Всеки ден мълчание ерозира доверието в партията на Слави Трифонов

Време било да обясни на избирателите какво смята да прави
926
Всеки ден мълчание ерозира доверието в партията на Слави Трифонов
Снимка: Dnes.bg, архив

„Слави Трифонов трябва да наруши мълчанието съвсем скоро и да обясни на избирателите какво смята да прави, защото вече има обществени ангажименти“, каза доц. Александър Христов от Центъра за анализи и кризисни ситуации пред БНР.

Още по темата

„Всеки час и ден мълчание ще допринесе за ерозията на тази партия. Макар че при нея имаше т.нар. ефективна некомуникация и по време на предизборната кампания, за да не наруши имиджа си, и Слави да не наруши този натрупан капитал отпреди“, заяви Христов.

По думите му проблемът е и, че трите нови партии са с ясно изразен лидерски характер, както и това, че преди това те очертаха доста големи разграничителни линии между тях.

„И сега при предстоящото разпределение на мандатите много трудно може да бъде постигната договорка без някакво принципно отстъпление. Затова ситуация е патова. Засега е трудно да се предвидят накъде ще стигнат тези разговори“, посочи анализаторът.

Христов посочи още, че никоя от формациите не иска нови избори, това не важи само за ГЕРБ.

„Тези, които казват, че ги искат, не съм сигурен, че ги искат“, посочи той.

По думите му част от причините за феноменално ниския резултат на БСП на тези избори се дължи и на лидера Корнелия Нинова.

"Тя трудно може да овладее процесите в нейната партия, а електоратът на БСП все повече застарява", поясни доц. Христов.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


926
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
802
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дано да спрат с цинизмите и глупавите скечове хо телевизийката си
801
1
 
3
 
! Отговори
...И РЪКАВИ ЗАПРЕТНИ преди 3 години
КАКВО да каже човечеца, пуснали са го с парашут в необрано лозе! Чуди се, да запрята ли ръкави, гледа лозето, чеше се по врата, мисли си - брей много работа ме чака , май тази работа не е зе мен! Мълчи, мисли, задколисни пазарлъци прави - кой на кой ред в лозето да го постави, но накрая май лозето необрано ще остане?! Бригадирите са все отбор юнаци, все напети с калпаци - много-много за работа не ги търси, пуснеш ли ги ще изпотъпчат зрелите лози! Келепира само търсят - Хей народе помисли...
800
1
 
2
 
! Отговори
ЩЕ, ЩЕ ...?! преди 3 години
До Ха ! Ще го търсим батко със свещ в настъпващата непрогледна нощ! Ще питаме къдее?!
799
0
 
2
 
! Отговори
"ИВАЙЛО ДА МУ М преди 3 години
ДОБРО УТРО ПОСПАЛАНКО - 847! Изми ли си очичките и най-вече ушичките?! *** стадото на Ивайло свиняра - от историта?! Свиняра който вдигнал другите свинари на бунт и се провъзгласил за цар, но нали си е бил свинар не царувал много дълго! Но, да се върнем в нашето съвремие - Много хора останаха подведени от референдума на Слави, включително и аз! Сега има прекрасната възможност да промени субсидиите които искаше!Да видим вече се зборичкаха -Дончева, Манолова и Хадхигенов за министерски постове
798
0
 
3
 
! Отговори
ОТ ТУК НАТАТЪК.. преди 3 години
ЦВЕТЯ И РОЗИ ЗА СЛАВИ И КОМПАНИЯ ....И ...СВЕЖА ПРОЛЕТНА КОПРИВА НА ВЕЛИКДЕН, ЗА НАРОДА В ПАНДЕМИЯТА.ДА ВИ Е ЗДРАВЕ!!!!! /...систе маски...ха,ха,хааааааа/
797
0
 
4
 
! Отговори
Лекар ихтиманец преди 3 години
Електорат, звучи като пролетариат.
796
0
 
3
 
! Отговори
СПОКО ,БЕ... преди 3 години
БЕДНОСТТА И МИЗЕРИЯТА Е НАЙ-СПРАВЕДЛИВОТО НАКАЗАНИЕ ЗА ЕДИН ГЛУПАВ НАРОД!/Р.Регън/Каквото искахте ---получихте!Кво повече...ха,ха,хааааааа
795
0
 
3
 
! Отговори
СЕГА ДА ВИДИМ... преди 3 години
До - 842! Първо Слави, никого не може да бъде перфектен като г-н Борисов! Той никога не е бил политически стратег, и те първо му предстои да се учи, това обаче е застой и опасно за България! Парламента не е университет в койта може всеки влязъл да се образова! Парламента е институция в която се влиза със знания и умения които на момента се прилагат в полза на народ и държава! Не може - аз съм на чело, но други ми дърпат конците! Слави, твърдо заяви, че няма да се коалира с ГЕРБ,БСП и ДПС! Хайде
794
4
 
0
 
! Отговори
Добър ден тролове, преди 3 години
Кака е? Квичите ли, квичите ли?
793
0
 
5
 
! Отговори
Бунгар преди 3 години
На това партия ли му викате вие.Мъртво родена сбирщина от непросветени и прости хора. Сигурно има и някой друг тарикат кариерист..и толкова.Заблуден народ да искаш в БГ.
792
0
 
4
 
! Отговори
МЪЛЧАНИЕ! преди 3 години
ЧУКУНДУРИ, ЧУКУНДУРИ, ЩО ЗА НАРОД БЕ ТОВА, В ПАРЛАМЕНТА ДА ВИ ТУРИ! МЪЛЧИ ШАРАНА ОНЕМЯЛ...ЯЛ...ЯЛ... ЯЛ...! ДНЕС, БЪЛГАРИЙО, ЗА ТЯХ ЛИ ПАК ЩЕ МРЕМ...ЕМ...ЕМ..., САМО ЕХОТО НИ ОТГОВАРЯ...ЕМ...ЕМ...ЕМ... ! ПРЕЖИВЕ, О БОЖЕ МОЙ, НАС БЪЛГАРИТЕ ОПЛАЧИ НИ! ЖАЛЪК, И ОБЕЗЧЕСТЕН НАРОД!
791
0
 
3
 
! Отговори
Колов. преди 3 години
Слави трябва да се прекръсти на Трайко скоро!Трайко му е името май :)
790
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много е лесно да викаш .. У, Долу! Ама е трудно да създаваш и градиш!От всички най добро е Бойко Борисов защото няма кой друг тук и сега.
789
7
 
2
 
! Отговори
А не не преди 3 години
Нищо не ерозира,перфектен ход от страна на Слави.Той е втори,Борисов е победител и топката е в неговото поле,да видим кой ще го подкрепи.Когато Бойко хвърли бялата кърпа,тогава на ход ще е Слави.
788
0
 
5
 
! Отговори
Американ преди 3 години
До АХЕС другото съм съгласен, ама ако чакаш до реката за труповете на враговете си може и да си умреш чакайки..
787
7
 
0
 
! Отговори
Американ преди 3 години
Тиквонците им е нервно че трябва да играят първи, а Слави не им подава накъде духа вятъра.
786
1
 
2
 
! Отговори
anonimen преди 3 години
eivala na bate slavco umen e znaee che baksisa e pri bate boiko za vaz sam
785
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лапачката приключва за вас и троловете минават на 1/4 заплата.
784
1
 
4
 
! Отговори
Handel преди 3 години
Не съм привърженик на слави и не съм гласувал за него, но все пак въпросният "доц. Александър Христов" в каква специалност е доцент?
783
1
 
1
 
! Отговори
АХЕ преди 3 години
Твърде заповедно и изнервено е изказването на т.н.доц. Александър Христов /хабилитиран ли е ? (например)/! Бих казал, че нервата тресе никои бедни по духом и по образование орица, оти им взимат от лебеца, дето папкат от досегашните, може би, незная или пък е истина?!?!?! Мдааа:"Ако чакаш достатъчно дълго на брега на реката, ще видиш труповете на враговете си,да се носят по течението покрай теб." - Сун Дзъ, ~ 5-ти век пр.Хр.Да помислим върху тази мисъл,а не да се плещи още от изборната нощ