Делчев: Служебният кабинет осветява тъмни кътчета

"Промяната идва с промяна на политиката и на хората"
Обновена: 2 юни 2021 22:16 | 2 юни 2021 22:15, Веселина Йорданова
57

Работата на служебния кабинет - ревизия или реваншизъм?

"Това е един фенер, който осветява най-тъмните кътчета на България", заяви в "Денят ON AIR" на Bulgaria ON AIR председателят на Движение "България на гражданите" Димитър Делчев. Според него смяната на кадри по върховете на властта е нормално явление.

"Промяната идва с промяна и на политиката, и на хората. ГЕРБ имаха 12 години, за да инсталират своите калинки, не можем да очакваме промяна без калинките да бъдат разкарани. Ако ГЕРБ спечелят изборите, ще махнат тези, които са сега и ще си върнат старите. Служебното правителство има хора от целия спектър и всичко, което ги обединява, е желанието за промяната" , допълни още той.

Председателят на Движение "България на гражданите" изрази надежда, че партиите на протеста ще съставят правителство след изборите на 11 юли.

"Партиите на протеста по всяка вероятност ще направят правителство. Ние вървим във възходящ ред. Хората разбират, че денят може да започва без Борисов и Нинова. България е последна във всичко, но е първа по корупция. За да се промени това, трябва да се промени системата.", категоричен е той.

Относно машинното гласуване и провеждането на предстоящите избори, Делчев изрази опасенията си за саботаж.

"Според мен ще има опити за саботаж от секционни членове на ГЕРБ и ВМРО, с цел да се покаже, че тези избори не са били честни. Борисов не е доволен от резултата, който ще получи, а модернизацията е пътят напред", посочи събеседникът на Ганиела Ангелова.

И заяви, че "Изправи се! Мутри вън!" е агент на промяната, затова отново очакват добър резултат на предстоящите парламентарни избори.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 27 Анонимен Сащ ще налага ли санкции и на други лица гравитиращи около - герб и патриотите. ________________. Пак не адвекватен! Чака се другите да го оправят!
26
0
 
3
 
! Отговори
1 преди 2 години
Слухебния кабинет се оглавява от бивши дейци на БКП които трябваше да им изгният кокалите по-затворите а не да ми се правят на много важни.
25
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сащ ще налага ли санкции и на други лица гравитиращи около - герб и патриотите
24
4
 
8
 
! Отговори
Тъмната страна... преди 2 години
Този Палячко от къде изплува .... *** .... , ааа слугинажа на Майчето....
23
5
 
9
 
! Отговори
народът преди 2 години
Това правителство не е избрано от народа и няма подкрепата на народа. Пракурора е в правото си да го арестува още днес призори. Обвиненията ще бъдат за преврат. Никъде не могат да избягат. САЩ вече им казапа че ще има санкции.
22
2
 
9
 
! Отговори
свети та дрънка преди 2 години
На Манолова протежето за шеф на ДАНС!Бойко Рашков отявлено ***?Айде, кого мислите, че баламосвате - цяла България разбра, че Дончева не можа да се спазари с Корнелия, той ми приказва глупости. И адвокатина хаджия си призна ,че Танчето и от тях искала да изцоца квото и от бесепарите. И това ми биле "агенти на промяната" - Боже опази!
21
1
 
9
 
! Отговори
Червен галош преди 2 години
До помнещEй eднo врeмe кaкви прaвитeлcтвa имaшe!Тoвa Лукaнoв,тoвa Жaн,тoвa Cтaнишeв,тoвa cAРЯ,тoвa Oрeшaрcки...Къca ми ca cърцeтo кaтo cи cпoмня...Тo пaри,тo чужбинa, круизи,пoчивки нa Ривиeрa...Муцaрeлa жизнь...
20
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Така или иначе гербавата пяна изтече в канала...
19
3
 
9
 
! Отговори
Ало, Делчев преди 2 години
тоя фенер Б.Рашков ли го носи? С неговата н-к кабинет, агентката на Черепа?А Мая Манолова, дето ни предложи Пеевски за шеф на ДАНС е " агент на промяната" или на подмяната?Хубаво ще ни светнат, ако ги оставим!Колкото за саботаж на изборите -те вече са саботирани! Най-вече с машинките, дето никой в Европа не ги използва!
18
4
 
9
 
! Отговори
така трябва преди 2 години
Бойко искаше да работи с чисто сърце за България, но коменистите му поставяха мини като тази Калинка. Той не ги уволни всичките и затова комунистите го смятат за слаб. Комуниста разбира само от бой по главата. Но нищо. Спокойно, със средствата на закона, всички комунисти ще бъдат въдворени в изправителното заведение.
17
2
 
7
 
! Отговори
едва ли случайно преди 2 години
Всъщност защо този субект употребява понятието Калинка и какво има предвид.Калинка Георгиева, мисля, беше назначена от правителството на Сергей Станишев. В последствие, вече първото правителство на Борисов се оказа че тя е с фалшива диплома и е успяла за една година да напише 400 доноса до ОЛАФ. Спомняме си че когато сдава, Станишев каза на Борисов че няма да му остави един спокоен ден.Тази Калинка беше тайното оръжие на комунистите срещу Борисов.
16
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
България се връща към нормалността!Браво на правителството!
15
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Следват скорошни арести на гербави престъпници! Това сега е едва началото!
14
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Докладът на САЩ е срещу корупцията, извършвана в Бълегация, от червената олигархия. Срещу Божков черепа, който плати този преврат и срещу останалите руски слуги.Идва точно навреме, когато червената хунта пълзи към абсолютната власт
13
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
нищо не осветяват. Това е предизборния щаб на Радев
12
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нормално. Не имаме не служебен кабинет а медиен фенер. Осветява там където е подготвена поредната "новина".Уикенда почивка, да не се изхаби светилото.
11
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Алоо САЩ преследват Рублев не Боко!Толкова ли си про..ст?!
10
16
 
8
 
! Отговори
помнещ преди 2 години
Служебният кабинет.Освети и разгласи.Начина по който ГЕРБ е "управлявала" България през последните 12 г в лицето на Бойко Методиев Борисов!! А именно,корупция,схеми и плащания! И като допълнение САЩ днедс обезглави ПУБЛИЧНО Борисов! И го отряза за бъдещо встъпване на власт! Дедфакто Борисов беше проект на АСЩ! И днес САЩ приключи с Борисов! Честито българи! -:)))
9
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Комунистическия ботуш пак гази институциите!
8
3
 
14
 
! Отговори
Хехе преди 2 години
Много ми харесва този кадър с отворената уста.Прилича на последния пленум на БКП,когато Живков гледаше по същия начин!Казват, че когато си с отворена уста, значи си изтървал кокала...