Султанка Петрова: Трябва да се обединим и да минимизираме ДПС

Важно е да се намали агресията при децата, заяви тя
64

"Българските патриоти" не виждат основа за бъдеща работа с ГЕРБ. Това заяви вчера Александър Сиди от ВМРО. По думите му тази коалиция е нанесла тежка репутационна вреда на патриотите.

"Българските патриоти" сме се обединили около 10 приоритета, те ще са основа за разговор в 46-ото НС. Бихме се коалирали с всички, извън ДПС. Трябва да бъдем рационални и разумни и да не повтаряме грешките от 45-ото НС. Получихме много негативи във връзка с управлението в 44-ото НС. Това каза за "България сутрин" водачът на листата на "Български патриоти" в Перник Султанка Петрова.

Още по темата
По думите ѝ трябва разум при решаването на проблемите на България.

"Излизаме обединени и се надявам да сме част от новото НС, а случилото се с предното беше предателство спрямо българския народ", подчерта Петрова за Bulgaria ON AIR.

"ВМРО е работило винаги за всеки един българин, където и да се намира по света. Призовавам българските граждани да излязат да гласуват. Не видях позиция на президента, на Христо Иванов, Мая Манолова, Слави Трифонов - позволяват да се нарушава суверенитета на една държава в 21-ви век. Трябва да се обединим и да работим за минимизирането на ДПС", посочи тя.

Според Султанка Петрова, за самостоятелно явяване резултатът от изборите на партията на 4 април е бил добър.

"Трябва да се обедини нацията и ние с лидерите на трите обединени партии даваме пример за това. Ще продължим да работим за промяна", допълни тя.

От думите ѝ стана ясно, че за интеграцията на ромите има възможности, а политиците трябва да спрат да ги използват по време на избори.

"В Стралджа ромската общност на 90% е включена в образованието и работата. Важно е да се намали агресията при децата и те да бъдат задържани в училище. Трябват обединение, морал, отговорност, патриотизъм", допълни още гостът в студиото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе,Султанка ли си Царица ли си 4 години бяхте в парламента.Защо като едни истински патриоти не минимизирахте антибългарското ДПС ? Защо не внесохте предложение за закриване на противоконституционното движение?Никой не ви вярва вече.
25
3
 
2
 
! Отговори
1 преди 2 години
И тази предизборна кампания,ще мине на гърба на ДПС,приятели ,гласувайте за единствената партия,която не прави политика,на гърба ,на друга партия,гласувайте за ДПС,сега знам какво ще коментирате,но по-добре е ,да си еничарин,отколкото ,продажен патриот,който е готов,за власт,да продаде майка си, и после родината.
24
0
 
3
 
! Отговори
До 26 преди 2 години
Има,бе!!!Даже имаше един министър_Свинаров се казваше.
23
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Султанка, Сиди, Каракач, Джамбаз...абе има ли един с Българско между тия?
22
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Султанка и Сиди ли са патриотите , какви шегаджии - на дпс псевдо опозицията
21
0
 
10
 
! Отговори
гласоподавател преди 2 години
Султанке, нямаме никакви основания да гласуваме за вас. И ви препоръчвам да махнете от наименованието на крадливата си коалиция думата "Български". Това,че не сте патриоти е ясно, но ,че не сте и български а твърде показателно. Хваща ме погнуса от това което направихте и продължавате да правите. Жалко за този прекрасен трудолюбив народ. Съсипахте го ей така с лозунги за "светло бъдеще" и го докарахте до прошеска тояга с кражбите и безмилостните си лъжи. Поне млъкнете и се скрийте. Не ви вярваме.
20
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Султанке ,много си наивна ...до скоро ДПС патриоти и герба гласуваха заедно
19
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
само ДПС
18
6
 
4
 
! Отговори
Недоразбрал преди 2 години
Колебаех се между ГЕРБ и Патриотите,но след последните изцепки на отделни техни представители,никога!!Не мога да гласувам за хора дето за 4 години свършиха чудесни неща,а след това незнайно защо да се отричат от всичко това!!??Най малкото е сигнал за недорастналост и инфантилизъм!!
17
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
султанка,какво е това име българско,турско,арменско,еврейско или друго?
16
3
 
8
 
! Отговори
Новина преди 2 години
"Българинът" Карадайъ спазарил с Ердоган да докара в България скоро около 1 милион бежанци , за да има на всеки патриот по 10 000 бежанци. Е, честито на Шкембе воевода ,съратника на Фигуранта! Честито и на работещите българи - ще се наложи да хранят и издържат още един милион крайни бедняци !!!! Честити "такъв народе" !
15
0
 
6
 
! Отговори
Книжар преди 2 години
Някъде пишеше, че в България е имало патриоти ,но никъде не се споменава за днешните. Всеки непрокопсаник днес е патриот - има пистолет, може да псува, не може да млъкне , парадира ! Еееееех, мамка ви, патриоте !
14
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сиди,Султанка Звучни български имена
13
0
 
6
 
! Отговори
Az преди 2 години
"патрЕоД" до патрЕоДа, мила моя майно льо... Няма ли един нормален българин в тези среди? Единия Сиди, другата Султанка, Далавери Симеонов пък като го гледаш си е 100%-ов монголоид, Шкембе Войвода - "македонец"... мъкааа...
12
2
 
8
 
! Отговори
Гроби Таласомо преди 2 години
Султанка: Требе да се обединим, за да минимизираме ДПС;))) Ами, да! Разбира се, Султанке!;))))
11
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
сетила се мара да се побара!
10
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като сте осьзнали грешката подарете откраднатото за всичко и от всеки.Га бяхте на софрата бехте фьрст нали *** ?
9
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кой ви верва,*** Султано?И на вас ,и на Бялата Златка!?.ДПС да вдигне най-много с 2% с гласовете от Турция..Вижте само къде е водач Йордан Цонев-Данчо Ментата -във Враца.А в Северозапада турци няма.Ама има много ромеи.Вотът от Запад и САЩ и масовото гласуване ще минимализира вотът от Турция.Там е работата,че нито в чужбината,нито в България някой ви има доверие.
8
2
 
10
 
! Отговори
истанбул преди 2 години
султан ердоган ви е приготвил 1 млн.заселници от азия и африка като начало...вие ли ще дойдете да си ги изберете или ние да ви ги изберем?
7
1
 
15
 
! Отговори
Баба мара преди 2 години
празни приказки 4 години гонихте вятъра по морето сега гледаите какво щепоследва от турция