Всеки ден мълчание ерозира доверието в партията на Слави Трифонов

Време било да обясни на избирателите какво смята да прави
926
Всеки ден мълчание ерозира доверието в партията на Слави Трифонов
Снимка: Dnes.bg, архив

„Слави Трифонов трябва да наруши мълчанието съвсем скоро и да обясни на избирателите какво смята да прави, защото вече има обществени ангажименти“, каза доц. Александър Христов от Центъра за анализи и кризисни ситуации пред БНР.

Още по темата

„Всеки час и ден мълчание ще допринесе за ерозията на тази партия. Макар че при нея имаше т.нар. ефективна некомуникация и по време на предизборната кампания, за да не наруши имиджа си, и Слави да не наруши този натрупан капитал отпреди“, заяви Христов.

По думите му проблемът е и, че трите нови партии са с ясно изразен лидерски характер, както и това, че преди това те очертаха доста големи разграничителни линии между тях.

„И сега при предстоящото разпределение на мандатите много трудно може да бъде постигната договорка без някакво принципно отстъпление. Затова ситуация е патова. Засега е трудно да се предвидят накъде ще стигнат тези разговори“, посочи анализаторът.

Христов посочи още, че никоя от формациите не иска нови избори, това не важи само за ГЕРБ.

„Тези, които казват, че ги искат, не съм сигурен, че ги искат“, посочи той.

По думите му част от причините за феноменално ниския резултат на БСП на тези избори се дължи и на лидера Корнелия Нинова.

"Тя трудно може да овладее процесите в нейната партия, а електоратът на БСП все повече застарява", поясни доц. Христов.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


926
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
722
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бибитко и компания се надяваха тайно да са втори, да седнат отстрани, другите да си направят правителство и бомбата да гръмне в ръцете им, но по навик техните се изсипаха да гласуват за тях уплашени, че вожда си отива и не разчетоха между редовете какво им той говореше. Служебно правителство няма как да е виновно за продънен бюджет, защото то е с ограничени права. Трябва Аси някои, по възможност смятания за месия да отнесе вината, че да може Бибитко да се завърне на бял кон.
721
8
 
17
 
! Отговори
КРОКОДИЛ преди 3 години
ЛИЦЕТО САТИСЛАВ ТРИФОНОВ Е СПУКАН ТУПАК
720
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Естествено, че славуна не иска властта и да е мин. председател. Може да е ***, ама тия около него не са и сега му казват - ей, ти сега си новия Жан Виденов. Гроб са издънили държавната хазна като раздаваха пари на всички които ревяха за да си купят любов. Сега никои не иска да е премиер защото които седне на креслото след 2 месеца ще трябва да обяви, че държавата е във фалит. Това му е заготвил бибитко и сега го е яд, че капана е заложен ама мишока не иска да влезе, за това е целия цирк!
719
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Извинете за невежеството , но какво значи ИТН ? Изобилие от тежки наркотици ли ? Мъни мъни мъни мъни живота е пари
718
2
 
14
 
! Отговори
КОЙ ВИ КАЗА? преди 3 години
ЧЕ ИТН Е .........ЗА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД
717
5
 
8
 
! Отговори
КЛ преди 3 години
"Понякога мълчанието е най-добрият отговор!Това написа към своя снимка във Facebook премиерът Бойко Борисов в деня за размисъл преди парламентарните избори." - 3 апр 2021.No comment.
716
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ЩЕ СТАНЕ МНОООООГО ПО-ГАДНО
715
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако пишеха млади щеше да има правописни грешки.Пишат само дъртаци. Червени пенсионерки . Бивши учителки по бел.
714
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лекар прегледа ли го Слави?Може да е зле..затова да мълчи.
713
8
 
6
 
! Отговори
78 стотинки преди 3 години
Нема да мълчи дълго, май в Лондон юни в Испания,юли, Август и Септември Ню Йорк Чикаго и лос Анджелис, и само за вас и само за вас и само за вас и само за вас!!!!
712
3
 
5
 
! Отговори
помнещ преди 3 години
И още нещо.Прави ми впечатление,че тук"коментират"предимно млади хора!-:) Няма лошо де! Хора които нямат реална представа за политическите събития преди 1989 г,та до днес! И няма как,защото са се родили мнооооого след 1989 г! Ами деца,"политиката" Тогава и сега.Е свързана! И няма как! След падането на СССР.Америка остана сама на "политическата сцена".И това което ви споделям,няма да го прочетете в НИТО ЕДНА МЕДИЯ ПЛАТЕНИ И ЗАВИСИМИ ОТ "някого" днес години на брой 31 вече! -:( В нета пише всичко!
711
3
 
11
 
! Отговори
$ 0 $ преди 3 години
БОГ ДА НИ ПАЗИ!
710
2
 
1
 
! Отговори
благинки преди 3 години
5 по 10 на девета в чужди копюри - халал да му са!
709
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
маЧИсонФУТ
708
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нови избори и чалгарите, отровните, скандалните в руската БСП, където им е мястото, вън.
707
11
 
6
 
! Отговори
помнещ преди 3 години
Нищо подобно! Не съм чел даже,кой е писал тази статия! -:) Повярвайте ми! Не разбирам едно нещо само! Защо е този напън на хората на др Борисов.За миг да разберат всичко което ни предстои?!-:( Ами повярвайте ми.Никой не го знае! Борисов знаеше ли го,Образувайки "правителство" от Патриоти,Воля и Магарешки? Ами Не! Неговите патерици държали го искуственно на власт,защото той я искаше на всяка цена? Ами и на тях им беше трудно,докато му намерят цаката,стискайки го за малките топки! Та НЕ БЪРЗАЙТЕ!
706
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Преди години за малко да изберем Кулеков за президент по добър от настоящия.
705
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Голям кеф,всички оплетени с досегашните ни управници,не ги свърта на 1 място,събират се групички,и умуват как ште им оцелее бизнеса им без да са дотирани от прескъпи държавни поръчки,ако само това секне,ште е голяма победа за БГ народ ,Ако се подобри дори с малко съдебната система ,и народното събраните ако стане с 120 депутата, нема да има по добре от нас
704
6
 
22
 
! Отговори
Щщщ преди 3 години
Слави, ако продължава така, ще върне Бойко на бял кон!!!Лесно е да спечелиш, трудно е да управляваш!!!
703
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Сметки без кръчмар! Ба си и *** си ве мой човек!!!!