ДБ готова на преговори с партията на Слави Трифонов

Въпросът бил да се отстрани борисовата държава от властта
306
ДБ готова на преговори с партията на Слави Трифонов
Снимка: БГНЕС

„Демократична България“ е готова  на преговори с партията на Слави Трифонов за бъдещо управление на страната.

„Бих казал, че Слави Трифонов и неговата формация са наред и ние бихме имали готовност, ако бъдем поканени за преговори, да обсъдим по какъв начин да бъде формирано мнозинство и правителство, което да отстрани борисовата държава от власт“, обяви съпредседателят на „Демократична България“ Атанас Атанасов пред bTV.

Още по темата

„Проблемът в България не е ляво – дясно, проблемът е статукво и борба срещу него, тоест борбата срещу корупцията“, коментира той в отговор на въпрос ще участват ли в кабинет, подкрепен от БСП.

Въпросът е за програмните намерения на правителството, а това кой ще гласува за него, е свобода на всеки един народен представител в парламента“, уточни представителят на ДБ.

Формацията е петата по брой депутати в новия парламент с 27 народни представители.

Според Атанасов ГЕРБ нямат никакъв шанс да съставят правителство, защото са изолирани политически.

По думите му в момента се „борят“ две тенденции – да се състави мнозинство и анти-ГЕРБ правителство, или да се отива на предсрочни избори и служебно правителство на президента Румен Радев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


306
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
176
2
 
21
 
! Отговори
ИСКАМЕ СИ ОБЕЩАНОТО преди 3 години
ПИТАТ ГИ ПО ТВ КАКВО ЩЕ ПРАВЯТ- ТЕ БЪЛТАВЯТ КОЛКО ЛОШИ И КАК КРАДЯЛИ ГЕРБ- А ВСИЧКИ НИЕ СИ ЧАКАМЕ ОБЕЩАНИТЕ ВИСОКИ ДОХОДИ- ША ВА МИТЕМ ВА....НЯМА ДА ЧАКАМЕ...
175
1
 
28
 
! Отговори
Nobody преди 3 години
Като страничен наблюдател седя и гледам сеир. Всеки прави правителство, всеки се коалира, всеки реди министри, а в същото време Славчо мълчи.Едно се чудя, ако ГЕРБ предложи кабинет без Бойко, и Слави го подкрепи, как всички ще изврещят на умрело. ха-ха-ха
174
11
 
4
 
! Отговори
Bp преди 3 години
Герб е в обсаден и сега се правят всякакви връзки да пробие политическата засада .
173
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"ДБ готова на преговори с партията на Слави Трифонов"Да, де, ама победител не е СТ, а ГЕРБ! Ами сега? Лодката без капитан се обръща! Това е все едно да правиш ШЛ без Барселона или Реал Мадрид. Ми то не е сериозно... Обаче мечтите са безплатни, давайте...
172
3
 
13
 
! Отговори
ЗАПРЕТНИ РЪКАВИ! преди 3 години
ГЕНЕРАЛЕ, ЗАПАЗИ ДОСТОЙНСТВО И ЧЕСТ - НЕ СЕ ПРЕВРЪЩАЙ В ПОПЛЮВКО, ПОКАЖИ, ЧЕ СИ ДОСТОЕН И УМЕН БЪЛГАРИН! ПЛЮЕНЕТО Е ЗА СЛАБИТЕ ИГРАЧИ В ПОЛИТИКАТА! НАЛИ НЕ ИСКАШ НАРОДА ДА ТЕ МРАЗИ - ЗАЩОТО ПЛЮЕНИТО НИКОГО НЕ ПРАВИ УМЕН! ОСТАВИ Г-Н БОРИСОВ В МИНАЛОТО И ЛИЧНО ЗАПРЕТНИ РЪКАВИ ЗА ДА "СТРОИШ" НОВА БЪЛГАРИЯ -" ДР. " ГЕНЕРАЛ, АКО ИСКАШ НАРОДА ДА ТЕ ОБИЧА!
171
8
 
5
 
! Отговори
Sk преди 3 години
Да се състави правителство без Гепи, да се види как ще работят новите и ако не се справят _ нови избори през есента.
170
2
 
15
 
! Отговори
Слави Костов преди 3 години
Доскорошни противници (Ваньо Костов срещу МУЛТИТРУП и Овергаз) - сега ортаклък ще правят ХАХАХАХХА
169
3
 
22
 
! Отговори
ГНОМА лапачка мечтае преди 3 години
Тоя гном, като отиде на преговори със Славчо чалгаря, първо да му се извини, че преди 20-тина години заедно с другаря Иван Костов го завряха в мутренската дискотека "Escape", забраниха на всички фирми да плащат реклами в предаването му "Хъшове" (иначе данъчни проверки и преследване до дупка) и Славчо за да плаща заплати на бенда и сценаристите си, се наложи да вземе на заем от Илия Павлов МУЛТИТРУПА, а в замяна започна да плюе бай ви Ваньо Костов и другарите му ГНОМОВЕ, като Наско ГНОМА!!! :D
168
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ИзвинетИ , амЪ:208Разрухата е в главата ти понеже трудно запаметяваш и ти е трудно да мислиш.Да си фрост и да не можеш да се видиш е най-ниското ниво.А това е равно на цял живот глад и мизерия.
167
4
 
19
 
! Отговори
ИзвинетИ , амЪ: преди 3 години
Разрухата на държавата не започна ли от ДСБ-Костов ?Помним , помнииим !
166
0
 
3
 
! Отговори
ГРЕШКА! преди 3 години
До моч-202! Шегичка " Уили" ! Когато има бой на *** в непрогледна нощ, стават грешки!Не виждаш кой е свой! Приеми мойте извинения!
165
4
 
15
 
! Отговори
Кабинет няма да има преди 3 години
Какъвто и кабинет да измислят путинистите на Радев, ще си отиде безславно в небитието, след него ще дойдат избори, при които неграмотните няма да имат право да гласуват, защото ще станем цивилизована държава, а не развъдник за неграмотни. Ние сме европейци, а не неграмотници...
164
1
 
6
 
! Отговори
ТО СЕ ЗНАЙ! преди 3 години
До Анонимен ! Ние, не сме по-умни от тях - те са по-прости от нас мислейки се за умни!
163
2
 
6
 
! Отговори
БОГ РА ! преди 3 години
До До 199! Чакайте бъдещия "премиер-слънце", да нареди пионките на шахматната дъска, които вече са готови да му дърпат конците, и се скараха предварително за министерския стол! В шаха е така, когато царя е гол - дърпат му конците, в противен случай става мат!
162
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ми за ДБ гласува цяля София без крайните квартали.Хора с високо образование.Вие учили недоучили дали сте по-умни от тях.
161
4
 
5
 
! Отговори
моч преди 3 години
До другариОК! СУПЕР !!!Само не разбрах как ти хрумна идеята да ме поставиш в групата на комунистите и техните ортаци костовистите ....
160
5
 
21
 
! Отговори
...СЕГА ДА ВИ ВИДИМ! преди 3 години
До другари- 197 ! Този на снимката е най-големия лицемер, той само да плюе друго не може - военен! Разбрахме "другарю" генерал, че г-н Борисов е некадърен за всичко - този човек съсипа държавата по вашите думи! Знаем, че *** са "можещи и знаещи"! Забравете Бойко, ако смятате 4-ри години да се оправдавате с него за вашата некадърност - забравете! Народа чака вас, много "кадърните" да оправите държавата, която не можахте да оправите за 45-годишния си застой на комунистическо управление...
159
2
 
10
 
! Отговори
До 199 преди 3 години
Чакам Шиши да нареди кабинета. Факт
158
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ало Президента, не се дръж за фустата на Деса, ами свиквай НС. Нали бързаше да свалиш Бойко. Хайде, давай или и ти като Слави загуби звук и картина и чакаш Деса да нареди кабинета?
157
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не харесвам Бойко. Той се изчерпа, а другите около него се оядоха, но... такъв е "матриалът". Ако не е той нали виждате какво ни чака. Искаме или не най-доброто е правителство на ГЕРБ със Слави, който да му диша във врата и да го изрита когато назрее момента. Иначе такива дето ни докараха до просешка тояга и прогониха младите ще се хващат за всеки нов влак само и само да продължат да ни смучат. Шут нов цар не става, но за шут е доказал, че е добър. Затова НАРОДЪТ правилно ги подреди по номера.