Янев пред областните управители: Основната задача са изборите

Според премиера предизвикателство ще бъде машинното гласуване
112
Янев пред областните управители: Основната задача са изборите
Снимка: БГНЕС

Основната ни задача е провеждането на честни и прозрачни избори, заяви служебният премиер Стефан Янев пред новоназначените областни управители на среща в Гранитната зала на Министерския съвет. На нея присъстват и министри.

Още по темата
Кабинетът смени всички предишни губернатори именно с мотива за прозрачност на предстоящия вот за парламент на 11 юли.

Янев посочи и основното предизвикателство пред организацията и провеждането на вота, а именно това, че той ще бъде изключително с машинно гласуване.

Целият процес се базира именно на машинното гласуване и всички решения, които до момента е имало, се знаят, но сме поставени пред нови предизвикателства, каза премиерът.

Освен представянето на областните управители пред медиите, фокус на срещата са както организацията на изборите, така и текущи оперативни задачи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
0
 
0
 
! Отговори
за свободата преди 2 години
Резидента пет години се е подготвял за това. Руските дипломати са го инструктирали. Организацията им е много напред. Трябва да бъдам особено бдителни за да намерим пропуски в организацията им.Те нямат чест, достойнство. Те знаят че играят ва банк и ако загубят са доживот в затвора. Затова няма да се спрат пред нищо.Но ако питате мен, струва ли си? Ще Ви кажа ДА! СТРУВА СИ! Сега е решителния миг!
67
0
 
4
 
! Отговори
Диана преди 2 години
Честност звучи зловещо в устата на Янев! Явно за него е честно да насложи свои хора по общините, за да манипулират изборите по места - щом Бойко го е правел /по логиката на БСПарите/, сега пък БСП ще го прави...Танто за танто - според тях това е честно! Но те нямат никакви основания да обвиняват предишните обл. управители в незаконни действия, нямат никакви доказателства за някаква незаконна тяхна дейност и такова отношение към въпроса не само не е честно, но е и престъпно, според мен!
66
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
избори на БСП плащаш два взимаш един. Гласуваме кой като иска с Машина,бюлетина или с БОБ
65
1
 
8
 
! Отговори
Чашата на... преди 2 години
До НАЛЕМоже и да си грамотен, ама си лаик! Чашата драги, за тебе очевидно е наполовина празна, ако не си ***!? За мен обаче е наполовина пълна и ако сбирщайна не ни заливаше всеки ден по медиите с партенките си, нещата бяха оптимистични. Дано тези аматьори не ни пропилеят усилията за Еврозоната. Е, те тогава ще хвърчат камъне и дърве по главите на чора'пулите! Засега гледаме само сеир, но докога ли!? Нека Алена да ви каже!
64
0
 
3
 
! Отговори
НАЛЕ преди 2 години
До Я, виж ти...Има ли на къде да се срине повече тая ''държава'' ?Най-бедни и най-корумпирани !По-добри резултати от тези , здраве му кажи , да не говорим за неграмотността и здравето на народа !
63
0
 
4
 
! Отговори
Krom преди 2 години
Сетила се Мара да се побара .
62
2
 
9
 
! Отговори
Я, виж ти преди 2 години
Я, тези заговориха и за изборите! Че, не ги ли сложи Радев да сру'тят държавата?
61
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Начело на държавата са двама умствено ограничени индивиди
60
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Народа НЕ харесва управлението на Радев
59
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев исак Избори до Дупка и Радев Вечен президент
58
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Цирков спектакъл
57
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
БСП голям Панаир направиха но от ТРЕТО място НЯма да Мръднат
56
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев много се вихри но Слави ще го Глътне Рептила мълчи и Чака в Засада
55
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Избори до дупка, докато герп не умрат. Колкото и пари да струва, ще е нищо в сравнение с откраднатото от мутрата и шайката.
54
9
 
2
 
! Отговори
малиййй ВиК преди 2 години
МОЖЕ И ХИГИЕНИСТ......Ако Бойко Борисов влезе в затвора, там ще работи като водопроводчик. Това коментира в ефира на 7/8 тв адв. Минчо Спасов. Защото съгласно указа на Тодор Живков за привеждане на школата в Симеоново към гражданските специалности, тези, които са учили Нордна милиция и Национална сигурност, им се приравнява Право. А тези, които са учили Пожарна безопасност им се приравнява ВиК водоснабдяване и канализация.
53
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами как няма задачата да са изборите. Радев свърши първата половина от фалшификацията - промени така изборния кодекс, та да е сигурно, че ще набута Слави. Сега работата на новите областни управители е да довършат нещата дан се объркат. Току виш машините пуснали правилните данни, а не тези за избора на Трифонов.
52
3
 
10
 
! Отговори
Млад историк преди 2 години
Ako ви чуе , дугари как се готвите да упралявате, легендарният Димитър Благоев ще се обърне в гроба. За Жельо Желев пък първият избран по демократичен път президент да не говорим.Ще се хване за главата, както правеше, докато беше жив.
51
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Заради Слави и Радев плащаме четири избора плюс изборни компютри- Яки Разходи
50
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тези Областни Управетили ще Активират Старата Червена Машина за Печелене на избори
49
3
 
1
 
! Отговори
от Филаделфия преди 2 години
А на бас че ф16 блок 70 може да лети.