Многото "мъжаги" в политиката ще доведат до предсрочни избори

Имало твърде много лични битки, а трябвало да са идейни
376
Многото "мъжаги" в политиката ще доведат до предсрочни избори
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

С излизането на Бойко Борисов се образуват дефицити, той има лични отношения, които водят до липса на бежанци и наличие на руски газ. Това коментира пред bTV политологът Андрей Райчев, след като вчера премиерът предложи 10 "дежурни" депутати на "Има такъв народ“.

Още по темата

Той смята, че в подобна обстановка не е хубаво, че нямаме власт.

"Трябва да мислим по-широко, не мисля, че някой го прави. Борисов се държи високомерно и няма парламентарна сила да управлява. Трифонов, "Изправи се. Мутри вън и демократите - представете си да се договорят нещо, те трябва да се допитват не тримата, а петимата...", добави политологът.

Според него вървим към предсрочни избори заради многото "мъжаги" в политиката.

"Това са Борисов, Румен Радев, Гешев, Слави Трифонов. Твърде много лични битки, а в политиката трябват идейни", каза още Райчев.

По думите му не е добре БСП да излезе тотално от парламента, а при следващи избори може да получи и под 10% подкрепа, защото има криза в левицата. Според него Корнелия Нинова е трябвало да подаде оставка след изборите.

„Народът вече не гласува за професори, академици, царе, а за такива като тях – един от тях, Бареков, Трифонов и Борисов“, смята още той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


376
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
220
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този път нито администрацията,нито ромските гласове,нито разходките с джипката по села и паланки,нито дори Мишо Константинов не успяха да ти помогнат.Е,доволно се напънаха,но народа им го намести с 200.
219
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ЧЕКМЕДЖЕТА другари, чекмеджета.
218
3
 
3
 
! Отговори
ЕЛИ преди 3 години
ОТ ПО ВЕЧЕ ОТ 60 ГОДИНИ ШВЕЙЦАРИЯ ИЗБИРА ПРАВИТЕЛСТВО ОТ ПЪРВИТЕ ТРИ ПАРТИИ -ПРЕМИЕРА ВИНАГИ Е ОТ ПЪРВАТА,НО НА ОТБРАНАТА И НА ВЪТРЕШНИТЕ И НА ВЪНШНИТЕ Е ОТ ДРУГИТЕ ПАРТИИПРЕЗИДЕНТА ГО ИЗБИРА СЪЩИЯТ ПАРЛАМЕНТ КОЙТО ИЗБИРА ГОРНОТО ПРАВИТЕЛСТВО ,НО ЗА СРОК ОТ ДВЕ ГОДИНИ И ТОЙ Е САМО ФИГУРАНТЗАЩО ТОВА ДА НЕ СЕ СЛУЧИ У НАС-------АМИ ТОВА ИСКАТ 48% ОТ НАРОДА А ОСТАНАЛИТЕ 52% СА БАРОВЦИ -НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВА НИЩО
217
9
 
11
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 3 години
Славчо поне дарява и помага с лични средства, Боко пълни шкафчето и манипулира народа, само герП-хунтата искат Тиквата, *** и сие..
216
3
 
11
 
! Отговори
негласуващ преди 3 години
Докато платените *** от маалите и ония от турция "избират" все ще сме загубена държава която никога няма да се оправи и ще става все по лошо защото те се увеличават в геометрична прогресия и няма оттърване!Това е истината!
215
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ББ се бил отказал от депутат в НС! Капитанът пръв напуска потъващия кораб!
214
5
 
10
 
! Отговори
Цък, Цък, цък преди 3 години
До Анонимен 233Хайде да ви видим сега! Мразите Борисов, ама това, което признава Райчев, който също не го обича, е абсолютната за ваш ужас истина. Славчо казва не искам тоя, тоя и тоя. Ама, с кого бе джанам? С ДСБ на Костов ли? Та, нали помним, че по негово време беше наврял Трифонов и подопечните му в миша дупка и правеха шоуто си под развалините на Младежкия. Ще се прегърнеш ли с адвокатката на братя Галеви с прозвището Галевица? Шах и шат/на патката главата/! Трифонов, часовника цъка!?!
213
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя ако го подложим на детектор на лъжата уреда ще гръмне.Айде чупи се вече,че много ни дотегна.
212
4
 
4
 
! Отговори
безпартиен преди 3 години
Ами то в БСП има къртица.Корнелия Нинова е като Мойсей.Тя води последователите си в такава посока дето няма никакви гласове,както Мойсей е завел евреите там дето няма нефт!И на двете места суша!Само дето евреите са умни и там се оправят добре,а за БСП не съм сигурен.За това кой е най добрият политик не знам,за сега става ясно кой е най лошият!
211
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ти щото си голям мъжага се кри цяло лято и даваше брифинги от гората от пън а сега бягаш от депутатско място, мишок
210
7
 
11
 
! Отговори
Bot преди 3 години
Явно след изборите гроб инвестират в *** и платени журналисти, политолози.
209
20
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За сега Бойко Борисов е най добрия политик в България
208
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гледам Бесепарската Хунта с Клюмнали Пищови
207
0
 
9
 
! Отговори
до 228 преди 3 години
Не знам, ама се сетих за един виц. Знаеш ли какво мразят политиците? Неграмотни роми с далтонизъм.
206
2
 
7
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
До Пак изгубени годиниОт Факултета за кого гласуваха?
205
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е това е професия! Политолог. Нещо като квартален пияница с диплома. В местната кръчма явно всички са политолози. А местната се води вече консултант по извънсемейно общуване. Бабичката, дето развъжда бълхарник с 5 кучета е селекционен експерт. Касиерката в скапания магазин е мениджър продажби. А ние сме европейски граждани - не забравяйте!
204
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гледам герберската хунта е налазила целия сайт.Като за последно.
203
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хора! Единственото, което има значение е народа!!! Погледнете лицето на този псиxoпат!! Колебая се, в затвора ли му е мястото или в лудницата! Най-важното е народа! Спиране на кражбите и виновните в затвора, конфискации и да си поемем съдбата в ръцете!
202
0
 
3
 
! Отговори
До 222 преди 3 години
Ти пробвал ли си го?
201
13
 
13
 
! Отговори
До 221 преди 3 години
Умните избраха протестния вот срещу алчността и простотията.Не си въобразявай,че точно те ще гласуват за твоя гуру,който 11 години съсипва страната и я излага пред целия свят.