Проф. Константинов: Отиваме към правителство с пълна подкрепа

Според него е "безумие" да има избори през лятото
11 апр 2021 10:15,
133
Проф. Константинов: Отиваме към правителство с пълна подкрепа
Снимка: БГНЕС

Отиваме към правителство с пълна подкрепа. Това заяви пред БНТ математикът и шеф на "Информационно обслужване" проф. Михаил Константинов. "Отиваме към Великобритания, където няма опозиция, правителството е общо и никой не си мисли да опозиционерства", смята той.

Нуждаем се от единство, допълни проф. Константинов.

Според него е "безумие" да има избори през лятото, защото никой няма да гласува.

"Би било меко казано крайно безотговорно да се отива към нови избори", категоричен е математикът.

Случилото се във Велико Търново показа защо в Европа няма машинно гласуване - гласуват само в Брюксел и селата покрай него, коментира математикът относно отмяната на машинния вот в Старата столица.

"ЦИК отмени машинното гласуване във Велико Търново поради това, че имаше софтуерен проблем, който разместваше преференциите, тоест променяше изборния резултат и ако там нямаше хартия, вотът щеше да бъде касиран", категоричен е проф. Константинов.

27% от секциите, където имаше машини, гласуваха с машини. И каква изненада - преди 2 години на европейските избори точно 27% пак гласуваха с машини, обясни още проф. Константинов.

По думите му, вотът в чужбина е донесъл 4 мандата - 3 за партията на Слави Трифонов "Има такъв народ" и 1 за "Демократична България" с лидер Христо Иванов.

Работата сега беше 4 пъти повече, отколкото на предишните избори. Затова поздравявам българската изборна администрация - 80 000 души и колегите от "Информационно обслужване", допълни проф. Константинов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
4
 
1
 
! Отговори
admin преди 3 години
Издирвате нещо? Моля напишете го във форума и някой би могъл да помогне!missing.bestforums.org
30
1
 
11
 
! Отговори
Смехурко преди 3 години
Защо никой от нашите управници до момента не разбра, че правителставото не е на партия, а е на всички българи... Защо сме ние и вие? Защо подложиха на геноцид българския народ... Защо?Иска ми се да вярвам, че Слави ще направи правителство без полулизъм, правителство на България! Има такъв народ и той е българският...
29
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всички, без Слави са гола вода и не могат да стъпят на малкия пръст на Борисов.За Слави още не знам.
28
4
 
4
 
! Отговори
До сат н преди 3 години
На екрана са излизали разместени, и реално ако не свърже номера с името, ще дадеш грешна референция! Според мен е било умишлено, тъй като дори не се говори за наказание на отговорния служител!!!
27
7
 
6
 
! Отговори
до Много нагло преди 3 години
С венецуелски софтуер е така. Тези машини ги изхвърлиха от всякъде. Ама нали баламурниците от България са свикнали на коли втора употреба и се движим на светлинни години след успелите страни-хак ни е. Никъде не гласуват с този венецуелски софтуер. Хакван офлайн машините с един примитивен лаптоп.
26
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ми естествено, че не му е прави.На никой няма да му се прави при положение, че подкрепата идва от Нинова, Мая, и ДПС.То си е позор.
25
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Проф.Константинов знае всичко.Знае кой ще победи,с колко ще победи,дали ще има правителство и кой ще го подкрепи.Еййййй,тоя всезнайко,златната кокошка на ГЕРБ,които без него са гола вода,пак ръси мъдрости.
24
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как ще отиваме като Слави още не е казал "да"?Всички /БСП и протестъри/ му се хвърлиха на врата на Слави, понеже си мислят, че при него ще се наредят по-добре, ще успеят да го забаламосат нещо. Понеже на Борисов техните номера не минават.
23
5
 
10
 
! Отговори
Тия преди 3 години
Не разбраха ли, че на Слави не му се прави правителство...
22
9
 
5
 
! Отговори
Див врачанин преди 3 години
Враца-ГЕРБ-31%. БСП-16%.....Враца мрази БСП.
21
5
 
17
 
! Отговори
Нане преди 3 години
Тоя нали е голям ерудит...Да каже, колко е купеният вот за гробаджиите в България и, ще го призная...*** продажно...
20
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чалгарят започна да лъже за вируса. Кога стана политик, кога си смени вирусната ориентация.
19
10
 
10
 
! Отговори
Сат Н преди 3 години
Много ми е интересно как по време на тайно гласуване разбрахте, че машината размества преференциите? Някой дойде да се оплаче ли?
18
12
 
26
 
! Отговори
Обективен преди 3 години
Професоре, моли се да остане Герб на власт, че иначе ще е правиш на стари години шпакловки и гипсокартон
17
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аххх кунстинофф ква изненада, всички фалшифицирани бюлетини са все хартиени.
16
2
 
7
 
! Отговори
Много нагло преди 3 години
Безумие е самият парламент сега. Разумното е нови избори и то да има качествени машини без саботажи. Машината да отчита в реално време вота и да печата избора на хартия.Така има пълен контрол и защита електронно и печатно. Резултатите ще излизат светкавично, за контрол и сравнение ще си броят разпечатките от машините. Няма нищо по-разумно да се ползват машини за гласуване.На машината трябва да са изписани номерата и имената и за преференциалните листи. Елементарно е!
15
23
 
18
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
Хунтата иска Премиер Борисов и министри послушковци и глашатаи тип папагали на Борисов ! Герб загуби тотално -дори представата си за реалният живот - Кмета на бургас бил развил градът -икономически)) Елате в центъра на Бургас и снимайте- НАВСЯКЪДЕ СЕ ДАВАТ МАГАЗИНИ И ЗАВЕДЕНИЯ ПОД НАЕМ -РАБОТА НЯМА!! -ИЛИ ИМА ЗА 600ЛВ НЕТО! ДОРИ КОРАБИ ВЛИЗАТ ПО ЕДИН ЗА 2 ДНИ!
14
9
 
4
 
! Отговори
БЕЗ КОМЕНТАР преди 3 години
КОГО ЛИ ОБСЛУЖВА. Кефи ме как слагате червени палчета, червени тролчета.
13
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Иска им се на гербаджии да има правителство дето за малко да им разчисти бъкиите, а след година да се върнат на бял кон. Иска им се, ама няма. Нови избори и да заминават в историята Ботокси, Мути, НОЩ, Ръбъли, ***-та, Дариткови, Ангелкови и други пиявици.
12
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Преди малко Плевнята какви работи плещеше по Бтв че ако не бил Борисов нямало да има толкова чуждестранни инвестиции къде са аз не ги виждам освен ония с дето грабят златото на България