Слави Трифонов единствен се изплези на властта

Харалан Александров: Той приобщи хора, които не се познават
10 апр 2021 18:20, Ния Христова
358
Слави Трифонов единствен се изплези на властта
Снимка: БГНЕС
"Много от българите в чужбина не са от най-успелите хора, пълно е със сънародници, които са на социалното дъно и не е странно да гласуват за евроскептични партии", това каза пред Нова Нюз Харалан Александров, социален антрополог.
 
Той подчерта, че същите тези хора са гласували и за Brexit.
 
"На тези избори Слави Трифонов приобщи хората, които по принцип не се познават. Самият той е единственият, който се изплези на властта", каза още той.
 
Александров изрази надеждата си да се направи правителство, за да се види как и дали новите партии могат да управляват.
Още по темата
 
Венцислав Великов, зам.-председател в избирателната секция в Чикаго, сподели, че през секцията са преминали 819 човека и допълни, че в Илиной са гласували 3000 човека, като са идвали и българи от съседни щати.
 
Той информира, че между 100 и 150 хиляди българи живеят в района на Чикаго, а по време на тези избори хората са станали по-активни.
 
От Лондон се включи Милена Везенкова, която е член на изборна секция в Лондон, и каза, че гласувалите са били двойно повече от миналите избори, въпреки че местата за гласуване са били по-малко.
 
Според нея българите гласуват за промяна, без да знаят всеки компонент от програмата на дадена партия. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


358
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
272
0
 
3
 
! Отговори
този в час ли е? преди 3 години
Е, това че се е изплезил на властта, хубаво ли е? Героично ли е?Въобще, каква е стойността на това изплезване?
271
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе тия, които познавам на Запад и в Америка... Хич не са за завиждане....Това да работиш в магазин, в склад.... след като си бил журналист тук или в държавната администрация, но си си мислил, че си на света цвета....И като се връщаш, да лъжеш, че Америка от Теб зависи.... Колибарщина - не мислите ли?Е - те тая колибарщина развали сега кефа на Слави. Той си мислеше, че само ще лaйнoметства... ама сега ще трябва да прави правителство. Хак да му е.
270
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
.. Много от българите в чужбина не са от най-успелите хора..Харалан .... да ти имам интелекта на мозъчно скопен при!мат!По математичната индукция в България наобратно са останали най-успелите, но вече 11 година не мога да отлепят от последното място в ЕС!
269
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поинтересувах се какво прави Серданова... Водеща е на супертьпо предаване по БНТ. Явно е уредена с връзки да занимава българите с глупости. Използва паразитни думички като "т'ка" и "нали". И е доста прецъфтяла.
268
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Харалан е едии много "мазен' хитър и усещащ накъде *** вятъра-човек! --------Надценявате го.Той просто е син на баща си - комунистически номенклатурчик, така че по инерция му се дава хляб като на "наше момче".
267
1
 
5
 
! Отговори
Този ли е преди 3 години
Пи-ар агентът му ?
266
4
 
10
 
! Отговори
Дядо Стефчо преди 3 години
Мъж като бор се крие у пиперо? Що е то? Подсказвам плешив и бъзлив! Започва със "С"
265
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А да викаш "гулю гулю гулю" (имитирайки пуйките), да обясняваш как чуждите премиери ги таковаш с 200, да си държиш пачки с 500-еврови банкноти в чекмеджето е признак на много голям интелект.
264
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Харалан-Шарлатан е най-умния нагаждач разбира се, а такива като мен *** IT-та затова живеят от 10 г в чужбина . злобно и ниско човече
263
1
 
16
 
! Отговори
хахаха преди 3 години
Да пишеш глупости и тъпотии се нарича ХАРАЛАНЕНЕ. Сега е времето на хараланенето защото хараланенето храни !
262
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Харалан Александров е Безчестен, подъл, долен, недостоен, мерзък. Низък човек.обижда мен ГЕРБ власта и още 565014 гласували
261
1
 
13
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
Харалан е едии много "мазен' хитър и усещащ накъде духа вятъра-човек! Нагаждач срещу пари - човек който си мисли че управлява "масите" Хубаво е на такива социолози пиарки и всякаква прослойка която не произвежда труд -а напротив- създава постоянни проблеми на обикновенните отрудени хора-ТА ЗАЩО НЕ ПРОВЕРЯВАТ ИМУЩЕСТВОТО НА ТЕЗИ ХОРА-СЕВДА ИМА ПАЛАТ ЗА 4-5 МИЛ ЛЕВА- ОТКЪДЕ СА ? разни Синдикалисти Милионери - КЕВР Пенсионера Иванов-защо се натиска за поста -а не си гледа старините и пенсията?
260
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хулиганско КОмунистическо Заглавие
259
0
 
11
 
! Отговори
АМИ ИЗПЛЕЗИ СЕ... преди 3 години
СЕГА ЩЕ МУ ЛЪСНЕ И ЗАДНИЦАТА .....ХА,ХА,ХАААААААААА...../За любители.../ЧЕСТИТО НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ!
258
2
 
11
 
! Отговори
мдаа преди 3 години
Добре се плези за това се ивизсква голяма ерудиция , ако си свали гащите и се надупи ще бъде още по храбро и интелигентно. Браво на Слави и гласувалите за него ! .
257
1
 
10
 
! Отговори
Гошо преди 3 години
До :)Е от това по голяма простотия не бях чел!! Какво значи да се изплезиш то всеки *** може да се плези !! Въпросът е не да се плезиш а да свършиш работата за която си вдигал толкова много пушиляк!!!!
256
4
 
11
 
! Отговори
Това е... преди 3 години
Разбихме статуквото.Сега чалга кючеци , глад и пълен комунизъм.МИЗЕРИЯТА , И БЕДНОСТТА СА НАЙ-ДОБРОТО НАКАЗАНИЕ ЗА ЕДИН ГЛУПАВ НАРОД!/Р.Регън/
255
3
 
9
 
! Отговори
:) преди 3 години
Разбихме статуквото. Сега чалга, кючеци и комунизъм. За това гласува народа.
254
1
 
4
 
! Отговори
Пурко преди 3 години
Накрая винаги е правилно позициониран към победителя!
253
0
 
7
 
! Отговори
Алек преди 3 години
Ей харалампи я си гледай работата .... че много умен ще дойдеш !! аман от теб