Всеки ден мълчание ерозира доверието в партията на Слави Трифонов

Време било да обясни на избирателите какво смята да прави
926
Всеки ден мълчание ерозира доверието в партията на Слави Трифонов
Снимка: Dnes.bg, архив

„Слави Трифонов трябва да наруши мълчанието съвсем скоро и да обясни на избирателите какво смята да прави, защото вече има обществени ангажименти“, каза доц. Александър Христов от Центъра за анализи и кризисни ситуации пред БНР.

Още по темата

„Всеки час и ден мълчание ще допринесе за ерозията на тази партия. Макар че при нея имаше т.нар. ефективна некомуникация и по време на предизборната кампания, за да не наруши имиджа си, и Слави да не наруши този натрупан капитал отпреди“, заяви Христов.

По думите му проблемът е и, че трите нови партии са с ясно изразен лидерски характер, както и това, че преди това те очертаха доста големи разграничителни линии между тях.

„И сега при предстоящото разпределение на мандатите много трудно може да бъде постигната договорка без някакво принципно отстъпление. Затова ситуация е патова. Засега е трудно да се предвидят накъде ще стигнат тези разговори“, посочи анализаторът.

Христов посочи още, че никоя от формациите не иска нови избори, това не важи само за ГЕРБ.

„Тези, които казват, че ги искат, не съм сигурен, че ги искат“, посочи той.

По думите му част от причините за феноменално ниския резултат на БСП на тези избори се дължи и на лидера Корнелия Нинова.

"Тя трудно може да овладее процесите в нейната партия, а електоратът на БСП все повече застарява", поясни доц. Христов.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


926
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
782
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чалгари, сър !
781
13
 
6
 
! Отговори
петърчо преди 3 години
Голямо плюене става срещу партията на Слави Трифонов .Що не направихте вие партия ,като толкова знаете? Ами спрете се ,бе хора , . До сега плюхте Герб. Угодия нямате !
780
2
 
6
 
! Отговори
гошо преди 3 години
ами ще мълчат 25 г милионерка ружа райкова какво да каже да ни изтанцува нещо и те са събрали хора които хал хабер си нямат от управление тошко кой ще премиер единственото хубаво че измете щайката
779
1
 
25
 
! Отговори
АСАН преди 3 години
тоя не болен,а се чуди какво да прави.той не е очаквал да стане 2-ри и сега няма нокакви кадри.пълен провал,ако състав правителство....
778
3
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Борисов не се бой!
777
0
 
13
 
! Отговори
Абе преди 3 години
Ще се сдушат накрая Бойко и СлаФчо - мажоритарни избори след 1 година и 1 лв субсидии. Ристе, Мая и Корни заедно ще духнат супата
776
0
 
27
 
! Отговори
Роза преди 3 години
Боже,пази България в идващите тревожни дни и месеци!
775
12
 
22
 
! Отговори
До 827 преди 3 години
Сега им е тъжно на гербавите, а съвсем скоро ще стане тъжно и на всички останали. Не знам точно кой каква промяна очаква. Най-доброто в днешната ситуация е да няма резки промени, нооооооо не би. До сега беше лесно - машината вървеше що годе гладко - сега ще видим всички отново България за начинаещи!
774
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 816Махни в цял свят парите от управлението и ще видиш, че няма да има държава дето да искат да я управляват.Сега основната задача е кой и как да ... едни 60 милиарда, без да си направи политическо самоубийство или без да опере после той пешкира.
773
1
 
30
 
! Отговори
Лола преди 3 години
Гледам, че младите много са се нахъсали да мачкат. Ще получат просветление по трудния начин. Ние също за пореден път. Целият свят влиза в невиждана криза. ситуацията с Ковида също не се оправя. За съжаление наистина се свърши. Сега ще видим как беше едно време. Кофти, но такава ни е съдбата. Не знам как си ги представят нещата оттук нататък, но това не е компютърна игра - нямаме 7 живота и не се започва отначало. Тези процеси отнемат по 20-30 години. надявах, че ще вървим напред, но не! Жалко!
772
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Трифчо има само един печеливш ход. Прави правителство с което да прокара решенията поети на референдума, ВНС и нови избори. Всяко друго шикалкавене ще предизвика ситуацията Орешарски от 2013г. и нов кабинет Борисов.
771
1
 
12
 
! Отговори
Ганьо преди 3 години
Е умен...вижте как няма ценностна сиатема...и не критикувайте парламента, това е обективно отражение на съатоянието на тоя народ.
770
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тъжно им е на герберите и аз ги разбирам и им влизъм в положението. Само неразбирам кои безмозъчни гласуваха за да влезе антибългарската партия на Сорос ДБ в Българския парламент !
769
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чак пък да ерозира. Всеки ден мълчание води до разкриване на истинските лица на другите. Слави ще го видим по-късно.
768
13
 
7
 
! Отговори
ББ преди 3 години
До BG излагациящо бре...то Вис и Сик от 30 г....от 30 години ДС и КГБ...купуват животите ви за по 20 лева бре...децата на българите са роби из чужбините...и сте горди...че сте ги погонили от дома им...невиждан позор...предпочитам еничарите...дори не се замисляш,че след 10 г. няма да има кой да те погребе...нечовешко е...дано някой с власт да изтрещи и да натисне бутона...С.Корея е последна надежда...невиждан геноцид...корупция...несправедливости...геноцид в 21 век...нечовешко
767
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Фестър Адамс още ли не знае дали е болен или не е болен?
766
21
 
9
 
! Отговори
ББ преди 3 години
хаха "победителят" търси съчувствие от тези които е ограбил и обрекъл на робство из чужбините,с евтини триковеп ...сам под снега...и джипката...зад довара...и вика ама слави...слави е втори...Конституцията и Законите ни са ясни...е че гробарите не ги спазват е друга тема...Слави не ви дължи нищо...манипулират ви елементарно както през последните 30 г....на следващите 67 % за слави или г-жа Манолова и елате ги вижте...
765
8
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това чуч ело от снимката, дали е възможно въобще да ви заприлича на премиер???Май тиквич е по-малкото зло.
764
23
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Напротив- всеки ден мълчание на Слави изважда все повече от равновесие еднокнижника,което , разби ра се , той го демонстрира ,верен на същността си !Дерзай Слави , "накажи глynaka с мълчание !"
763
6
 
7
 
! Отговори
Щирлиц преди 3 години
Продължава процесът на изчистване от комунистическата тиня.Руснаците изтърпяха Елцин,за да се появи Путин.Нещо такова се случва в момента и у нас.