудно се разделят с луксозния си начин на живот.Важното е да сме здрави.
175
2
 
9
 
! Отговори
Геро преди 3 години
От 27 г.съм в Америка. До сега не съм гласувал защото не познавам вече живота в България. Този път приятели ме навиха да гласувам. За Слави - хубави песни, емоция, ... Ама като че ли сбърках. Аз вече не се усещам като българин. В България са само гробовете на родителите ми.
174
0
 
9
 
! Отговори
Т.К. преди 3 години
Шоуменът Слави болен ли е от К19.? Кажете. Притеснявам се. За другите какви ли неща се пишат и веднага казват, а за ч. Трифонов -нищо.Така ли ще ни управлява в ...тъмнина и мъгла.А след мъглата -пак мъгла...
173
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Имайте предвид че гласуването беше електронно електронно герба ще бъде с 18 %...много хора не успяха да гласуват и в Англия Германия ,Франция и то до 21чеса ,е за това никоя партия не иска електронно защото има наказателен вот от чужбина )
172
1
 
9
 
! Отговори
до 170 преди 3 години
До Недоразбралцветът на нацията избяга преди 89, после започнаха да бягат чалгарите и накрая недоволните комсомослки отрочетаония първите отдавна не гласуват и децата им нямат дори БГ паспорти и не знят българскитака че това е положението
171
1
 
6
 
! Отговори
не се коси преди 3 години
До Въздух под наляганепоета го е казал"не народ а мъррша.."
170
2
 
12
 
! Отговори
Въздух под налягане преди 3 години
*** нали щяхте да горните мутрите бе, калъфи. И какво.. вкарате истинската и най голяма мутра Слави с 6 човека охрана.Мутри вън викате.. и 350 000 гласувате за Божков???Сега осъзнават ли колко наистина сте прости.
169
2
 
5
 
! Отговори
надеждата преди 3 години
надеждата ми че България ще я има е в тези които не гласуват, и този път бяхме повече, това означава че повечето хора са със здрав разум и няма да дадат гласа си за никой който не е достоене няма такъв затова не гласувамевсеки който много се радва сега от изборите да не го забравя че сте малцинството в държавата....
168
2
 
10
 
! Отговори
от 25 години преди 3 години
живея наван по различни мест и съм 100% да се отнеме правото на глас на всеки който не е живял в България последнната година.Като гледам какви българи мила моя майнольо живеят наван ум да ти зайде
167
3
 
10
 
! Отговори
Въздух под налягане преди 3 години
Ето за това, живеещите в чужбина не трябва да гласуват. Защото от там няма как да видят какво става БГ. Това което знаят е докато се наливат с ракия и гледат истинската мутра-шут Слави какво им казва.
166
2
 
6
 
! Отговори
хахаххаха преди 3 години
ясно е че наван са мигрирали масово чалгари и русофилисти, има тук таме някой заблуден демократи и другите са в турциятова е БГ диаспоратежко ни и горко ни на Българите, с тези избори може да се каже че е поставен краят на България, да видим колко ще продължи агонията предеи тази *** да ни изваи от ЕС и ни натресе в евразия,или докато се Вдигне истинския Юнак Балкански и е.. ***... на цялата тая изметтт - все пак не забравяйте, че повечето не сме гласували
165
4
 
11
 
! Отговори
Недоразбрал преди 3 години
Ха,ха,ха??!!А казваха,че избягалите в чужбина са цвета на нацията!!По скоро 70% са бъзето и копривата на нацията!!Скапани са от работа по полетата на Англия и Испания!Бачкат като ненормални по над 12 часа и вечер като се приберът капнали от полето,сядат на масата,сипват по една две ракии и разпускат с чалгата на Учиндолския тарикат!!Ето това е цветът на нацията!!Какъвто цветът,такъв и парфюмът на народа дето ту го имало,ту го нямало!!От чувалът с женските,набараха не гър ски я,40 см.!!
164
11
 
5
 
! Отговори
глас от тъдява преди 3 години
За ГЕРБ 8% хахаха, това е реалното което заслужава - В чужбина не сме облъчени от постоянното пъчене на ББ, колко построил, как най-хубавите ваксини , как най-малко заразени в световен мащаб и то без да затваря бизнеси.... , да му гласувам , за това че за 10 години не успя да направи нищо ПОНЕ да спре бягството на българи към чужбина, ами не.
163
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И за БСП-то ? колко са ,
162
1
 
6
 
! Отговори
чоко преди 3 години
Като са си го избрали,да си го вземат при тях.
161
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ДааФамилиарниченето у БГ-то е много широко разпространено. В нашенските телевизионни предавания също се практикува. Наблюдава се и в учебните заведения, учащи правят опити за "свойско" държане с преподаватели, загърбвайки учтивата дистанция. С една дума простащина!
160
3
 
6
 
! Отговори
Вирус преди 3 години
До айде бе@---Само да добавя, че от 30 години НЕ живея в България, но като чета какви неща се пишат из българските форуми и как се отразяват събитията от професионални журналисти, ми става много тъжно.Тази България не е онази България, която оставих през 1991. Нещо се е случило в държавата.Зная какво е, но предпочитам да го запазя за себе си.