Сандов: Борисов направи политиката шоу, сега човек от шоуто е в нея

Вероятно ще има правителство на малцинството, смята той
83
Сандов: Борисов направи политиката шоу, сега човек от шоуто е в нея
Снимка: БГНЕС

"Борисов е този, който направи политиката да бъде като шоу. И съвсем нормално и адекватно се получи обратната страна на монетата - човек, който е от шоуто, влезе в политиката". Това коментира Борислав Сандов от "Демократична България" пред БНР.

Още по темата
Според него конфигурацията на следващото управление ще бъде трудна и най-вероятно ще става въпрос за правителство на малцинството, може би с мандата на "Има такъв народ", което ще бъде с къс мандат - може би до президентските избори и ще има по-широка подкрепа.

"Борисов не може да има претенции за участие във властта, по същия начин и БСП не може да има претенции за участие във властта, но ако тя не подкрепи едно ново управление на страната, ще претърпи по-големи щети на следващите избори", смята той.

Сандов подчерта, че от малкото неща, които се знаят за партията на Слави Трифонов ИТН, може да се съди, че няма да има анти-НАТО позиция и евроскептицизъм, както и че са против модела на управление в България досега.

"Не бива тази елитарност, не бива да сравняваме хората по музиката, която слушат. Не приемам музиката, която Трифонов произвежда, но това не означава, че заради музиката, която той прави, трябва да имам същото отношение към начина, по който той ще прави политика", заяви Борислав Сандов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И защо да зарязваме вече научилия се и да учим нов? Докога? Още повече че така омразния ви ББ вече няма да е премиер?------Защото ГЕРБ без Боко са кръгли нули, защото ако са експерти, могат да работят и за друга партия, без да са под деморализиращото влияние на гнилия банкянски ***.
26
2
 
5
 
! Отговори
tt преди 3 години
оф, откъде ги вадите тия политици... еми като чета какви ги приказва, то май аз ще съм по успешен от него
25
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На практика ГЕРБ бяха изритани от властта, защото доверието към тях отдавна свърши. Те са на власт само защото крадат гласове и управляват със страх и заплахи. Стилът им на управление даже няма да коментирам.Сега гербавите място не могат да си намерят, че царството им свършва.
24
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Очевидно за ГЕРБ реват някакви аморални и фашистващи из роди. Да ви припомня, че заради този "очарователен" маниер на тулупа да оправя партньорите си, всичко за България умря след записите за е бането с 200.
23
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ЩеИ защо да зарязваме вече научилия се и да учим нов? Докога? Още повече че така омразния ви ББ вече няма да е премиер? Истината е че никой не се интересува от ефективността на политиката в момента а от това просто да вземе властта. ПЪк какво ще става после не го интересува.Че ще се опетлаят като патки в кълчища и че изобщо не знаят какво да правят никой не мисли за това. и ще съсипят и това положителното което правителството нека да си бъдем честни, направи. Ама къде ти?
22
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Сандов подчерта, че от малкото неща, които се знаят за партията на Слави Трифонов ИТН, може да се съди, че няма да има анти-НАТО позиция и евроскептицизъм, както и че са против модела на управление в България досега...."Този *** хората за и.ди.о.тти ли ги взима?? "Можело да се съди"!! А Чалгаря защо мълчи като зъг до сега?? А ако "не може да се съди"???
21
4
 
6
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 години
Всяка втора обява за земеделска земя е с добавка "статутът на земята може да се промени" или "в процес на промяна на прездназначението е" или "статутът на земята е нива, но може да се преотреди". Погледнете какво направиха в ливадите над Ринг мола и в нивите между Герман и Лозен, предполагам и на много други места. Трябва пълна ревизия на заменки и променен статут на земя и конфискация на имуществото на герберските чиновници.
20
8
 
7
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 години
до 10Без Бойко държавата фалира до 3 месеца, фирми затварят, спира се цялото строителство, -------Силно се надявам да е така.Абсолютно необходима е забрана за изсичане на горите и забрана за смяна на предназначението на земеделската земя. От 12 години герберите унищожават горите и изнасят дърва за горене дори в чужбина, а земеделските ниви се засипват със строителни отпадъци и отгоре се правят автокъщи и дъскорезници. Управлението на ГЕРБ беше бедствие за екологията.
19
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До сигурноТова за някакво остроумие ли трябва да мине? Тъпо та дрънка. Защо се излагате бе? Ако всички които реват срещу ББ са такива не искам и да ви чувам Хеле да ми диктувате какво да правя чрез избраните от вас не знам как да ги определя, кандидат властващи. Простотията сред народните маси вече стана норма. Да си *** вече звучи гордо. И ако това не е трагедия, здраве му кажи.
18
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Гошо...ТъпотоНаистина си тъпо , без майтап. Политика вече трябва да знаете как се прави. Да си говорим за морал и тям подобни е направо смешка, защото големите моралисти които току що се навряха в нея много бързо ще изтрезнеят и ще си станат точно такива каквито политиката и голямата власт прави от хората. ще видитеи как след някоя и друга ще започнете да ревете и да обиждате и тези. Тогава обаче ще ви се изсмея на глас, наивни ***.
17
13
 
6
 
! Отговори
сигурно преди 3 години
Сега бизнИсмените ще рева за тиквата ,защото няма да взема поръчки под масата 1!1
16
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поредният ***..р който в яда си дрънка глупости. Не знам как тези хора имат наглостта изобщо да претендират за власт, толкова са прости. Просто не си дават сметка какви клоуни ще бъдат ако им се отвори парашутът. Но се надявам това да не стане. Не виждам потенциал в тях, ако ще и за сто мандата. Пък и никой няма време да ги чака да си научат уроците. Да не говорим че някои и да се скъсат от учене пак нищо не става от тях. Защото трябва и акъл. А тук мисля че го няма.
15
6
 
16
 
! Отговори
Нокът на главата преди 3 години
Абе къде са ВМРО по цял ден четяхме за тях а сега нищо, къде се покриха!?
14
28
 
8
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
Всяко правителство без Боку,ще е по...добро,защото ще е по...морално,пардон,за морала е без...значение;тази...величина не се отнася за Чекмеджан.
13
9
 
13
 
! Отговори
Ще преди 3 години
Ще се научи Слави да бъде политик, но ще му трябват 4-5 мандата/ като на предшественика му/.:)
12
18
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов може да смени неуспешния Цитиридис. Ще разказва адски вицове, на които цял народ ще се смее с десетилетия.
11
12
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Без ГЕРБ е невъзможно да има стабилно правителство, което автоматично означава, че ще има нови избори.Няма никакво шоу, а този клoyн от ДБ просто дрънка глупости.
10
17
 
5
 
! Отговори
Какво по голямо шоу преди 3 години
Премиера Борисов излезе по фейсбука и честно предложи на шефовете на всички партии да дойдат при него с празни чекмеджета. Имало едни 50 милиарда Евро за опукване. До Декември празните чекмеджета на всички партии щели да пращят от Злато и ???
9
3
 
17
 
! Отговори
От преди 3 години
ДБ изглежда са се навели да оближат на дедо си Доган... Сладоледа . / индиректно през Слави/ Обаче със затворени очи Според тях така не се брои.
8
19
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов пак е единствения държавник, другите са жалки шутове.