Борисов се отказа да е депутат, имунитет не му трябвал

Той прави това, макар че спечели лидерските двубои
Обновена: 8 апр 2021 11:51 | 8 апр 2021 11:38, Елка Василева
463
Борисов се отказа да е депутат, имунитет не му трябвал
Снимка: БГНЕС

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се отказва от депутатското си място в 45-ото Народно събрание и заявява, че не му е нужен имунитет.

Още по темата

„Днес подадох заявление до ЦИК и се отказах от мястото си като народен представител и в двата многомандатни района, от които бях избран, въпреки че спечелих лидерските двубои. Като министър-председател не съм имал имунитет и сега не ми е нужен“, написа Борисов във Facebook.

Той отбелязва, че партия ГЕРБ е спечелила изборите в 24 от 31 района, а опонентите ѝ в по 3, 2 и 1. „Изборите се провеждат, за да се направи правителство и да има стабилно управление, за да може това, което политиците говорят, да го изпълняват. Нека да се уважаваме - зад всеки един политик стоят гласовете на много хора. Призивът ми е да не се обиждат избирателите – всички сме български граждани“, призова Бойко Борисов.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


463
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
330
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А охраната от НСО остава ли?
329
5
 
15
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
ГЕРБ СЪЩЕСТВУВА САМО И ЕДИНСТВЕНО ЗАРАДИ БОРИСОВ!!! ИЗЧЕЗНЕ ЛИ БОРИСОВ С НЕГО ИЗЧЕЗВА И НЕДОРАЗУМЕНИЕТО ГЕРБ
328
15
 
11
 
! Отговори
Истукан преди 3 години
До Анонимен 362Службен кабинет на Радев ще унищожи ГЕРБ и ще вкара Борисов в затвора. Затова тази тиква герберастка се страхува от служебен кабинет на Радев.
327
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
големия му зор е да не се стигне до служебен кабинет, това го мъчи най-много, готов е на всичко да не даде на Президента Радев да направи служебен кабинет. А това с депутатското място е стандартен трик да вкарат друг неизбераем, Боко си е осигурил местенце, да не го мислим него.
326
4
 
14
 
! Отговори
Истукан преди 3 години
Аз пък съветвам Борисов да се откаже от премиерския пост. Отказът му от депутатско място е бягство от отговорност.
325
5
 
11
 
! Отговори
Пижо преди 3 години
До ЗозоЗакони лесно се променят, не бери грижа. На юни, като 2,5 млн. българи зад раница гласуват, мутрата от Банкя няма дори да влезне в парламента!Бай Ставри от Софийския го чака!
324
4
 
7
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
До Зозокакто са гласували тогава да са не преследват споменатите от теб,така и могат ,ако искат,да гласуват точно обратното!..та са не знай!..за всеки случай,обаче,Тиквата ше са покрие..."СНИШАВАНЕ,СНИШАВАНЕ,СНИШАВАНЕ!"..-Това е единственото ПОЛЕЗНО ЗА НЕГО нещо,което е попил от "Тато" ,докато му беше пазвантин.Обаче ако го оставим да се измъкне ще означава,че ВО ВЕКИ ВЕКОВ ЩЕ БЪДЕМ ЯХАНИ ОТ ПРЕСТЪПНИ ЕЛЕМЕНТИ като тоя!...ОТ ВАС ЗАВИСИ!.."Както ви се харесва"..
323
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами кога ще сдава джипката?
322
9
 
11
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
Алоуууу другарииии, да ви припомня ли, че Станишев и БСП гласуваха да не може да се разследват бивши министър-председатели и министри :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))На Боко можете само да му държите шланга :)))))))))))))))))))))))))))))))))))Ако има избори Юли месец пак ще ви такова с 200 :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
321
7
 
15
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 3 години
Голямо шубе тресе "храбрия" генерал. Сам почна да говори за имунитет, без никой да е намекнал даже, че ще бъде проверяван. А искам да попитам електорите на герб за кого гласуваха? 10 депутати отиват при Слави, сега и вожда ви няма да е депутат - гласувахте за поцинковани кофи и печално известни опортюнисти като Любен Дилов син. Честито!
320
4
 
8
 
! Отговори
Абе Боко преди 3 години
Ми то няма как - хем в затвора, хем депутат :)
319
4
 
8
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
не си правете илюзии!Селския хитрец,наричан от приятелите си "Тиквата", си е опекъл баницата.подобно на Духан и той ще се покрие,а верния му питбул "Каскетя" ще потъне вдън земя и така,необезпокояван от никого,Тиквата ще бъде забравен покрай тия ВЕСЕЛБИ,които предстоят...Но пък доста врагове е натрупал тоя ,та са не знай до кога ще диша..
318
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Такъв трябва да е всеки политик, да дава прозрачност и да е открит. А не като е компрометиран и да викне "Мутри вън", ами ако си наистина чист нека те проверят, какво си ревнал като ощипана мома.
317
2
 
13
 
! Отговори
Бай Ставри Страстния преди 3 години
Ох мамин благ , от кога чакам тази навина
316
0
 
4
 
! Отговори
Ще му дойде реда преди 3 години
До Същата тактика: Всичко по реда си. Бойко още има да получава мандат, да го връща и тогава нещо може да се промени.
315
4
 
9
 
! Отговори
Тикволандия преди 3 години
До Анонимен 346: Ако Гешев напусне прокуратурата, на Бойко със сигурност имунитета ще му потрябва. Но дотогава няма да го потърсят за нищо.
314
5
 
3
 
! Отговори
Същата тактитака преди 3 години
Боко приложи и когато му спретнаха протестите. Каза, че е наблюдавал внуците си как играят и единия затиска вратата, после я пуснал и другия влетял в стаята. Сега прави същото всички натискат - Боко не! Бойко никога! Бойко ще го трием, ще го уволняваме ... Е добре. Чао. Отвори им врата и се видяха в стаята ... и сега какво...
313
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хайде сега и Гешев да се откаже да е главен прокурор и нещата започват да се нареждат.
312
0
 
7
 
! Отговори
За Барба Ганьос и в преди 3 години
Гьрция знаят колко е умен оня дето се извиняваше ,че станала грешка ни се изхили с голям финес ,бил се объркал --НО не знаеме на противниците му акъла колко е ? ДЕТ се вика и аз съм голям акъл и вие сте ,,голямо надиграване ще падне ....иначе с тези чекмеджета записи кинти през джипа ,пандемии ще го опапат като топъл ляб ,ама всичко си зависи от тях ,ние само можем да гледаме мача и чат пат да гласуваме.
311
8
 
2
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
ББ > Серго > Симо > Костов > Орешака > Жан