Слави Трифонов няма да е депутат, за какво се гласи?

Той намекна, че може да носи отговорност и от друга институция
Обновена: 7 юни 2021 10:15 | 7 юни 2021 10:14, Нели Христова
590
Слави Трифонов няма да е депутат, за какво се гласи?
Снимка: БГНЕС

На следващите парламентарни избори Слави Трифонов няма да се кандидатира за депутат. Това обяви самият той в профила си във Facebook. Той заяви, че мястото му не е в парламента, а да носи отговорност за хората, които са там и намекна, че може да носи тази отговорност и от друга институция.

Ето какво написа Трифонов:

Състоянието „отговорност“ е чуждо на българския политически живот. Да си отговорен е много важно в личен план, а когато отговаряш и за други хора е сакрално важно.

В този ред на мисли, представете си какво е да си политик. Трябва да си най-отговорният човек на света. Е, в България не е така, нали? Последните събития го доказват особено ясно. Аз живея така. Говоря тогава, когато има какво да кажа, правя това, което смятам, че е морално и правилно, и се стремя да нося отговорностите си достойно.

И това, че аз и моите колеги създадохме партия „Има такъв народ“ въобще не променя това, даже напротив. Всъщност ние направихме платформа, на която искаме да се качат професионалисти, отговорни хора, които имат желанието и смелостта да правят, каквото трябва.

Аз няма да се кандидатирам за следващия парламент, защото моето място не е там, а да нося отговорност за хората, които са там и това, което правят.

Разбира се, аз мога да нося тази отговорност и от една друга институция, но за това… като му дойде времето.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


590
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
445
0
 
3
 
! Отговори
ОСКВЕРНИТЕЛ! преди 2 години
До ГАРАНЦИЯ ФРАНЦИЯ -467! Кой ***, го казва, че Христо Ботев бил комунист?! Този който го е казал, в празната му тиква дрънчат само сърпове и чукове - този същия, казва още че: - Христо Ботев е слязал от балкана на 09.09.1944г. с пушка в ръка, като истински комунист! Батев пише във фейлетона си "Смешен плач", за парижката комуна - "... ХУЛЕТЕ КОМУНИСТИТЕ, ЧЕ СЪСИПАХА ДЪРЖАВАТА ВИ...!
444
3
 
4
 
! Отговори
Слави Номер 1 преди 2 години
ами, "брато" като няма нужната свобода на словото по медиите и като постоянно извъртат думите му, как да се изразява там? А и кво значение има къде се изразяваш, не е ли по - важно какво и как изразяваш? Достойнството и честността не са ли най-важни? Или тия неща са незначителни за някои от вас. Затва се хващате за повърхностното. Слави е гордост за България. Слави е национално богатство. Обичам те! Завинаги с теб и ИТН
443
0
 
4
 
! Отговори
СЛАВИ ФЕНОМЕНА! преди 2 години
До Слави Номер 1.! Какъв ти феномен бе "брато", какъв ти 1, той е цяла атракция в обществено-политическия ни живот! Никой не е тръгнал да му оспорва чесността на българин - "само дето се крие като ханъма от мъжки погледи" - води кореспонденция със суверена с линкове, и веднъж не се показа да говори по националната телевизия! Много българи се гордеят и уважават качеството му на музикант и певец, но "брато", за политик не става - както от всяко дърво *** не става, няма дикция за политик ...
442
3
 
4
 
! Отговори
Слави Номер 1 преди 2 години
Слави просто държи на думата си. Той е най - достойният и честният човек и българин. Гордея се с него и винаги ще го подкрепям във всяко начинание. Слави, ти си феномен за България. Обичам те. Завинаги с ИТН
441
0
 
7
 
! Отговори
... ТАМ Е ЛИДЕР преди 2 години
До Анонимен-498! Добре го каза: " Болен човек, с болни амбиции!". Може, и така да е - той няма качества на лидер-политик! Успеха на последните избори се дължи на миналия референдум с който подведе хората и най-много на музикалните му качества! Много хора около него се възползваха да влязат в политиката за лична облага и пристиж! Тези хора ще го подпират като патерица, до край, на всяка цена за да останат във властта! Мястото на Слави е на музикалната сцена - там е неговата сила ...
440
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Славчо никога не е искал да става депутат, да кове закони и да носи отговорност. Слави иска да дърпа конците на партийката която създаде също като Доган, да дели порциите и да бъде критикар всичколог последна инстанция от шоуто си на хора които мрази.Болен човек с болни амбиции.Съжалявам людете които се подведоха по него.
439
0
 
4
 
! Отговори
СТРОГО СЕКРЕКНО! преди 2 години
До УСПЕХ СЛАВЧО-ГЛАВЧО! Носят се още слухове, че Чалгата се готви да замести вицепрезиденшата на Радев! - Щял да му прави кафета - отговорна работа е това! За това няма да става депутат - ще управлява държавата от президентството - от там щял да носи отговорност - това била другата институция за която говори! Това е новата партенка! И още нещо : Слави президент - Радев премиер! Абе, заливат обществото с много простотии - вече много явно, започнаха да ни вземат за простаци...!
438
0
 
5
 
! Отговори
УСПЕХ СЛАВЧО-ГЛАВЧО! преди 2 години
До Анонимен - 420! На президентските избори ще има само двама кандидати - "другаря" Румен Радев и марионетката Слави Трифонов - само за камуфлаж, за да може Радев да спечели, - но с тази заигравка, Радев да не остане в трета глуха линия като БКП-БСП в последните избори! ШЕГИЧКА УЙЛИ! Тази партенка е за слабоумни - кой ще повярва, че Радев ще отстъпи президенството на Чалгаря 7/8 - той го използва само за трамплин за личната си "победа"! Спрете с тази миризлива партенка, че вмирисахте държавата!
437
0
 
3
 
! Отговори
до ИТН преди 2 години
Разбрахте ли колко ще са изборните секции в Турция? А!
436
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Със какви очи Слави обяснява как парламента не работи? Слави от как го избраха веднъж не отиде до парламента?
435
0
 
13
 
! Отговори
Край преди 2 години
Слави беше някой докато четеше или в слушалката му говореха ЛДилов, Алгафари, Росен Петров или Иво Сиромахов.Сега Станислав Трифонов като си отвори устата и бълва само мегаломански глупотевини.Мислех че Радев е голямо разочарование - оказа се че има и по-голямо - Трифонов.
434
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този президент ли се кани да става ???!!! Майко мила, жална нещастна Българийо ....
433
21
 
6
 
! Отговори
Слави Номер 1 преди 2 години
Невероятни глупости пишете. Без изобщо да сте компетентни. Слави никога не е предавал никого. Още в началото каза, че основната му цел не е да става депутат. Изобщо не следите идеите му, а говорите. Само себе си излагате. Слави просто държи на думата си. Той е най - достойният и честният човек и българин. Гордея се с него и винаги ще го подкрепям във всяко начинание. Слави, ти си феномен за България. Обичам те. Завинаги с ИТН
432
5
 
8
 
! Отговори
плана Решетников преди 2 години
Псевдополитиците на Слави си свършиха задачата, зададена им от БСП/ДС/Радев/Решетников, да върнат червената хунта на власт.Политиката не е за тях, дори менторите им, ги поставиха в ъгъла, до второ нареждане, когато ще имат задачата, да ловят наивници, на изборите.
431
2
 
17
 
! Отговори
teo преди 2 години
Славе, Славее, ЗА ПРЕЗИДЕНТ НЕ СТАВАШ сЛАВЕ, ЩОТ СИ БУДАЛА ! ЗА ПОЛИТИК ТОЖЕЕЕ!!! Гледай си шоуто, да го загубиш и него!!!
430
1
 
10
 
! Отговори
Варадеров преди 2 години
Волен Сидеров /Белата златка/:Този не иска да е депутат,ама аз пък как искам...Колко сладка държавната баница.....Или поне до субсидийката да се докопам....
429
3
 
12
 
! Отговори
ББ преди 2 години
ГЛАСИ СЕ ЗА БУНИЩЕТО
428
2
 
19
 
! Отговори
Плешивия преди 2 години
Къде отивал ? Ами отива обратно в студиото си да се крие зад бюрото си .Даже на учиндолски гаалош като него му е ясно че е трудно да се плюе по властта ,ако самия ти си част от тази власт . Плешив хейтър като него НЕ МОЖЕ да управлява , след като цял живот е бил послушното и лаещо куче на властимащите . На славчо му дай да критукува, ДА ПЛЮЕ .... къде отидоха интересните гости от предаванията му? АМИ НИКОЙ НЕ ИСКА ДА ХОДИ ВЕЧЕ В СТУДИОТО МУ, затова си интервюира само персонала напоследък.....
427
4
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не иска да е депутат, не иска да е Министър-председател. Не иска да прави правителство. За какво се подиграва с хората които гласувахме за него. Страхлив ***.
426
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Слави ще става главен прокурор след като изчегърка Гешев