Кампания няма, само битка ГЕРБ - служебен кабинет

Какъв е реалният облик на предизборната кампания?
20 юни 2021 10:54, Ния Христова
114
Кампания няма, само битка ГЕРБ - служебен кабинет
Снимка: БГНЕС
Предизборна кампания за предстоящите избори на практика няма. Дебатът в момента е между служебния кабинет и ГЕРБ. Около това мнение се обединиха политическите анализатор Михаил Кръстев и Слави Василев.
 
"През последния месец наблюдаваме изключване на политическите партии от дебата. Той в момента се води от служебния кабинет и бившите управляващи от ГЕРБ. Останалите партии не търпят негативите", коментира в ефира на Нова тв Михаил Кръстев.
 
"На практика предизборна кампания не съществува, защото никой не се опитва да спечели избиратели с програма. Всеки се е фокусирал в битката „служебен кабинет – Борисов", коментира и Слави Василев. Според него „Има такъв народ”, „Демократична България” и „Изправи се! Мутри вън!” ще продължат да печелят.
Още по темата
 
"Служебният кабинет се справя изключително добре като основен опонент на бившите управляващи от ГЕРБ. Справя се изключително добре в тази роля, но не и в ролята на служебен кабинет”, смята Михаил Кръстев. Той даде и пример – ЦИК. „Остава усещането, че новият състав на ЦИК е оставен сам в спорове с една компания за осигуряване на машините за гласуване", коментира Кръстев. Според него реална ревизия и реална промяна в управлението на държавата няма.
 
"Ролята на кабинета излиза много извън организирането на изборите. Служебният кабинет се намеси отговорно относно изборния процес. Спорът със „Сиела” е затворен", коментира Слави Василев. 
 
"Служебният кабинет показа как ББР е раздавала кредити, как „Автомагистрали” и други дружества преразпределят публичен държавен ресурс", коментира още Василев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
6
 
26
 
! Отговори
коментар преди 2 години
Тук някои противници на ГЕРБ кълнат привържениците им със смърт и терор! Искам да попитам КОНЦЕНТРАЦИОННИ ЛАГЕРИ ЛИ ЩЕ ПРАВИТЕ, НО ТОЗИ ПЪТ НЕ ЗА ЕВРЕИ, ФАШИСТИ, А ЗА СТОТИЦИТЕ ХИЛЯДИ ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА ГЕРБ? Затова искам да кажа на всички, които не подкрепят Юмручето и неговата хунта, ГЛАСУВАЙТЕ, да внесем ред в хаоса, който създадоха!
68
6
 
20
 
! Отговори
резила преди 2 години
До Сбогом на резила Е,сега вече с гордост ще заявяваш на приятелите си в чужбина - имаме си президент, премиер и министри-комунисти,ченгета,доносници и техните синове...
67
25
 
11
 
! Отговори
Сбогом на резила преди 2 години
Един от някогашните ми съученици работи в международна организация от 15 години и често пътува. Миналата седмица сподели на среща на класа, че му е омръзнало до повръщане домакините да го гледат с нездраво любопитство, щом научат, че е от България, и по-неучтивите от тях да подхвърлят "А, страната с премиер-гангстер". Прочухме се. Ама много кеф не е кеф, така че стига.
66
22
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
до 63 ;За кои завзели с измама властта говориш не знам , щото аз други ,дето освен измама ,използват заплахи ,принуда ,шантажи ,уволнения на неудобни ,пращане на мутри ,физическа разправа и психически тормоз ,освен ГЕРП , не познавам ...
65
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да не се вторачваме в тези, които вече са част от миналото, а да разчепкаме НОВИТЕ. Те ще определят живота ни с новото НС.
64
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Двама възрастни избиратели си говорят:-Ти за кого ще гласуваш на изборите ?-Като се събудя на 11ти , ако ми е килнат на дясно ще гласувам за десницата , ако ми е килнат на ляво - за левицата .-Ами ако е напред и нагоре ?-Дреме ми за изборите.
63
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма гербави, няма зелени чорапи. След изборите народа ще се гърчи, а управляващи и държавна администрация пак ще си живеят охолно. Подхвърлят ни компромати, за да има зрелище, после ще дадат и по едно кебапче и няма да разберем как сме отново прецакани за 10-тина години напред.
62
9
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Честни избори няма да има. Полицаи и военни узурпираха властта грубо и настървено. Изборните резултати ще бъдат такива, каквито те ги пожелаят. Както е казал Сталин " Важно е кой брои"
61
28
 
8
 
! Отговори
Мъкаааа, мъкаааа.... преди 2 години
Измислени анализатори, политолози и социолози. Така ви се иска гербавия да е на власт, но няма да стане, нито сега, още по-малко в бъдещето. Кампанията партиите и кандидатите си я правят по правилата, но на вас не ви е изгодно да анализирате това.
60
31
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гербавите така и не разбраха,че са пътници.От тук нататък ще им остане само плюене и лаене срещу всеки опонент.
59
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много последователи в България на Кашпировски се опитват да ни внушат , че на всичко казано без реални доказателства трябва да се вярва , да ама абдалите останаха малко и напъните на ерзац сугестолозите остават напразни . Не се хабете напразно , ами прочетете "Лъжливото овчарче" и дано асимилирате правилно съдържанието .
58
13
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ох, да минават тези избори, че не мога да им гледам физиономиите на тези министри. По няколко пъти на ден изявления, разкрития, ай сиктир. Той и ББ ми е омръзнал да го гледам, ама все пак за 10 години нормално. А, тези за 1 месец и изключвам телевизора, като заговорят.
57
4
 
17
 
! Отговори
AZP преди 2 години
Към пишещите разни послания (в големия си брой глупости,пошлост и празноглавство): ако искате да бъдете чути и правилно,според вас,разбрани, пишете смислено и грамотно.В болшинството от вашите писания лъха на необразованост и наследствена тъпота,която не може да се хареса на никой нормален човек.
56
35
 
11
 
! Отговори
ГЕРБ=ГРОБ преди 2 години
До всички герберасти, пожелавам ви да пазарувате свещи, жито и лекарства. Опела за децата и внуците си да правите и да се гърчите до края на жалкото си съществуване. Амин!
55
9
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
59 Стрелбата идва от завзелите с измама властта, които трескаво се окопават и смятат да векуват там. Досега не показаха нищо, което могат, само стрелят ли, стрелят по ГЕРБ...После Бойко ще изключи телевизора и квиченето на червенитеорки ще спре.
54
12
 
28
 
! Отговори
AZP преди 2 години
Към радеф и неговото правителство: Вие воювате само срещу ГЕРБ,а не срещу тоталната корупция,в която е потопена страната ни,но на нас не са ни нужни никакви войни на каквито само вие комунистите сте способни.Нека всички,за които се докажат извършени престъпления, да бъдат съдени и ефективно осъдени,но днес вашите "войни" се водят не само срещу ГЕРБ и Борисов,а още и срещу почти един милион честно мислещи българи,които до момента не са били свидетели на по-успешно управление.
53
24
 
4
 
! Отговори
ГЕРБ=ГРОБ преди 2 години
До Чебурашка, да си надживееш поколенията, преди да се сдобиеш с рядка форма на левкемия. Амин!
52
29
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Не стреляйте по пианиста - той толкова може !" Отчаяните гербави тролчета ,правят последен безсмислен опит да спасят боко (т.е. папкането )! Но в безмозъчната си надпревара един-друг кой каква по-велика небивалица ще изръси , всъщност си копаят гpoба , но откъде толкоз акъл да го осъзнаят ?! "Не става само с ядене - трябва и акъл !"
51
22
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Във всяка нормална държава, подобна "партия" отдавна би била поставена извън закона! Как е възможно българинът да търпи криминална структура, която се представя за партия? По тая логика би могла и италианската мафия да твърди, че е партия, но там няма милиоти *** хора, които да и вярват.
50
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен до вопроз37 преди 2 години
Еманация на на анти ГЕРБ движението - в едно изречение - 100 грешки. Много образовани членестоноги.