Нинова: Ние не сме партия на статуквото

Време е за градеж, но и възмездие, заяви тя
12 юни 2021 19:05, Александър Попов
95
Нинова: Ние не сме партия на статуквото
Снимка: БГНЕС

"Ние сме в средата на една дълга, изстрадана от нас битка за промяна. Днес е началото на кампанията за един парламент. Но не е време за мандатници. Днес е време за държавници", заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова при откриването на предизборната кампания на левицата.

"Преди 4 години започнахме тази битка за промяна - тогава, когато беше много трудно, когато мнозина мълчаха - уплашени или купени. Още тогава заявихме: "България е поробена от свои. Има паралелна държава и задкулисие. И те крадат 10 милиарда лева от българския народ. Това беше през 2017 г. И знаете, че през следващите години заради тези смели думи и действия, бяхме подложени на натиск, на охулване, на опити за купуване", каза Нинова.

Тя подчерта, че промяната е започнала: "ГЕРБ, Борисов и техният едноличен, крадлив модел на управление рухна. Време е за възмездие, но е и време за градеж".

Според нея днес най-важният въпрос е "Какво следва след модела "Борисов"?".

Нинова припомни, че са се появили нови партии, които са си присвоили протестния вот.

"Нарекоха се "протестни партии", макар и появили се накрая за аплодисментите. Но си позволиха да ни нарекат "статукво". И трябва да получат нашия отговор. А отговорът е истината - ние не сме статукво. Ние сме последователната, принципната, системната опозиция на този модел. Ние сме системната партия, която може да даде сигурност в промяната и да се погрижи за всеки", заяви лидерът на БСП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още по темата: БСПКорнелия Нинова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
8
 
4
 
! Отговори
НЕ СТЕ. преди 2 години
АМА С ТЕЗИ ДУМИ В ЗАЩИТА НА КАНТАРДЖИЕВ. МНОГО СЕ ИЗЛОЖИ. Е ЗА ТАКИВА ИЗДЪНКИ СТАВА ДУМА. ТЕЗИ НОЩ ЩАБХОДИХА ПО СВИРКАТА НА БИБИ.БИБИТКО КОТ ИМ КАЖИШЕ ТЕ ПОТВ. ДЕН И НОЩ ГО ПОВТАРЯХА.СТРЕСИРАХА МАНИПУЛИРАХА ХОРАТА. КПП-ТА ПОЛИЦИЯ КОВЧЕЗИ ЧУВАЛИ ПОЛЕВИ БОЛНИЦИ. ТОВА ГОВОРИШЕИ КАНТАРДЖИЕВ.
11
2
 
4
 
! Отговори
Диана преди 2 години
До СмехуркоНема спасение за теб, БСП! Хем черноглед, хем лъжец, хем манипулатор ...продължи сам нататък...
10
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Във връзка с прогнозите, че на следващите избори ще спечели БСП на пазара се е появил дефицит за фризери и се е продал целия тираж на книгата "Лечебният глад".
9
2
 
5
 
! Отговори
VB преди 2 години
Лятото идва - бъдете смели!
8
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Г-жо Нинова, искате ли PCR тестове за хотела Мираджио Термал Спа Ризорт?
7
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
130 годишна партия направо си е мумия.
6
1
 
8
 
! Отговори
Диана преди 2 години
Хайде сега, задкулисието било в Герб, значи, а те са "смелите борци" срещу него! Ха-ха-ха! Американците, значи, са им просто приятелчета, които им дърпат конците отсам, оттам и сега им се отплащат с някой безплатен Магнитски...Трагедия!...И кой, кога, как така е откраднал 10 млрд. долара е въпрос с неизвестни, разбира се - редовните общи приказки на БСП! Те от 2017г. водели смела борба като недвусмисленото посочване на сбъркани дати/аз за друго не се сещам освен ако не смятат тропане и крясъци/
5
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Баба чака пред кабинета на кардиолога.Излиза лекарят и пита:- Вие за ЕКГ бяхте, нали?- Не, не, аз съм за БСП!
4
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най-силният коз на БСП се оказа... Бойко Борисов.
3
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не сте статукво -ама друг път. Вие сте майкаmа на статуквото.
2
10
 
8
 
! Отговори
Смехурко преди 2 години
Подпечатано от ГРОБРазбита държава, новите уж магистрали с дупки, тунелите затворени, язовирите празни Имахме образование някога, а сега дори няма ясли и детски градини за децата ниИмахме здравеопазване а сега, изхвърляха трупове пред входа на болнициНа първо място сме по смъртност в света Само в една година откакто има статистика и то от първата световна война сме имали повече муртви.Продължете..
1
1
 
19
 
! Отговори
Скъпи наследници преди 2 години
Освен на статуквото, голяма част от палячовците в БСП са наследници на статуквото.