Слави Трифонов единствен се изплези на властта

Харалан Александров: Той приобщи хора, които не се познават
10 апр 2021 18:20, Ния Христова
358
Слави Трифонов единствен се изплези на властта
Снимка: БГНЕС
"Много от българите в чужбина не са от най-успелите хора, пълно е със сънародници, които са на социалното дъно и не е странно да гласуват за евроскептични партии", това каза пред Нова Нюз Харалан Александров, социален антрополог.
 
Той подчерта, че същите тези хора са гласували и за Brexit.
 
"На тези избори Слави Трифонов приобщи хората, които по принцип не се познават. Самият той е единственият, който се изплези на властта", каза още той.
 
Александров изрази надеждата си да се направи правителство, за да се види как и дали новите партии могат да управляват.
Още по темата
 
Венцислав Великов, зам.-председател в избирателната секция в Чикаго, сподели, че през секцията са преминали 819 човека и допълни, че в Илиной са гласували 3000 човека, като са идвали и българи от съседни щати.
 
Той информира, че между 100 и 150 хиляди българи живеят в района на Чикаго, а по време на тези избори хората са станали по-активни.
 
От Лондон се включи Милена Везенкова, която е член на изборна секция в Лондон, и каза, че гласувалите са били двойно повече от миналите избори, въпреки че местата за гласуване са били по-малко.
 
Според нея българите гласуват за промяна, без да знаят всеки компонент от програмата на дадена партия. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


358
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
192
1
 
2
 
! Отговори
Принципно преди 3 години
В джунглата, колкото по-шарено и цветно е едно земноводно толкова по-малък е времевия период за смъртта причинена от нервнотоксина му!Ето и жълто черния дъждовник ярко крещящо жълто оранжево ... Не е летален като тропическите си братовчеди ноооооИскам да ви обясня хора, че и най-малкото същество има своите механизми за оцеляване, освен българите май ....
191
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Слави да вземе Тулупа за шофьор на джипа
190
2
 
3
 
! Отговори
Цървул преди 3 години
Въпросът с плезенето става проблем за нацията! Явно Господарят на шоуто реши да излезе в нелегалност преди мечтата Му да стане Вселенски император, да е разкрита от санитарите на д-р Гълъбова от Курило!Ако приемем че Вирус няма,каквато теза поддържаше Г-н 7/8,интересно какво Го е хванало Претендента?Дали не е онова щастие,по-рядко от това да си политик...
189
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ВирусЯБяяяя уа баткааа ... ти цял ден ли кибиш тука уа?
188
3
 
2
 
! Отговори
Вирус преди 3 години
Другаре, последният мохикан да дръпне шалтера на България и... голямото междучасие идва!С подобни псевдополитически фигуранти България НИКОГА няма да се оправи: избори, избори, избори и пак избори, и така "избори до дупка".
187
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Истинската идеологическа опозиция е ДБ. Този Харалан от години припява на ГЕРБ и в случая следва опирките им за даване на път на Слави.
186
0
 
2
 
! Отговори
Чети и мисли по това преди 3 години
"И все пак се питам: как при официално население 6.95 млн. (НСИ) избирателите са 6.5 млн. (ЦИК)?! Лицата под 18 г. 450 000 ли са или поне 1 млн.?... Според НСИ са ок. 1.3 млн.!" -- А.Семов
185
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Едно да напишеш някаква програма, второ да намериш начин как да я изпълниш, трето реално да я постигнеш и да има резултат. С тези популистки обещания, нито едно няма как да стане просто, освен Слави да си мисли, че ще печата пари.
184
0
 
6
 
! Отговори
Хаха преди 3 години
Само с плезене не става! Трябва и акъл.А после работа, работа, работа.....
183
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Факултето показа реалността на избирателната активност в България през последните 12 години. За това Българи гласувайте. Ние избираме , не те.
182
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С какво ни бил обидил Борисов, леле! :)))Абе той първата му реакция в изборната нощ беше да заплаши хората с буйни чакали и да чупи мутренски стойки...и с какво ни бил обидил? Ама вие от ГЕРБ май нарочно пускате тия провалени антрополози, за да потрупате лай ното, иза кано от Тиквения гьс, а? *** той така и ще направи - ще взриви всичко след себе си и ще каже "Виждате ли, че без мене не можете". И мутри ще организира - точно както направи БКП сле 10 ноември.
181
1
 
1
 
! Отговори
Вирус преди 3 години
Само да поясня зя някои ошашавени зрители тъдява:Лейсестър = ЛестърТотенхам = ТотнъмНоруич = НоричГрийнуич = Гренич - в най-лошият случай - ГриничСаутуърк = Садъкetc.
180
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този досега се мазнеше на Борисов сега се врътна към Слави
179
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 202Остави ги гърбавите, плиткоумни са колкото медузи, радват се че има критики против Славчо а не се виждат какви амеби са :))) Бокича млъкна, сега е в изчакване :)))
178
2
 
2
 
! Отговори
Вирус преди 3 години
До Хичо***ИлиноЙ ?Къде е тоя щат,че не мога да го намеря на картата? ---Там дека е градчето Шикаго, там е и ИлиноЙ. ИлиноиС и Чикаго произнасят дишуошърите и ягодоберачите, така както произнасят и Лейсестър, Тотенхам, НорУич и Грийнуич и още много, но толкова могат.Форумите, освен като чатарници, би трябвало да се използват и с образователна цел, но.... забрави!
177
0
 
0
 
! Отговори
Гумичка за триене преди 3 години
Извинете за повторението
176
1
 
9
 
! Отговори
Гумичка за триене преди 3 години
Поне година трябва да си живял в България да може да си кажеш мнението,да си платил данък,винетка,гражданска отговорност,да си си купил хляб и тн. 80% от хората в другите страни не са внесли в държавата една стотинка (изключвам помощите на близките и седмичната винетка за море) но с един концерт с патриотични песни и сълзи на очи и вече решаваш кой ще управлява твоята родина от която си се отказал!!!
175
0
 
0
 
! Отговори
Да ама... преди 3 години
Покрай това направиха неговите хора и някой други неща .... с фунийки ли ще се стреляме сега? Не че ми пука за него но се нарича сур.ба.кан и с една жаба тропическа в комбинация е много гадно и точно оръжие често металноСоц стил те дразни а Станиславе
174
0
 
2
 
! Отговори
Фики Стораро преди 3 години
Сега е момента за парламента!!
173
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какъв е тоя Харалан ? Не звучи много български, Харалан