Божанков за Слави Трифонов: Нов актьор със стар сценарий

Бил събирателен образ на Сакскобургготски и Борисов
Обновена: 18 юни 2021 09:47 | 18 юни 2021 09:43, Александър Попов
90
Божанков за Слави Трифонов: Нов актьор със стар сценарий
Снимка: БГНЕС

Явор Божанков, водач на Коалиция “БСП за България“ във Велико Търново, направи интересни сравнения и определи Слави Трифонов като машина на времето и събирателен образ след вчерашното му участие пред студенти.

"С.Трифонов: Ще бъда по-конкретен, когато му дойде времето.
С.Сакскобургготски: Ще ви кажа, когато му дойде времето.

С.Трифонов: пристига с джип (Тойота Секвоя) и дузина гардове.

Още по темата
Б.Борисов пристига с джип (Тойота Секвоя) и дузина гардове.

Б.Борисов: не идва в парламента.
С.Трифонов: не идва в параламента.

Сакскобурготски дойде, като надежда на демократичната общност. Прегърна се с ДПС.
Борисов дойде с обещание да вкара Доган в затвора. Прегърна се с ДПС.

Явно този път са решили да ни инсталират събирателен образ на всичко до тук - хем не говори, хем не идва в парламента, хем се вози с Тойота Секвоя, хем ни информира за държавните решения през Фейсбук.

Имам въпрос към сценаристите на тази десетилетна постановка. Фантазия нямате ли? Може ли, като сменяте актьорите, малко да променяте и сценария? Че съвсем се отегчихме.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
0
 
0
 
! Отговори
asd преди 2 години
До 4epaтакива индивиди дават работа на хората, не които по цял живот бачкат за хората и не могат да измислят нищо и после само избиват комплекси цял живот и другите са им виновни че са бедни. Седни почети малко или си лягай направо
82
7
 
3
 
! Отговори
Истина преди 2 години
Не съм фен на Слави, ама много ви бърка у газо на партиите от статуковото и всички в един глас ревете срещу него, личи си че всички сте деца на БКП и ДС. Не гледайте другите какви са, вижте вие какви сте. Много *** хвърляте в реката, от която самите вие ще пиете слизайки по баира на долу ;)
81
3
 
14
 
! Отговори
СЛАВИ ПАТЕРИЦА ДПС преди 2 години
СЛАВИ ПРЕДАДЕ БЪЛГАРИЯ НА ТУРЦИТЕ !!! ИТН Е ПАТЕРИЦА НА ДПС !!!
80
3
 
12
 
! Отговори
4epa преди 2 години
ИНДИВИД БЕЗ ЕДИН ДЕН ТРУДОВ СТАЖ( ДА РАБОТИШ ИСТИНСКА РАБОТА- А НЕ ПРАЗНОДУМИЕ ) НА КОЙТО МЛЯКОТО МУ Е ОЩЕ ПО УСТАТА - И ТОЙ СЪВЕТИ ДАВА !!!!
79
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Уточнение: Слави си е купил джипа, а не е подарък от горското като на Тикв. Горското купи жипки за по 200 000лв едната да се возят шейхове на лов в БГ. Познайте кой шейх се вози 12г и с охрана за наша сметка.
78
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Божанков и той обиколи партиите като цветарка!
77
9
 
7
 
! Отговори
ЩЕ ГЛАСУВАМ ... преди 2 години
ЗА ЯВОР БОЖАНКОВ ЩОТО Е МНОГО ДОБЪР И УМЕН!
76
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз гласувах на местните избори за Весела Лечева и на 04.04.т.г. тоже. Сега не знам за кого да гласувам. Има достатъчно други места. Весела Лечева е фаворитка за нашия град и понеже това не се разбра се опасявам от развръзката.
75
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тошко йо. обаче е прав за СЕМ. Трябва този орган да се разследва и премахне с нов закон. Системно се пречи на умните мнения но се тиражират пошлите и глупавите. Дирниците правят каквото си искат абсолютно безпардонно. Отнемането на достъп се прави по милиционерски правила и нареждане..........
74
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ето сега защо сложихме частичната ЛИ в текста ни по долу, за промяна на смисъла ЛИ. Ние не сме слагали ЛИ. На вас кой ви нареди да слагате ЛИ в коментара ни.
73
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тошко йо. обаче е прав за СЕМ. Трябва този орган да се разследва и премахне с нов закон. Системно ли се пречи на умните мнения но се тиражират пошлите и глупавите. Дирниците правят каквото си искат абсолютно безпардонно. Отнемането на достъп се прави по милиционерски правила и нареждане..........
72
2
 
7
 
! Отговори
A преди 2 години
То, това го подозираме доста хора, но някои още наивно вярват в отбор черешки и отбор ягодки, а реалността е, че няма отбори. Всички са от едно котило (БКП). Целта е разделяне на народа (разделяй и владей). Докато народа се чуди кого да подкрепи и срещу кого да плюе, те си правят каквото искат и се покриват един друг. Да живее България.
71
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще видим дали е стар сценария когато калинките започнат да си бършат сополя.
70
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
55 Спри да пишеш, че колкото повече пишеш, толкова по-ти личи пилешки мозък. Слави е стар и деградирал чалгар, който се родееше с мутрите на прехода. Платен от червената олигархия -Божков, лакей на Москва. Да не бе Маестрото, който му пишеше песните и актьорите в скечовете, нямаше дори да има шоу. Фъфли на всяка втора дума и не може, да говори без аутокю. Върна комунистите на власт, като излъга електората си от наивници.
69
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
68 Божанков, както и Нинова, са политически номади, преди бяха в СДС, за келепира, после се зачислиха в столетницата, родната, на рода им, закрилницата.
68
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Отдавна нямам никакви илюзии че с поредния фокусник България ще прогресира. Отново ще имаме познатия резултат от трън та на глог.
67
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много добре описано. Остроумно и вярно.
66
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На този комунист Божанков паметта нещо му изневярява. БСП със Станишев управлява заедно с Доган и Саккобурготски (4 години). Станишев се целува с Местан и управлява с премиер Орешарски и ДПС ( 1 година и половина).
65
8
 
28
 
! Отговори
Ясновидец преди 2 години
Слави си е типична мутра! Не е стъпил сред хора! Страх го е и се крие! И да направи правителство, много бързо почитателите му ще го разберат какво представлява! Същата неука мутра като Толупа, от която ще се отвратим много бързо! Народа иска умен, уравновесен човек с някакво образование и говорещ езици ,виолата не ни е приоритет!
64
7
 
33
 
! Отговори
селско момче преди 2 години
Това е Слави. Първеню, мутра, който се прави на голямата работа, ама издиша отвсякъде. Като видяхме и какъв екип е събрал от ***....Нали уж прави кастинг, търси млади и кадърни хора. Кьорфишек е всичко. Просто Слави е болен и се нуждае от лечение, затова осуква и се прави на цар. Иска да е ЕВРОДЕПУТАТ и да се лекува в Европа, но не като Слави учиндолски, а като български евродепутат. Толкова е прозрачен. А балъмите му вярват, както вярваха и на Бареков