Слави Трифонов единствен се изплези на властта

Харалан Александров: Той приобщи хора, които не се познават
10 апр 2021 18:20, Ния Христова
358
Слави Трифонов единствен се изплези на властта
Снимка: БГНЕС
"Много от българите в чужбина не са от най-успелите хора, пълно е със сънародници, които са на социалното дъно и не е странно да гласуват за евроскептични партии", това каза пред Нова Нюз Харалан Александров, социален антрополог.
 
Той подчерта, че същите тези хора са гласували и за Brexit.
 
"На тези избори Слави Трифонов приобщи хората, които по принцип не се познават. Самият той е единственият, който се изплези на властта", каза още той.
 
Александров изрази надеждата си да се направи правителство, за да се види как и дали новите партии могат да управляват.
Още по темата
 
Венцислав Великов, зам.-председател в избирателната секция в Чикаго, сподели, че през секцията са преминали 819 човека и допълни, че в Илиной са гласували 3000 човека, като са идвали и българи от съседни щати.
 
Той информира, че между 100 и 150 хиляди българи живеят в района на Чикаго, а по време на тези избори хората са станали по-активни.
 
От Лондон се включи Милена Везенкова, която е член на изборна секция в Лондон, и каза, че гласувалите са били двойно повече от миналите избори, въпреки че местата за гласуване са били по-малко.
 
Според нея българите гласуват за промяна, без да знаят всеки компонент от програмата на дадена партия. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


358
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
232
2
 
6
 
! Отговори
Учиндол преди 3 години
Чак се изкефих,уж нямало ковид според Славчу ,пък той бил с положителен тест,ми ко прайм сега бе Слави,отде я измисли тази болест,нали всичко знаеш и разбираш,излез мишленце страхливо.Айде сега ти пожелавам това което си помислил да ти се върне
231
0
 
2
 
! Отговори
До 255 преди 3 години
Не случайно " референдум" е в кавички. Кой разбрал, разбрал. Също ще има и " референсум" за излизане от НАТО. Толкова от мен.
230
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов е посредник на много сложните бизнес отношения в България.Борисов контролира и не по-малко сложните престъпни схеми в България, Схеми, които съществуват във всяка държава.Борисов и правителство регулира твърде добре взаимоотношенията между България и външния свят, -------Аха... И откога е така? Значи за 12 години Борисов е направил държава, която не може да функционира без него? Тоест, използвал е наивността и пасивността на българите, за да им открадне държавата?
229
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Отново ще има истинска бандитска война, рекет, разстрели и за това няма да ви е виновен Борисов.Слабата държавна власт води до всичко това.-------- Защо, нали той сега посредничел между групировките и на него се крепи мира?
228
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 256Певец на ДС, по точно казано - за починалите не се казва нищо :)))
227
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това е просто преход към СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО НА РАДЕВ. СЛЕДВА "РЕФЕРЕНДУМ" ЗА ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА-------Е?Някой кара ли те да гласуваш "ЗА" ?
226
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
и Хараланчо си говори дивотии за да запълня ефира за да не показват само реклами
225
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Слави е едно нищо и скоро ще се убедите
224
4
 
4
 
! Отговори
Щял да дойде някой преди 3 години
да оправи окрадената ни територия ?!Вие чувате ли се, какви ги плещите ?Левски и Ботев неподкрепени, според някои предадени, та новия спасител ли няма да го предадат байганьовците ?!Ще го заличат, ако има начин !
223
1
 
4
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
До Вирусзнаеш ли,има нещо верно в това,което си написал..Всъщност,всичко е верно...Ще си позволя само една забележка:-Това "ИЗОБРЕТЕНИЕ" НЕ Е на нашите ПАЛЯЧОВЦИ,самонарекли се "политици"!Те просто СЛЕДВАТ "ПОСОКАТА",наложена от много,много по-властните фигури по света....Но стават и гафове!..Например:..-В цялата история на човечеството,от Шумерите до сега,не е имало случай на ВЛАСТНИК да му "запушат устата",както стана с Тръмп!Светът се изврати "Бавно и полека"..Така и не разбрахме
222
6
 
9
 
! Отговори
О хо хо преди 3 години
Сега става ли ви ясно, че Слави играе ПРОРУСКА ИГРИЧКА???
221
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много фирми в това число родни ще изнесат банковите си сметки в чужди банки.Ще имате и банкова криза.
220
5
 
7
 
! Отговори
О хо хо преди 3 години
Славчо НИКОГА няма да направи правителство. НИ КО ГА!!!! Ако направи такова - трябва да е напълно луд сам да се набута в смъртна хватка. Той би бил политическо камикадзе. Това е просто преход към СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО НА РАДЕВ. СЛЕДВА "РЕФЕРЕНДУМ" ЗА ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА А ЛА РУСИЯ. ОТТУК НАТАТЪК ОЧАКВАЙТЕ СВРЪХАКТИВЕН РЕЗИДЕНТ.
219
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всяко разместване в слоевете на бизнеса, ъндърграунда, външното влияние ще се отрази с мощни трусове на вашата трудова заетост и доходи.Отново ще има истинска бандитска война, рекет, разстрели и за това няма да ви е виновен Борисов.Слабата държавна власт води до всичко това.
218
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов е посредник на много сложните бизнес отношения в България.Борисов контролира и не по-малко сложните престъпни схеми в България, Схеми, които съществуват във всяка държава.Борисов и правителство регулира твърде добре взаимоотношенията между България и външния свят, ЗАЩОТО Е ДОБРО ЧЕНГЕ.На тази държава и трябва такъв министър-председатвл, а не комик.
217
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 242 Нормално е да мине време преди да се договорят кой какво иска в политиката,диктувана от избирателите им! Някой много бърза,на един дъх да узнае всичко и веднага! Ами вярвайте ми.И новите политици не го знаят,кое как ще се случи! Да припомня само.Че през целият 1 ви мандат на Борисов Патериците изкуствено държали го на власт.Като Патриоти и БМРО и други,НЕ престанаха с "договорките" и скандалите си ДО ПОСЛЕДНО! Така че оставете ги да дишат!!Има време за всичко!-:) Дишайте спокойно вече!
216
1
 
4
 
! Отговори
Алкалоид преди 3 години
Много е особена и различна отровата на саламандър, алкални, алкалоидна и действа също нервно токсично - поразява мускули и нерви - силни мускулни спазми и конвулсии, които ако е достатъчно много отровата задушават и убиват ....Усещанте ли намека? Тая простотия дето бълва от ефира 20 години в нужното количество ...
215
2
 
8
 
! Отговори
До 234 преди 3 години
Важно е колко дълго ще протече тази подкрепа ако изобщо Трифонов я поиска.Как смятате,дали ДБ и БСП ще постигат консенсуси повече,отколкото обратното ?Дали Манолова и ГЕРБ ще са на едно мнение ?Би било наистина страхотно кабинет с подкрепата на цялата политическа гилдия.Но това е само в един паралелен свят на морално съвършенство ! С две думи-абсурд !Подготвяте се за политическа криза ,караници и циркове !Нищо добро не ни чака с правителство на малцинствата !
214
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Трифонов не е политик, той е популярна личност от развлекателния бранш.Това, че играе ролята на политик, няма да промени същността му.Той не е икономист, финансист, дипломат.Бизнесмен от развлекателния бранш е.Не владее дори писмен български камо ли чужди езици, няма професионална квалификация за политик.Този човек няма куража да застане до лидери на други страни камо ли сурат.
213
2
 
0
 
! Отговори
Ми той мълчи ... преди 3 години
Как рече Мария Илиева в ролята на Софи Маринова: Ми той не пее ...Ми ето сега никой в България освен изпатилите си от саламандър или дъждовния не го считат за опасен за живота, едно пипване и тежки мислени конвулсии, болки, повръщане, усещане за задушаване ... ако се обърка много порядъчно в теб направо си заминаваш ...Та същото е и за библията, христос и свещениците - изглежда безобидни ама източиха тая година 10 милиона от хазната и от вас ... много малки неща не ги считате за опасни и 52%