Божанков за Слави Трифонов: Нов актьор със стар сценарий

Бил събирателен образ на Сакскобургготски и Борисов
Обновена: 18 юни 2021 09:47 | 18 юни 2021 09:43, Александър Попов
90
Божанков за Слави Трифонов: Нов актьор със стар сценарий
Снимка: БГНЕС

Явор Божанков, водач на Коалиция “БСП за България“ във Велико Търново, направи интересни сравнения и определи Слави Трифонов като машина на времето и събирателен образ след вчерашното му участие пред студенти.

"С.Трифонов: Ще бъда по-конкретен, когато му дойде времето.
С.Сакскобургготски: Ще ви кажа, когато му дойде времето.

С.Трифонов: пристига с джип (Тойота Секвоя) и дузина гардове.

Още по темата
Б.Борисов пристига с джип (Тойота Секвоя) и дузина гардове.

Б.Борисов: не идва в парламента.
С.Трифонов: не идва в параламента.

Сакскобурготски дойде, като надежда на демократичната общност. Прегърна се с ДПС.
Борисов дойде с обещание да вкара Доган в затвора. Прегърна се с ДПС.

Явно този път са решили да ни инсталират събирателен образ на всичко до тук - хем не говори, хем не идва в парламента, хем се вози с Тойота Секвоя, хем ни информира за държавните решения през Фейсбук.

Имам въпрос към сценаристите на тази десетилетна постановка. Фантазия нямате ли? Може ли, като сменяте актьорите, малко да променяте и сценария? Че съвсем се отегчихме.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ама чалготеките за кво се борят,за да ви оправят ли?Всички после крадат като за последно!В началото се правят на честни!Особено възпитаника на ВИС 2
42
4
 
5
 
! Отговори
ПОСОЧЕТЕ МИ: преди 2 години
ПОНЕ ...ЕДИН ***---БЕЗ МАНИЯ ЗА ВЕЛИЧИЕ...ха,ха,хаааа
41
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво идва след чалгомутрагена Слави?Разпад на държавата инфлация и беднотия!Няма да му се размине на новия месия!Това вече го преживяхме!
40
6
 
7
 
! Отговори
ЩЕ ГЛАСУВАМ преди 2 години
..ЗА БОЖАНКОВ!
39
0
 
3
 
! Отговори
Отговор на: преди 2 години
до ***- 7От далеч си личи ,че си ЕБАНнедоебан...айде оди се бримчиш У ЛЕВО!
38
1
 
11
 
! Отговори
Гроби Таласомо преди 2 години
Управлението на днешна България е вследствие мирогледът на самият българин. Затова не се отчайвайте, докато този вулгарно-материалистичен мироглед съществува, все ще ни управляват копия на сегашните политици, просто ще се сменят имената. За днешният българин - парите са власт, властта е пари! Докато, това не се смени, ще плачем до гробът си, щото след него шай само скърцане със зъби в казанят на Преизподнята;)))
37
10
 
11
 
! Отговори
абе преди 2 години
Божанков, не ти отива на имиджа да се държиш като селска клюкарка! Досега правеше впечатление на умно момче, но явно кУмОнизъмът не прощава.
36
8
 
15
 
! Отговори
Майора преди 2 години
Абе Божанков кой иска акъл от тебе? Ти забрави как купуваше гласове и как се пребойдиса и отиде в партията на уволнената за корупция Нинова! А колкото до Слави джипа е негов , но е купен с парите от ошфоркатс и той се движи като мутрите с охрана и не мпже да се мери и на малкия пръст на Борисов!
35
21
 
9
 
! Отговори
2луп преди 2 години
Щом Герб и БСП вият срещу ИТН ще гласувам за тях. Музика за ушите ми е ревът на статуквото срещу тях.
34
4
 
24
 
! Отговори
Клоун управленец?! преди 2 години
Цитат: Нали утре коалиционно правителство ще се налага да се прави. Само празноглавите дайреджии очакват славун да ги оправи и управлява. Никакво коалиционно правителство не смятат да правят. Този човек е егоцентрик и популист. Той не е там да ви оправи животите, а да мрази и отмъщава. Ставате пионки в една лична свада между двама бай ***. Но от такъв материал - толкова. Както казва единият ганьовец. В Германия такива хора не биха минали и прага. Затова сме и на този хал и ще останем.
33
23
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е,има и една разлика.Сега за сега Слави се вози в собствен джип,купен с негови пари,а Боко и Сакса ограбиха държавата,преди да бъдат изритани.
32
6
 
28
 
! Отговори
За 28 преди 2 години
Ти да не си някое вчерашно хлапе за да говориш че Слави изкарал каквото и да било с честен Труд?????Момко Слави стана известен и се сдоби с пари докато възхваляваше мутрите им пееше на ушенце.Що не вземеш да му погледнеш данъчната декларация и след това да говориш че карам бил със собствени пари.Ей сега някой да го провери с какви пари плаща на охраната и на такива като тебе и ще стане много интересно.
31
2
 
24
 
! Отговори
За 30 преди 2 години
Значи казваш един абсолютен лицемер и подмазвач е по-добро от всички досегашни парти.Човек за когото идол е покойния Илия Павлов е най-доброто нещо за България.Много странна представа имате както виждам.
30
10
 
6
 
! Отговори
КОР преди 2 години
ЗА БСП И ГЕРП!
29
23
 
6
 
! Отговори
българин преди 2 години
Вече всяка нова партия,е по доброто от всички стари в парламента! Толкова е просто! Какви " сценарии" какви глупости говори тоя?!!!-:)))Старите партии им е местото в ъгъла! Докато се саморазпуснат пръскайки се!
28
23
 
5
 
! Отговори
Винету преди 2 години
До Анонимен 14Съществената разлика е, че Слави си плаща с пари от неговия джоб, които той си е изкарал с честен труд, а не с парите на данъкоплатците. Нормално е да има хора, които да му мислят "доброто", разбута *** с пълна сила. А колкото до БСП - не знам как имат очи тези наглеци да си отварят устите. Тази партия трябва да бъде заличена със закон! Още някоя година и електората им ще се стопи до 10%.Ще гласувам за ИТН, защото те разбутаха *** и всичко е благодарение на тях! Факт!
27
7
 
23
 
! Отговори
ФАКТ преди 2 години
ИТН и ДБ са отxoдни продукти на дпс!!!
26
1
 
1
 
! Отговори
До 5 преди 2 години
Ти вярваш ли си
25
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
България е" осъдена душа" от собствения си самопрокълнал се народ
24
5
 
26
 
! Отговори
Славуца се опитва преди 2 години
да бъде като Жорж Ганчев. Но е много пр ост и е далеч от шоумена Жорж! Този чалгар сам се натопи в играта, искаше да старее като катедрала, но ще си умре като цъ рвул, като Боко!