Многото "мъжаги" в политиката ще доведат до предсрочни избори

Имало твърде много лични битки, а трябвало да са идейни
376
Многото "мъжаги" в политиката ще доведат до предсрочни избори
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

С излизането на Бойко Борисов се образуват дефицити, той има лични отношения, които водят до липса на бежанци и наличие на руски газ. Това коментира пред bTV политологът Андрей Райчев, след като вчера премиерът предложи 10 "дежурни" депутати на "Има такъв народ“.

Още по темата

Той смята, че в подобна обстановка не е хубаво, че нямаме власт.

"Трябва да мислим по-широко, не мисля, че някой го прави. Борисов се държи високомерно и няма парламентарна сила да управлява. Трифонов, "Изправи се. Мутри вън и демократите - представете си да се договорят нещо, те трябва да се допитват не тримата, а петимата...", добави политологът.

Според него вървим към предсрочни избори заради многото "мъжаги" в политиката.

"Това са Борисов, Румен Радев, Гешев, Слави Трифонов. Твърде много лични битки, а в политиката трябват идейни", каза още Райчев.

По думите му не е добре БСП да излезе тотално от парламента, а при следващи избори може да получи и под 10% подкрепа, защото има криза в левицата. Според него Корнелия Нинова е трябвало да подаде оставка след изборите.

„Народът вече не гласува за професори, академици, царе, а за такива като тях – един от тях, Бареков, Трифонов и Борисов“, смята още той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


376
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
240
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мутрите да се ориентира в кой затвор да се уредят и за подходяща килия.
239
4
 
11
 
! Отговори
anonimen преди 3 години
ХАХАХА БОРИСОВ НАМЕСТИХА ЛИ ТИ ГО С 200 ????
238
6
 
13
 
! Отговори
anonimen преди 3 години
КРАДЛИВИТЕ ГЕРБЕРИ СА В ПАНИКА !!!!!
237
0
 
4
 
! Отговори
Дончо бейби преди 3 години
Повече пи чоци е по-добре
236
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не се самозалъгвайте. ГЕРБ е сила, макар и зла, е сила. Срастването на партията с държавата на всички равнища трябва да бъде пресечено.Как да стане - с избори до дупка! Докато се научат политиците ни да управляват в интерес на обществото.А иначе - каквото е долу, такова е и горе. Тези избори доказаха едно нещо - нямаме мозък българите - нито вътрешните, нито външните.
235
15
 
7
 
! Отговори
БКП - план: преди 3 години
1. Служебно правителство - Радев2. Източване на максимално много евро и държавни пари. Заграбване на парите за възстановяване на България след Корона кризата. 3. Избори организирани от служебното правителство.4. Със заграбените пари се купуват гласове на следващите избори. Васил Божков ликува.
234
4
 
10
 
! Отговори
аз преди 3 години
разБойко се е наакал защото знае че никой не иска да се коалира с него и сега не знае как да реди картите. Всички чакат той да каже какво правителство предлага а той горкия не смее да върне мандата защото не знае Слави какво ще направи. Мълчанието е хитър ход за момента. Нека да видим къде ще му излезе края
233
3
 
4
 
! Отговори
Гроби Таласома преди 3 години
Ни са кахъри Райчев, скоро "мъжагите" нема ги има, иде Строгата Господарка!;)))
232
6
 
4
 
! Отговори
D преди 3 години
Тези негови лични отношение ни дърпат назад, защото се води по желанието на външни алчни наг*леци дето искат да имат власт в нашата държава.
231
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До КПСС БКПСега ще ви видим вас, които даже и правителство не умеете да съставите.
230
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какви мъжаги ? Радев говори като автомат с ясно про-руски про-леви намерения. Слави е болен на легло, Христо е позьор.Кой е мъжагата точно ?
229
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ИСТИНАТАСериозно, сигурен ли си?
228
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Умните и красиви кухи *** с техните *** протести доведоха страната до нестабилност и анархия!
227
12
 
13
 
! Отговори
КПСС БКП преди 3 години
По време на управлението на Борисов бяха похарчени и раздадени 50 милиарда лева, а резултата е нулев ! На последно място сме в Европа по доходи, престъпност, корупция, инфраструктура и съдебна система ! Време е да се потърси наказателна отговорност от негодниците от ГЕРБ за националната катастрофа до която докараха страната !!!
226
2
 
12
 
! Отговори
Мъка, мъка преди 3 години
Да управляваш държава не е като да си правиш катуни или чалгашоу! Питайте Костов! За тая работа си трябват топки, а мут'рагеса Галева ги няма, Славчо е с разклатено здраве. Ако успеете по някакъв начин да се сдушите, ви давам не повече от три месеца, за да държавата и тогава пак ние ама и сеирджиите ще трябва да ви чистим оборите. Не, че вече не сме го правили. Трудно се излиза на глава с простащината, ама нейсе! Не може да ви помогне и резидент или президента, как беше, ш' пионина?!
225
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе администрацията е на ГЕРБ, тва са гласувалите за него
224
2
 
4
 
! Отговори
Аналфабет преди 3 години
до Шефаама ти нямаш НИКАКВИ ПОЗНАНИЯ в тази област, АБСОЛЮТНО НИКАКВИ, как ще се правят променив законодателството, а оттам и в системата на властите БЕЗ НАРОДНО СЪБРАНИЕ, служебното правителство е ограничено не само по време но и по пълномощия и така също няма да разполага с финанси, направо ФАЛИТ
223
13
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Герберските мутри са пътници.Омръзнаха на народа.То не бяха скандали,чекмеджета,терасии апартаменти ,далавери.Вожда им Винету е изчерпан.
222
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Глупавия народ пак си избра същия или ни е къса паметта, или сме лицемери и само се правим, че сме недоволни !!!
221
9
 
9
 
! Отговори
Шефа преди 3 години
Борисов , първо трябва някои корекции на избирателния закон , промяна на Конституцията за Гешев и далаверите Ви ,т.е. първо ще се избере едно временно Правителство което да разкости Вашата мафиотска система и при гаранция за честни избои ще се ходи на избори , за да видим кой е шефа!