Карадайъ се надява на стабилност след изборите на 11 юли

ДПС се регистрира за участието във вота в ЦИК
62
Карадайъ се надява на стабилност след изборите на 11 юли
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Лидерът на ДПС Мустафа Кададайъ се надява след изборите през лятото да се постигне такъв резултат, че да има стабилност.

Още по темата

След като внесе в ЦИК документите за регистрацията на движението за участието във вота, той коментира, че предстоящите избори са важни с оглед на многото кризи, които има в страната - здравна, социална, икономическа, пандемична, а и политическа.

„На 4 април бяха едни нужни избори. Една голяма крачка се направи в посока на възстановяване на демокрацията и рестарт на държавността, но тя беше само една крачка. Предстои ни да произведем едни важни избори, чийто резултат да бъде стабилност в държавата“, каза Карадайъ.

Относно скандала с подслушванията на политици той призна, че обикновено преди избори има много теми, които се отварят в различни посоки, а след изборите фактическата картина казва друго.

„Докато няма факти - някой, някъде нещо си бил казал, да правим анализ на анализите на някого, мисля, че не е редно“, посочи лидерът на ДПС.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всички комунисти и ретрогради заедно в едно правителство!Сега няма да има да кой да им пречи да крадат!Обрачи,обрачи от фирми!
11
1
 
9
 
! Отговори
СЕГА ШЕ ВИДИТЕ... преди 2 години
ТОЯГАТА на магарето на Настрадин Ходжа....А, Корнела, дали ЧЕРВЕНОТО и магаре яде БОБ...хахахааа
10
1
 
8
 
! Отговори
СМЕХ.... преди 2 години
ЧЕСТИТЕТЕ НА ДОГАН И КАРАДАЙЪ ---ВТОРАТА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА В БЪЛГАРИЯ!!!СЕГА ИМ Е МОМЕНТА ---ЗА ДОМИНАЦИЯ В ПАРЛАМЕНТА!!!
9
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ами като няма вече лимити за вота от Турция сега като нищо ДПС-то ще са с 50 % и ще имат стабилно управление - по турски, на турски, а бе с една дума аферим,ашколсум,машала
8
1
 
2
 
! Отговори
Георги Илиев Митев преди 2 години
Във боички потопени към властта са устремени . Колко много демагози и добри политолози ! Флюгери и куп пиари и всякакви екземпляри - те привидно са критични с доста интереси лични . Лъха доста песимизъм от техния практицизъм . Няма вече родолюбие има само себелюбие . Автор: Георги Илиев Митев. Трето поколение репресиран. Потърпевш от милицията, военните, военните медици, полицията, медиците, институции и граждани. София (2021).
7
4
 
10
 
! Отговори
до 7 преди 2 години
Ако това се случи, а то ще се случи при този изборен кодекс Радев трябва да бъде обесен пред Президентството.
6
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя път с машинното гласуване от Турция ДПС ще станат втора политическа партия, и незаобиколим фактор ! Ако това се случи ще отида в Шоуто на Слави и ще му разбия грозната глава с развалени домати!
5
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Карадайъ, няма де имате стабилност без Борисов, защото много хора го харесват.
4
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ 2представи си, че си на местото на Гешев, нема да издържиш нали :)) Ванката е пионка, така си го е избрал, затова не се изявява по медиите, не че те са обективни :))
3
4
 
2
 
! Отговори
Яж лук и се потапяй преди 2 години
Карадайъ дали знае че новите технологии позволяват Сателитно невронно следене години наред без жертвата да се усети,например мутри в Перник близки на ББ от това се препитават - невронно следене и експерименти с хора по подобие на бившата програма MK ULTRA!
2
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ич да не се надява .герб бсп и дпс нямат място вече у властта .Видяхме ги вече .Не стават.
1
7
 
4
 
! Отговори
ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ 2 преди 2 години
Дали забелязахте че ГЕРБ ,ДПС и БСП защитават със зъби и нокти Гешев въпреки че е видимо неадекватен!