Партии и коалиции се регистрираха за вота, колко са?

Крайният срок за това за вота за 11 юли изтече
32
Партии и коалиции се регистрираха за вота, колко са?
Снимка: БГНЕС

19 партии и 9 коалиции са подали заявления в Централната избирателна комисия за регистрация за участие в предсрочните парламентарни избори на 11 юли. Това съобщи говорителят на ЦИК Росица Матева за БНР. Крайният срок за подаване на документите изтече в 17 часа.

За участие в изборите партиите и коалициите внасят безлихвен депозит от 2500 лева. Към заявлението за регистрация се прилагат списък от поне 2500 избиратели с имена, ЕГН и саморъчен подпис.

"Ще трябва да предадем подписките за проверка в ГРАО. Днес ще ги регистрираме при т.нар. неприключила регистрация и след като се върнат проверките, ще бъде взето решение за регистриране или отказ на регистрация", обясни тя.

В последния ден заявления за регистрация подадоха ГЕРБ/СДС, "Демократична България" и "БСП за България".

Крайният срок за промени в регистрацията на коалиции е 17 часа на 5 юни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още по темата: коалициипартиицик
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
2
 
! Отговори
До Веско преди 2 години
Пич. Хапчетата си пий. Царство България не съществува от 1945. Цар нямаме а само принц дори и да се върне монархията. Симо е престолонаследник като принц а не цар. Не се раждат цар а те коронясват. Патриарха Максим беше комунистически агент и тай никога не би коронясал принц за престол на което и да е Царство.
12
3
 
1
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 2 години
Да живее Обединено Царство България ! Да живее Негово Величество Царя на българите ! Да живеят светите имена на Хаджи Димитър и Стефан Стамболов ! Да живее Българската Държавност !
11
1
 
1
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 2 години
Една е партията. Нарича се "Посредственокрация". Главният й лидер е Васил Кунчев-Левски, който в качеството си на одалаверен от турци и гърци *** "сътвори" мотото на спонсорираното от руснаци,турци,роми,гърци,евреи и потъпкали българщината си българи, което гласи " След освобождението законът ще е равен за турци,евреи, ц и гаnи и българи" . Смъртъ вековечна за помака Василъ Кунчевъ -Леви !!!!!!!! Веселинъ Радославовъ Димитровъ егн 7112136860, Магистър по Богословие( атеистъ и враг на дяконите
10
2
 
2
 
! Отговори
Чичка преди 2 години
Ако ГЕРБ не спечелят нищо добро не ги чака. 6 Милиона българи се канят да им се изредят!
9
5
 
2
 
! Отговори
Чичо преди 2 години
С Бога напред и дано ГЕРБ да спечелят, че иначе нищо добро не ни чака.
8
2
 
7
 
! Отговори
И помня, и зная преди 2 години
До До 2Виденов падна, защото не беше предвиден да играе на такова ниво, а и не играеше в "отбора". Лошото е, че кукловодите го направиха така, че да е завинаги, а това значи да ни свалят и ризите от гърба. Точно Жан не е виновен.
7
4
 
6
 
! Отговори
До 2 преди 2 години
Агент Дунав - Жан Виденов ? Явно не сте били родени по време на гладната Виденова зима или сте били бебе.Не помните и заплатите от 5 щ.долара. Хиперинфлацията и липсата на жито по времето на Виденов докараха до фалит България.
6
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сульооо и Пульоо тръгнал депутат да става. В 45 Н С си направиха 10 000 заплатата плюс 25% за комисии. В 46 НС 20 000. Избирайте ги да ви правят на балъци!
5
0
 
7
 
! Отговори
кака Нина преди 2 години
Много гладни са се наредили за баничка.
4
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мариана калчева слушаи.
3
3
 
8
 
! Отговори
Избирател преди 2 години
Наглостта на шепа комунистически о.т.р.е.п.к.и , които се препитават като се натискат да стават "политици" е велика ! Разбраха, че да се правиш на политик е професия в България- държавата ти дава едни милиони .....и защо да работиш друго ??? Народът те храни , за да издевателстваш над него ! *** , български "политици" !!! Ще дойде Видов ден ! Гарантирано от българите !
2
10
 
13
 
! Отговори
Словянин преди 2 години
Ще гласувам за Жан Виденов - единственият чист български народен работник.
1
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колкото и да са няма да гласувам,щом не го направиха от компютъра да мога!Ай сик тир!