Хаджигенов: Слави ще предложи кабинет, има умни хора

Ако му трябват експерти, "Изправи се! Мутри вън!" ще дадат
Обновена: 13 апр 2021 09:59 | 13 апр 2021 09:17,
112
Хаджигенов: Слави ще предложи кабинет, има умни хора
Снимка: БГНЕС

Смятам, че "Има такъв народ" биха предложили правителство. Отговорно е, Слави е събрал около себе си умни хора, много от тях познавам. И смятам, че поне ще опитат да съставят правителство.Това заяви адвокат Николай Хаджигенов от "Изправи се! Мутри вън!" пред Нова тв.

Още по темата

Хаджигенов обясни, че той би направил правителство чрез обединение между "Има такъв народ", "Демократична България" и "Изправи се! Мутри вън!", но не знае как точно ще постъпи Слави Трифонов. Но ако той им поискал експерти, те имали готовност да му предложат.

Хаджигенов обясни, че разговори между трите формации се водели още след края на протестите, те продължавали неофициално и сега.

"Принципът в нашата част на коалицията е, че ние ще подкрепим политики, защото така работи демокрацията, а хората не би трябвало да имат значение. Засега имена не обсъждаме", отговори Хаджигенов на въпрос дали биха подкрепили правния експерт от "Има такъв народ" Ива Митева за шеф на Народното събрание.

"Трите протестни партии трябва да изберат председател на Народното събрание от тях, защото ние представляваме протеста, макар и от различен ъгъл", категоричен бе обаче Хаджигенов.

След като математически не излизат сметките, подкрепа от БСП, каквато те ни предложиха, ще я вземем. Ако ДПС също предложат, ще я вземем, каза той.

"Колко е демократично - ще се явяваме на избори, докато сменим мнозинството на ГЕРБ с наше мнозинство?", контрира Хаджигенов на въпрос за предсрочни избори.

Не бихме приели да даваме нашите гласове срещу еди-какво си, категоричен бе той. И обясни, че подобни разговори ще се водят публично.

Адвокатът не можа да каже дали ще има обща парламентарна група между "Изправи се.БГ" и представителите на т.нар. "отровно трио" след скандала между него и Мая Манолова. Но демокрацията изисква хора с различни мнения, цели и идеи да могат да се съберат и да работят заедно, допълни той.

"Те коментираха мои думи, с които дори не се бяха запознали в цялост и цопнаха в една кална локва", коментира Хаджигенов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
23
 
20
 
! Отговори
Ванга преди 3 години
" БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ ОПРАВИ, КОГАТО ЧЕСТЕН ЧОВЕК ЗАСТАНЕ НАЧЕЛО НА ДЪРЖАВАТА". Ясно е, че НЕ е Бойко. АЗ ЛИЧНО НА ДЕБЕЛИ ПОЛИТИЦИ НЕ ВЯРВАМ. КАКТО И НА ДЕБЕЛИ ДОКТОРИ.
54
2
 
15
 
! Отговори
Алелуя преди 3 години
А ЧЕСТНИ НАМИРАТ ЛИ СЕ ВЪОБЩЕ?!?!
53
2
 
40
 
! Отговори
О хо хо преди 3 години
СЛАВИ НЯМА ДА ПРЕДЛОЖИ КАБИНЕТ ОТ СТРАХ ДА НЕ ГО ОДОБРЯТ.
52
3
 
40
 
! Отговори
ганьо преди 3 години
Ей голям мераклия за министър. Смех
51
4
 
29
 
! Отговори
Лорд Майминчев преди 3 години
Ама,моля ви се,дайте на Хаджи Генчо Министерството на културата,че гледа като отровен...
50
5
 
22
 
! Отговори
ИМА УМНИ ХОРА... преди 3 години
Така е, защото всички чал:гари /българи с ци:ганско самосъзнание/са от селата и са все умни.То и без това в България няма интелигенция, защото руските лак.еи я ликвидираха по заповед на Креамъл, но пък чал:гарите са си наша родна интелигенция, защо да не ни управляват. Само, дано Байдън да не идва тука, защото ще изчезнат и чал:гарите и ком:унистите.
49
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
говорят все едно имат не 4 а 44 процента от гласовете. Аре по-скромно малко с голямата уста--------Къде видя да говори така?
48
31
 
10
 
! Отговори
Сат Н преди 3 години
Много показателно е, че гербавата пропаганда блъска по Хаджигенов - вади всяка дума от контекста и прави инсинуации. Първо блъскаха по Слави, но там не им обръщат внимание, после се опитаха да скарат Мая и Хаджигенов с извадени от контекста и изопачени думи..И всичко това се диктува от най-отгоре.
47
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Цял свят забрани комунизма със закон само във българия още върлуват 10-15%
46
5
 
27
 
! Отговори
Арист преди 3 години
Комунистите искат да се прилапат във власта със зъби и нокти А господин Слави да си пусне клиповете дето седеше пред народното събрание във количка и категорично заявяваше "Аз от политика не се интересувам и никога няма " Най накрая ЧАЛГАТА и КУКУ трябва да води българия. Както наша стара поговорка гласи: *** народ слаба държава "
45
6
 
9
 
! Отговори
До 53 преди 3 години
СЛАВИ КАТЕГОРИЧНО ОТКАЗА ДА СИ СЪТРУДНИЧИ С ГЕРБ.
44
15
 
10
 
! Отговори
О хо хо преди 3 години
Той и Бойко дойде с ГОЛЕМИТЕ ОБЕЩАНИЯ ДА ВКАРА БСП КРАДЦИТЕ В ЗАТВОРА. АМА НА ТЯХНО МЯСТО СЛОЖИ СВОИ КРАДЦИ. ДОСТАТЪЧНО Е ДА СПОМЕНЕМ ИВАН ТОТЕВ - ПЛОВДИВ, ПОКРАЙ НЕГО - ОЩЕ МНОГО ДРЕБНИ КРАДЦИ и още , и още. Така, струва ми се, някой играе на доброто и лошото ченге, а ЗАД ТЯХ - ЕДИН И СЪЩ ШЕФ.
43
4
 
36
 
! Отговори
aa1830 преди 3 години
Този тип много бързо почна да ми става леко отвратителен. А и говорят все едно имат не 4 а 44 процента от гласовете. Аре по-скромно малко с голямата уста.
42
2
 
6
 
! Отговори
истина преди 3 години
АКО, ДПС и БСП не могат да блокират предложено от правителство на Слави, ако ГЕРБ го подкрепи. Другарю смятай, после пиши.
41
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И от къде ще ги вземе Члагаря тези експерти...сигурно за икономиката ще отговаря Тошко африкански....А, пъв вие от Изсерисе БГ, кой ще му предложите?? Татяна Дончева ли??? Адвокатката на Мутрите, или Мая Манолова, която прокара закон за едни други мутри???
40
5
 
7
 
! Отговори
До 47 преди 3 години
НЯМА ДА ИЗБЯГАМ ОТ БЪЛГАРИЯ!!! НЯМА ДА Я ОСТАВЯ В ЛАПИТЕ НА БЛИЗКОСТОЯЩИТЕ ИМПЕРИИ!!!!
39
7
 
20
 
! Отговори
истина преди 3 години
Новите лица които са в парламента с крясъци че ще ликвидират корупцията и премиера.Това са адвокатите на най жестоките мутри -Мая Манолова и Татяна Дончева. Заедно с отровното-вече двойното трио това са новите мутри на фигуранта. Още не са се заклели, и размахват юмруци срещу народа като президента. Очаквам правителство на националната разруха, и бърз провал на Слави от тях.
38
4
 
12
 
! Отговори
Ако преди 3 години
Ако ИТН предложи правителство и то мине хс подкрепата на БСП и / или ДПС - Слави няма да приеме подкрепата ли???? И какво прави след това???? Всяко решение на ИТН, КОЕТО Е ПРОТИВ СТАТУКВОТО - ЩЕ БЪДЕ БЛОКИРАНО ОТ БСП и ДПС. ПАТОВА СИТУАЦИЯ ЗА ИТН. НЯМАТ ПРАВИЛЕН ХОД.
37
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От къде ще вземете експерти, за да ги дадете на Слави? Ха,Ха!!!
36
5
 
13
 
! Отговори
хахахха преди 3 години
Айдя пак излъгаа народа. :DБе бягайте от тая държава бе. До кога ще се мъчите?