Многото "мъжаги" в политиката ще доведат до предсрочни избори

Имало твърде много лични битки, а трябвало да са идейни
376
Многото "мъжаги" в политиката ще доведат до предсрочни избори
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

С излизането на Бойко Борисов се образуват дефицити, той има лични отношения, които водят до липса на бежанци и наличие на руски газ. Това коментира пред bTV политологът Андрей Райчев, след като вчера премиерът предложи 10 "дежурни" депутати на "Има такъв народ“.

Още по темата

Той смята, че в подобна обстановка не е хубаво, че нямаме власт.

"Трябва да мислим по-широко, не мисля, че някой го прави. Борисов се държи високомерно и няма парламентарна сила да управлява. Трифонов, "Изправи се. Мутри вън и демократите - представете си да се договорят нещо, те трябва да се допитват не тримата, а петимата...", добави политологът.

Според него вървим към предсрочни избори заради многото "мъжаги" в политиката.

"Това са Борисов, Румен Радев, Гешев, Слави Трифонов. Твърде много лични битки, а в политиката трябват идейни", каза още Райчев.

По думите му не е добре БСП да излезе тотално от парламента, а при следващи избори може да получи и под 10% подкрепа, защото има криза в левицата. Според него Корнелия Нинова е трябвало да подаде оставка след изборите.

„Народът вече не гласува за професори, академици, царе, а за такива като тях – един от тях, Бареков, Трифонов и Борисов“, смята още той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


376
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
180
2
 
10
 
! Отговори
Бай Данчо преди 3 години
В тази ***държава, най-големите мъже са жените!
179
3
 
16
 
! Отговори
Елена преди 3 години
Какви биха били избори в скоро време? С почти същия резулат, и после какво, още избори, още разходи, докато народът се ядоса и спре да ходи на избори, това е като да играеш в казиното, докато си похарчиш и къщата и жената и колата Авантюристи са, и ДБ и ИТН, ММ, но без способности да управляват, революционери някакви, троцкисти, сталинисти, Знаем как свършват подобни личности, но народът плаща сметката!
178
11
 
7
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
ЧЕРЕПАШКА ПУБЛИЧНО ОБЕЩА, ЧЕ ЧЕКМЕДЖАН ПРИКЛЮЧВА С ЖИВОТА ДО 6 МЕСЕЦА ОТ ПАДАНЕТО МУ ОТ ВЛАСТ!ЧЕРЕПАШКА Е ГОЛЯМА ЛЪЖКИНЯ, НО ДАНО ТОЗИ ПЪТ КАЗВА ИСТИНАТА!
177
16
 
3
 
! Отговори
До 175 Гърбавият преди 3 години
Редно е и крайно време е ние като унгарците на Орбан да теглим майната на ЕС и Нато и здраво с Русия и Китай. Ама Орбан бил член на ЕНП и тя го изключила дреме му на дедовия отива при Русия и Китай даже и парите в руски банки ще праща. Няма по добре направени до този момент и 100 % безопасни от руските ваксини , но ние ще ни пробутват скъпо и прескъпо западните отрови които ние нормаалните никога не бихме си боцнали в рамото. Защо са ни тромби в дробовете , довеждане до безплодие и смърт ?
176
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какъв опит и какви експерти има опозицията... в управлението на една държава...?Точно НИКАКЪВ опит и никакви експерти. В разгара на пандемия и световна икономическа криза България не може да си позволи експерименти с аматьори и стажанти от чалга индустрията или от останалите несретници от мижави партии ...
175
5
 
23
 
! Отговори
Смееех преди 3 години
Най ми е смешна Мая Манолова, :)) със 4,7 процента едни гръмки приказки, щяла това да направи, щяла онова да направи, все едно е взела 47% :)))Слави също е смешен, той пък има 16% и вече се държи надменно, възхваляват го, все едно има 80% :))))))*** народ бате, от сега каква хипер инфлация ни чака и какъв глад бедна ви е фантазията, ще взимаме пак по 800 000 лв заплати
174
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Инджова е дърта пияница, за нищо не става.
173
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма нужда да спорим. Вадят го всички, мери се публично, по новините даже да го дават, live! На който е най- голям, той да стане премиер.
172
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не, оказа се че в чужбина не са изтекли мозъците на България.
171
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Герб са оставили много подводни мини! Никак няма да е лесна промяната в манталитета на управление. Ще е мъчително бавно и с много перипетии. Но все някак трябва дя се зяпачне - дали краткосрочен кабинет или служебен такъв - някой трябва да си вземе главата под мишница и да действа! Сещам се за Инджова - бисля че ще успее да поведе хорото!
170
5
 
22
 
! Отговори
Мъжага? преди 3 години
Какъв мъжага е Слави? Скрил се е като мишка. Не ходи никъде без двайсе човека охрана. Не може да стои прав и не вижда. Да е жив и здрав, дано оздравее, но това е мъжага само в очите на заблудени хора. На интервютата с Доган и Бойко също го видяхме. По-нисък от тревичката.
169
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Разбрахме колко го мразите, но това не ни топли. Кажете кой сега ще вземе държавата в ръце и като за начало поне да запази темпото, пък ако тръгмен рязко нагоре още по-добре.
168
1
 
7
 
! Отговори
Мафия, аморе мио преди 3 години
И на тези избори се видя окаяното положение в милата татковина - няма откъде да се вземат други освен мафиоти, крадецът вика "дръжте крадеца" и т.н.Един покоен историк, преди да си отиде огорчен и отчаян от този свят, каза: "Проклет да е Тошо и шайката му, само за две поколения превърнаха българския народ в сбирщина, в която преобладават лум.пените и маргиналите. Още две-три поколения са нужни, за да се опомним поне малко от това наследство." Ето ви нагледното доказателство за правотата му.
167
0
 
3
 
! Отговори
доц. д-р Чоко Боков преди 3 години
До доц. д-р Чоко Боков... к*муняги-милионери...... пр*ст народ...
166
13
 
7
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
ИЗБОРНИТЕ РЕЗУЛТАТИ ОТ ЧУЖБИНА ЯСНО ПОКАЗАХА КОЛКО МНОГО Е ФАЛШИФИЦИРАН ВОТА В БЪЛГАРИЯ В ПОЛЗА НА БОРИСОВ!
165
9
 
8
 
! Отговори
Локако преди 3 години
Първата голяма изцепка на тиквата когато ходатайсваше за Мишо бирата е достатъчно основание в нормална цививлозована държава да отиде на момента на политическото бунище и никой да не си спомя повече за него.Обаче тук си го преизбират и му се кефят какъв пичага е. Това е показателно защо сме били 500 години под турско робство и 200 под византийско.
164
15
 
8
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
БОРИСОВ НАПЪЛНО РАЗОРИ БЪЛГАРИЯ ОЩЕ ПЪРВИЯ СИ МАНДАТ!!!БОРИСОВ Е С ВЛЯЗЛА В СИЛА СМЪРТНА ПРИСЪДА ОЩЕ СЛЕД КРАЯ НА ПЪРВИЯ СИ МАНДАТ И ФАКТА, ЧЕ Е ОЩЕ ЖИВ Е СРАМ И ПОЗОР ЗА БЪЛГАРИЯ!ЧЕКМЕДЖАН Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВРЕДЕН ЗА БЪЛГАРИЯ!!!
163
0
 
2
 
! Отговори
валко24 преди 3 години
До Реаакалноста а как с а как другите с 5или 10 процента претендрат да представляват народа
162
8
 
8
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 3 години
Квото и да дрънкате эа ББ ок.Не съм чул премиер в света, да ходи с джипката и да тегли глyпaци в преспите по магистралите. При положение, че синоптиците ги предупреждават да не пътуват!!Друг такъв наивник като ББ нема да има, никога.
161
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Южен ВятърЛичи си кои са чалгарите.Я напиши нещо в стил едно ферари в цвят червен.