Проф. Константинов: Отиваме към правителство с пълна подкрепа

Според него е "безумие" да има избори през лятото
11 апр 2021 10:15,
133
Проф. Константинов: Отиваме към правителство с пълна подкрепа
Снимка: БГНЕС

Отиваме към правителство с пълна подкрепа. Това заяви пред БНТ математикът и шеф на "Информационно обслужване" проф. Михаил Константинов. "Отиваме към Великобритания, където няма опозиция, правителството е общо и никой не си мисли да опозиционерства", смята той.

Нуждаем се от единство, допълни проф. Константинов.

Според него е "безумие" да има избори през лятото, защото никой няма да гласува.

"Би било меко казано крайно безотговорно да се отива към нови избори", категоричен е математикът.

Случилото се във Велико Търново показа защо в Европа няма машинно гласуване - гласуват само в Брюксел и селата покрай него, коментира математикът относно отмяната на машинния вот в Старата столица.

"ЦИК отмени машинното гласуване във Велико Търново поради това, че имаше софтуерен проблем, който разместваше преференциите, тоест променяше изборния резултат и ако там нямаше хартия, вотът щеше да бъде касиран", категоричен е проф. Константинов.

27% от секциите, където имаше машини, гласуваха с машини. И каква изненада - преди 2 години на европейските избори точно 27% пак гласуваха с машини, обясни още проф. Константинов.

По думите му, вотът в чужбина е донесъл 4 мандата - 3 за партията на Слави Трифонов "Има такъв народ" и 1 за "Демократична България" с лидер Христо Иванов.

Работата сега беше 4 пъти повече, отколкото на предишните избори. Затова поздравявам българската изборна администрация - 80 000 души и колегите от "Информационно обслужване", допълни проф. Константинов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво Това Искаме
50
10
 
13
 
! Отговори
Славчо преди 3 години
...го изпързаляха!!! Тези, които му дават акъл. Той самият не разбра, че рашките го изманипулираха и той изигра ролята на мост към служебното, прорудко правителство на радев. Славчо е излъганото камилче. А той подвиде и вас!!! КАГЕБИСТКА ПСИХОЛОГИЯ!!! ИМАТ ЦЯЛ ИНСТИТУТ ЗА ТОВА. КАКТО НИ ИЗМАМИХА И ЗА НАТОВСКИЯ ГЕНЕРАЛ.
49
10
 
5
 
! Отговори
Фен преди 3 години
Но там има силни личности, с опит, и на първо място е Мика Зайкова, която е мъдър човек, а политическата и кариера почва от "Подкрепа" и Тренчев. Това не са случайни неща. В комплект с новите лица това е силен екип, стига да не бъде похарчен от 7/8 "кардиналите" или, както се чува, семейните кадрувания. Същото се отнася и до ДБ. Нека управлява Христо с когото си иска, ще види как е. Доколкото разбирам, Бойко най-много го ядат от частния бизнес и прословутите държавни поръчки.
48
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този фанатик,го играе вечната Амбър.Защо си мислят,че внушението щезакрепи Банкин на върха.Впрегнат ецелокупният мисловен конгломерат напожарникарчето и...жалки.Падениетокъм днешна дата и пред всички българи.Падение ,което крепи стълбатана Смирненски.Джон,защо има падение?За да не падне стълбата сър.
47
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Слави трябва да е луд да направи правителство на малцинството.С никой не се коалира, но щели да го подкрепят.Това са лъжи.Ще искат да го манипулират в свой интерес.И той го знае прекрасто.И затова не му се прави правителство.
46
3
 
23
 
! Отговори
НЯМА СЪМНЕНИЕ преди 3 години
ЧАКА НИ ЯКА ПРАВИТЕЛСТВЕНА КРИЗА , МИЗЕРИЯ , БЕДНОСТ И НОВА ВЪЛНА ОТ ПАНДЕМИЯТА.ИЗОБЩО , НЕ Е ЯСНО , КОЙ УМНИК , ЩЕ СЕ НАГЪРБИ СЪС СПРАВЯНЕТО НА ТИЯ ПРОБЛЕМИ!"ЕКСПЕРТНОТО ПРАВИТЕЛСТВО"--НИЩО НЯМА ДА ВИ РЕШИ!ПРОСТО---ЩЕ СИ ЛАПАТ ГОЛЕМИТЕ ЗАПЛАТИ........И ТОЛКОВА!"ЕКСПЕРТИ" У БЪЛГАРИЯ......С ЛОПАТА ДА ГИ РИНЕШ....ХА,ХА,ХАААААААААА..КОЙ -ОТ КОЙ...ПО-НЕКАДЪРНИ И ЛАКОМИ ЗА ПАРИ!!!!
45
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
честито ще ви клецкът всички заедно хаха
44
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 40Нищо няма да направи СлаФчо... Няма акъл за кмет на село да бъде, а камо ли правителство да направи.
43
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Отиваме към Великобритания, където няма опозиция, правителството е общо и никой не си мисли да опозиционерства", смята той.Лъже ли нарочно, глупав ли е, одъртял ли е прекалено, ама това което казва, не е верно. Даже хич не е вярно, и англичани дето са си губели времето да му четат изказването, много са се смели. Някои и сигурно и на гавра ще да са го докарали.
42
4
 
18
 
! Отговори
Фен преди 3 години
Аз съм от ГЕРБ. Костов ме предаде преди време и политическото пространство беше заето от Бойко. Но съм съгласен да се промени статуквото. ИТН са най-близо да го направят, стига да са сериозен политически фактор и след време пък те да се превърнат в статукво и да станат обект на ругатни. То идеални варианти няма, но поне да не правят грешките на предишните. Специално за ИТН искам да споделя, че нямам грам доверие на т.н. сценаристи, нямат никакъв опит и са надути балони в пряк и преносен смисъл.
41
10
 
13
 
! Отговори
Нане преди 3 години
Аз имам доказателства за купен герберастки вот...И на, кого да ги дам на гешефтурата ли....Ха ха...))Шмайзери за вас...
40
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Слави носи щафетата към Радев. Колко сте кухиииии. Не понимаете ничево.
39
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Трябва ни единство. С червени линии не става. С изявления във facebook не става, с клипчета също. Трябва да си говорим. Разбира се може да го разберем и по трудния начин.
38
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За да не отпаднат от парламента... всички след ГЕРБ ще трябва да подкрепят... ГЕРБ!
37
9
 
10
 
! Отговори
211234 преди 3 години
Спряха машинното гласуване за да поправят протоколите и "Ботокса" от Герб да се класира,защото с тия глупости които говори по цял ден хората го намразиха.МНОГО ПРОСТАЩИНА!!!!!Проверете му кариерата от 2013г. как израстна изведнъж и стана директор на болницата като прескочи професора и др. доктори над него. ***
36
5
 
5
 
! Отговори
до 32 преди 3 години
Може и да не е било умишлено.Някой се е опитал да пренареди преференциите.Ама то не става така лесно.Има вероятност и да е от софтуера, но може и да е хакери.Нали видяхте Радев как гледаше таблото на машината?Уж пилот.Обучен като пилот и човек със средно статистическо IQ?Ама гледаше като те ле в железница пред машината. Вижте има записи от гласуването му като не вярвате!Машината може да се обърка при бавно или много бързо гласуване.Тя е изкуствен интелект. На банкомата като се бавиш издава звук
35
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дефакто е прав. Герб иска ама не може. Слави ще си направи правителството без коалиции и ще види каой ще подкрепи и кой не .От кумува срама правителството ще бъде подкрепено и ще се работи закон по закон и ще се гласува по съвест ( партийно в ДПС, ГЕРБ И БСП). Ако започнат да задкулисничат после и да блокират всяко действие на правителството на Слави, ще има нови избори. Така или иначе на Слави приоритетите са дефинирани. Ако никой не го подкрепи при промените в изборния кодекс ще стане ясно
34
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Отиваме към закриване на "Информационно обслужване".
33
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мишкааааа,а защо мислиш,че изборите ще бъдат през лятото?Може ли да те светна,че ще бъдат наесен-две в едно заедно с президентските.
32
14
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прав е професора!Ще има ново правителство на... ГЕРБ...