Цветанов убеден: Българите ще ни отредят достойно място в политиката

Страната ще влезне в политическа турбулентност, посочи той
97
Цветанов убеден: Българите ще ни отредят достойно място в политиката
Снимка: Републиканци за България

Председателят на "Републиканци за България" Цветан Цветанов благодари на всички свои гласоподаватели на отминалите парламентарни избори.

"Това е една важна стъпка, защото има отхвърляне на статуквото към настоящия момент. Убеден съм, че вървейки по пътя на промяната, българите ще ни отредят достойно място в политическия живот", заяви Цветанов пред БНР.

Още по темата
"От анализите, които колегите правят, смятаме, че има и сериозни манипулации, които са направени в изборния процес и то  в последната част на броенето. Сега разбираме защо и видео наблюдението беше отхвърляне, от сегашното статукво да бъде приложено като вариант за гаранция на изборния резултат", заяви още бившият втори в ГЕРБ.

По думите му "цялата негативна енергия, която имаше в ГЕРБ, беше насочена към Републиканци за България".

"Имаше и хора, които не забравиха за успешните неща, които съм направил като вицепремиер и министър на вътрешните работи. Листите, които предложихме на избирателите и хората, които изграждат структурите на ПП „Републиканци за България“ са с голям потенциал на развитие и смятам, че бяхме една от партиите, която предложи реални решения с политически програми и политически секторни решения, във всяка една посока",
припомни той.

"Искам специално да благодаря на всички, които ни подкрепиха, но и подкрепиха и Демократична България, които влизат в българския парламент, които като цяло са идейници в тази посока. Смятам, че по този начин може и извънпарламентарна партия каквато сме ние и парламентарна, каквато ще бъдат те, да говорим за тези неща, а хората са тези, които преценяват. Ще продължим да отстояваме тези принципи, които сме заложили при самото
учредяване на партията. Удовлетворени сме, че има и парламентарно представена партия, която ще ги отстоява", добави Цветанов.

Според него България ще влезне в една политическа турбулентност и ще има доста проблеми, които ще възникват, а решенията, които трябва да се предлагат не чакат отлагане.

На въпрос възможно ли е този пъстър парламент да излъчи работещо правителство, Цветанов каза: "От всичко, което имаме като поведение на кампанията, която приключи мога да кажа, че може би ще се върви към предсрочен парламент вот, защото няма да е в състояние да се формира стабилно парламентарно мнозинство, за да се реализират и политиките, които всеки един е обещавал в предизборния период".

Според Цветан Цветанов българските избиратели са дали много ясен знак, че едноличното управление за страната вече не е формула.

"Ако има предсрочни избори, проведени от служебен кабинет, ще бъдат по правила еднакви за всички политически партии", изрази мнение той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
0
 
1
 
! Отговори
баба мара преди 3 години
някои перял парите на мафията при янките
74
6
 
5
 
! Отговори
нострадамус преди 3 години
Господин ФАЛШИМЕНТО.
73
5
 
4
 
! Отговори
новите съседи преди 3 години
До северозападПрилича на героя Енрике Пастор от "Новите съседи" - честен и неподкупен политик.Ама на Цветанов не му мина номерът да го припознаят в него.
72
5
 
5
 
! Отговори
Д-р преди 3 години
Сестра, за този пациент-торазин...мускулно!
71
5
 
2
 
! Отговори
Случаен минувач преди 3 години
До Просото 72Много му идват на човека ,една гарсониерка му стига,та за това и ги предлага.Значи може да са дарения от тъща му, ама помисли си какъв данък недвижими имоти трябва да плаща за тях всяка година на столична община по ЗМДТ! Най-малко 5 хиляди лв. данъци годишно! Да го ожали човек... Затова ги предлага, ама сумирай цифрите, които би взел от тях - събират се към 1 000 000 Е.С толкова пари гарантирано няма да работя до края на живота си!
70
5
 
9
 
! Отговори
4epa преди 3 години
БЕГАЙ ПА ТИ БЕ - КОЙ ТЕ ЗНАЕ 4Е СИ ЖИВ !!!!!!!!!!
69
4
 
14
 
! Отговори
северозапад преди 3 години
Този като си е пуснал брада май се мисли за Нестрадин ходжа,да се вози в асансьорите си надолу =нагоре и да остави българите на мира.
68
4
 
15
 
! Отговори
Щирлиц преди 3 години
В предишни времена отдавна да са ви отредили много,ама много достойно място.
67
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мястото ти може да го отреди Радев като направи служебно правителство и ви настани в централния
66
6
 
6
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
До Случаен минуваче,нали все пак тия апартаменти са дарения от тъща му?..Много му идват на човека ,една гарсониерка му стига,та за това и ги предлага...И да не си помисли некой,че ги е присвоил с измами,или че ги е купил с крадените европари от процентите на поръчките?..сакън!..И петънце да не падне върху тая засмяна личност,честна и прочтена до безкрай!
65
6
 
16
 
! Отговори
Знаете ли, ЧЕ преди 3 години
Външният дълг е близо 40 млрд. евро. Че корупцията само за 1на година може да изплати този дълг наполовина. Цецо крадецо е част от тази схеха. Той с асансьора в хола му ли ще мисли за моят залък хляб.
64
7
 
14
 
! Отговори
Случаен минувач преди 3 години
Цeцo, ти cи иcтинcкa aгeнция зa нeдвижими имoти.В мoмeнтa прeдлaгaш:Aпaртaмeнт 98 кв. м. - Мaнacтирcки ливaди - 120 000 EAпaртaмeнт 68 кв. м. - Бoянa - 110 000 EAпaртaмeнт 88 кв. м. - Цeнтърa, бул. Хр. Бoтeв - 140 000 EСтудио 50 кв. м. Бояна - 50 000 ЕМезонет 120 кв. м. - Мaлинoвa дoлинa - 160 000 EAпaртaмeнт 68 кв. м. - Гърдoвa глaвa - 80 000 EAпaртaмeнт 110 кв. м. - Дрaгaлeвци - 200 000 EДай ми гo бeзплaтнo тoзи в Мaнacтирcки ливaди, нищo чe e първи eтaж, щe глacувaм зa тeб дoживoт!
63
7
 
15
 
! Отговори
помнещ преди 3 години
др Цветанов.Едва ли ще ме прочетеш!Но коментара ми е ,че коментирам,защото съм от твоето поколение другарю АПАРТАМЕНТЧИК! И съм по голям от теб,щом те помня!Преди изборите коментирах тук,че Ти няма да влезеш в този парламент!-:)Познах!Др Борисов съратника ти в далаверите,ако беше истински "демократ" комунето.Трябваше да те вкара в затвора!!! А той ви пусна по живо по здраво с Цачева да си ходите! Защо? Твърде много знаете нали?СКРИЙ СЕ МИШОК И НЕ БЪДИ НАГЪЛ КАТО др БОРИСОВ! Скоро ще сте история!
62
6
 
11
 
! Отговори
Край преди 3 години
С акъла и кваливикацията дето има тоя е идеален за таксиджия. Обаче при тия апартаменти вероятно ще живее от наеми.
61
5
 
3
 
! Отговори
Койчо преди 3 години
Боко каза че на *** човек акъл му се набива с ку
60
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя пък текезесар къде се тика?
59
5
 
17
 
! Отговори
ЦЕЦО ГРЕШИ! преди 3 години
Не българите ще му отредят достойно място в политиката, а Джоузеф Байдън, който много скоро ще срази феодалните диктаторски режими и ще въведе Новия световен ред. Не се надявай Цецо, Чългария да се оправи сама, защото население с ниска култура не е за ЕС, нито е за Европа, а за бунището.
58
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Помните ли Радан Кънев - 4 години бяха коалиция с Бойко , но през цялото време го плюеше После на изборите като не можа да влезе в парламента каза - '' Е , не се получи '' Този *** е същия - плю , плю по Бойко и една голяма нула ...
57
7
 
29
 
! Отговори
Смешковци преди 3 години
"Републиканци за България" - 1.31%. Това са родните и техните роднини плюс малко облажи ли се и....това е.
56
9
 
22
 
! Отговори
За 1 място се сещам преди 3 години
Ще ви определят хубаво място в централен софийски...