ВМРО готови за коалиция, но без Марешки и Сидеров

Сиди: 45-ото НС не роди нищо, освен пълен с грешки Изборен кодекс
37

Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов намекна за евентуална коалиция между НФСБ, ВМРО и КОД на Петър Москов на предсрочните парламентарни избори през юли. Такива разговори щели да започнат в понеделник, съобщи Каракачанов.

Възможно ли е да се случи подобно обединение за следващите избори?

"Логичното е да търсим обединение, след като не получихме подкрепата да прескочим 4-процентовия праг. Но то не е за влизане в парламента на всяка цена, а за влизане в бъдещето", заяви Александър Сиди от ВМРО в студиото на "България сутрин".

Още по темата
По думите му се наблюдава арогантно поведение от политическите партии.

"Виждаме един креслив диалог. 45-ото Народно събрание не роди нищо, освен пълен с грешки Изборен кодекс. Това показва как точно работеше това събрание. Пропорционалната система е забранена от следващите избори, но не е заложена нова. Народните представителите задължиха следващото НС отново да отвори Изборния кодекс", добави Сиди.

Той смята, че премахването на ограниченията за брой секции в чужбина ще докара повече от 20-30 хил. гласа от Турция. "Тези гласове няма да променят резултатите, но тук става въпрос за честност на изборите, каквато в Турция няма", каза Сиди пред Bulgaria ON AIR.

Той е на мнение е, че евентуална патриотична коалиция може да предложи на гражданите нов модел, различен от сегашния.

"Целта е да променим Народното събрание, защото в него има от либерали на ляво и нищо друго - трябва да има повече патриотизъм и контрапункт. Ще видим един проект, с който ще се опитаме да върнем България обратно в консервативното пространство", каза Сиди и беше категоричен:

"Отказваме се от всякакви разговори със Сидеров и Марешки".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
14
 
14
 
! Отговори
Tangra преди 2 години
Единствената останала истинска патриотична формация се нарича "ВЪЗРАЖДАНЕ".Всички други сте ментета
8
11
 
22
 
! Отговори
Мутри ВЪН!!! преди 2 години
Патериците на ШАЙКАТА ГРОБ-СДС-Любен Дилов-син-мутри-***-калинка ще гледат следващия Парламент по телевизията в столовата на ПАНДЕЛАТА!!!
7
7
 
32
 
! Отговори
SS преди 2 години
Агент Иван не разбра ли ,че вече си бита карта ? Кой ще гласува за вас менте патриотите.
6
21
 
15
 
! Отговори
ПАТРИОТИТЕ БАЛЪЦИ преди 2 години
ЩО ПОЗВОЛИХТЕ ЧАЛГАРИТЕ ДА ВИ....УПТАВЛЯЕАТ
5
13
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Единствената грешка в избирателния кодекс е, че не вдигнаха %-тите за коалиции от партии на поне 6%.Тогава щеше да ми е много интересно кога тези измислени патриоти щяха да влезнат в парламента.
4
25
 
12
 
! Отговори
ВМРО младежи преди 2 години
Този път ще влезем 100 процента. Трябва да се осигурят повече гласове от гетата. Само така ще се случат нещата. Сашо Сиди и Джамбазки да развързват кесията. Щот Краси не е по даването, а и сега завършва имението в Тетевенския балкан, хич няма да му се бърка пак за избори.
3
7
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Късно е Каракачанов,късно.След като прати роднината си Слабаков евродепутат и набута съпругата му в листите за парламент,както и певицата Кристина Димитрова,първия и съпруг агент Тенев,Кузман,пенкелера Кузман Илиев нагаждач,продаването на български паспорти...хората се отвратиха от теб.
2
10
 
40
 
! Отговори
Реалист преди 2 години
Защитавате България като продавате паспорти, това ви е патриотизма. Пълни измамници сте. Най-голямото ви *** е оня евродепутат алкохолик и терорист, прескачам хвърлянето на пиратки по хората, но я ми кажете как се нарича човек, който иска да се качи на самолет със зареден пистолет в себе си? И ще ми говорите, че имате нов модел да предложите на Българите. вие сте срам за България.
1
12
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Рано е още за предизборна агитация и договорки. Не се напъвайте.