Караянчева: ГЕРБ трябва да спечели, обратното е хаос

Даниел Митов: Радев сбъдна мечтата си да управлява
12 юни 2021 15:15, Александър Попов
229
Караянчева: ГЕРБ трябва да спечели, обратното е хаос
Снимка: БГНЕС
"Ние трябва да спечелим тези избори, длъжни сме. Защото обратното е хаос и безвремие. България не може да си го позволи", заяви Цвета Караянчева в Кърджали на откриването на кампанията си за предсрочните парламентарни избори на 11 юли. 
 
Специални гости на събитието бяха заместник-председателят на ГЕРБ Даниел Митов и политическият анализатор Антон Тодоров.
 
Тя говори за недоносения Изборен кодекс, за заиграването с мажоритарния вот и машинното гласуване, за отказа на втората политическа сила да поеме отговорност за управлението, за секциите в Турция, реваншизма на служебното правителство и влизането на БСП във властта през задния вход, за амбициите на кукловод на президента Румен Радев.
Още по темата
"Виждам радост, ентусиазъм и готовност за битка, а г-жа Караянчева е най-големият политически боец, който познавам - и тук, където води епични битки с ДПС, и в Народното събрание. Невероятни късметлии сте, че тя е водач на листата в Кърджали", заяви Даниел Митов. 
 
По думите му, Румен Радев е сбъднал мечтата си да управлява с помощта на служебен кабинет, а след това целта му е да сглоби нова тройна коалиция с БСП, ДПС и техните производни. 
 
"Дали ще го позволим, обаче, зависи от нашата работа, от нашата мобилизация, от нашата енергия", подчерта Митов. 
 
Според него в момента наблюдаваме "един първичен бульон от омраза, реваншизъм, болшевишка пропаганда и всякакви други безобразия, а това няма да доведе опонентите ни до нищо добро". 
 
Митов е убеден, че ГЕРБ-СДС ще бъде победител на изборите и ще има решаваща роля за сформирането на следващото правителство.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


229
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари