Кампания няма, само битка ГЕРБ - служебен кабинет

Какъв е реалният облик на предизборната кампания?
20 юни 2021 10:54, Ния Христова
114
Кампания няма, само битка ГЕРБ - служебен кабинет
Снимка: БГНЕС
Предизборна кампания за предстоящите избори на практика няма. Дебатът в момента е между служебния кабинет и ГЕРБ. Около това мнение се обединиха политическите анализатор Михаил Кръстев и Слави Василев.
 
"През последния месец наблюдаваме изключване на политическите партии от дебата. Той в момента се води от служебния кабинет и бившите управляващи от ГЕРБ. Останалите партии не търпят негативите", коментира в ефира на Нова тв Михаил Кръстев.
 
"На практика предизборна кампания не съществува, защото никой не се опитва да спечели избиратели с програма. Всеки се е фокусирал в битката „служебен кабинет – Борисов", коментира и Слави Василев. Според него „Има такъв народ”, „Демократична България” и „Изправи се! Мутри вън!” ще продължат да печелят.
Още по темата
 
"Служебният кабинет се справя изключително добре като основен опонент на бившите управляващи от ГЕРБ. Справя се изключително добре в тази роля, но не и в ролята на служебен кабинет”, смята Михаил Кръстев. Той даде и пример – ЦИК. „Остава усещането, че новият състав на ЦИК е оставен сам в спорове с една компания за осигуряване на машините за гласуване", коментира Кръстев. Според него реална ревизия и реална промяна в управлението на държавата няма.
 
"Ролята на кабинета излиза много извън организирането на изборите. Служебният кабинет се намеси отговорно относно изборния процес. Спорът със „Сиела” е затворен", коментира Слави Василев. 
 
"Служебният кабинет показа как ББР е раздавала кредити, как „Автомагистрали” и други дружества преразпределят публичен държавен ресурс", коментира още Василев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
18
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гроб не е никаква партия, а е ОПГ за пълно ограбване на народа! Каква е идеологията и? Единствено обединение на алчни неуки хиени, с цел лично облагодетелстване!
48
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ВСЪЩНОСТ Е ТОЧНО ОБРАТНОТО: БИТКАТА Е МЕЖДУ СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО И ГЕРБ! въпросното "правителство" прави всичко възможно да дискредитира герб преди изборите, за да намали максимално избирателите ! иначе бсп и паважниците нямат никакъв шанс да спечелят нещо!
47
21
 
14
 
! Отговори
Немощни тролчета преди 2 години
Герберастията и в интернет-кампанията си използва некадърни корумпета, защото няма други в тази клиентелистко-мафиотска "партия". Пляскат в коментарите смайващи дивотии, които на нормален човек не могат да хрумнат и след 4 по 100 без мезе. Пожелавам им още по-усърдно да се трудят за окончателния провал на бандата си - колкото повече *** бълнуване от тях, толкова по-сигурно е отърваването от мутропожарникаря и неговата гмеж.
46
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен до Христов преди 2 години
Да изчегъртаме ГЕРБ защото са ерзац мутри и да изберем доказаните мутри .
45
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пътищата на Борисов започнаха да се рушат след пороя. Хората от временното правителство ви показаха защо е така, но аз виждам една абсолютна загуба на мислене. Ако нямаше толкова голяма корупция и кражби, можеше да живеем като Люксембург.Всеки народ си заслужава управлението!!!! Лекарите ще продължават да заминават и не само те.... САЩ и ЕС ви показаха в каква държава сме превърнати. Разбирам да симпатизираш на дадена партия, но да приемаш кражбите и всички гнусотии, значи си съучастник.
44
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На прав път сме! Комшиите от Гърция имат вече одобрени 30 млрд евро от европейския фонд за развитие. Очаква се ние да се oaкa.e! LOL! Готино, нали!
43
7
 
14
 
! Отговори
Жоро преди 2 години
Погледнете му грозната мутра на Смрадев, това е мутра на вечния лузър, за това Терсенето. Всеки разбра що за долно, слузесто и отвратително същество е.
42
12
 
7
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 2 години
Кампанията е:всички срещу ГЕПИ,че много се нагушиха...завалиите,а на другите не дават.Трябва да има...ред,а техният вече...мина.
41
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Има ги и двете, кампания и битка за реанимиране, на комунизма в България. ГЕРБ пречат на комунистите, да спрат развитието на евроатлантическа България и затова, е битката срещу Борисов.
40
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
26 Московският проект Слави е пълен провал, нито става за лидер на партия, нито за премиер/не говори чужди езици/, нито за депутат. Движи с три джипа и силна охрана, нима това е човекът на промяната? Стар, с разклатено здраве, страдащ от параноя и страх, от собствените си мутри-бодигарове, никак не му се отдава, да представлява интересите на демократичната младеж, която искаше промяна.
39
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Щом Чегърташка и Пияница Мазохистик реват, значи сме на прав път.
38
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всичко се развива много добре! Все повече хора (избиратели) започват да говорят, че положението на хората преди изборите тази година е било много по-добро!
37
5
 
10
 
! Отговори
VB преди 2 години
Лятото идва - бъдете смели !
36
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хората се делят на два типа -първия : Хомо сапиенс са тези на които мозъкът ги води в правилната посока а втория тип са членестоноги-на където сочи члена на там вървят ногите. Жалко , че голяма част от наши сънародници живеещи в чужбина се оказаха от втори тип.
35
12
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В момента тече предизборна кампания за ангигерб сбирщината и руския човек Радев. Използват се всички средства, като сатанизиране на Борисов, ГЕРБ, обвинения без доказателства, откровени лъжи и инсценировки, които след като добият публичност, се провалят.
34
5
 
0
 
! Отговори
Българин преди 2 години
Ние българите сме убави ора, но светът е устроен лошо, все ни идват неблагоприятни опстоятелства, а требе да ни дойде един друг свят с едни благоприятни опстоятелства за да живеем като материално богати хора и да се наслаждаваме на живота в материално богатство!
33
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен . . - . . Важното е, че който и да си изберете вие гласуващите - дали ще е Борисов или някой друг, няма да има никакво значение, и мизерията ще става все по-жестока и животът все по-лош през следващите десетилетия, но ако без Борисов ще понасяте мизерията по-приемливо, изберете си някой друг, сега е демокрация, има достатъчно кандидати за мястото му да ви оправят.
32
14
 
12
 
! Отговори
Жоро преди 2 години
Коалицията "зелен чорап" събра толкова врагове, че и Смрадев и Осрашков са с разписа пътен лист, като им свърши мандата, а чалгаря по дълго да живее за да се мъчи, Божиите закони не се приемат от парламента посред нощ.
31
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всички са с по 20%, кабинет няма да има, не може нито един закон да мине без всички да го одобрят! България е разединена име знам какво ще ни оправи!
30
7
 
18
 
! Отговори
До 32 преди 2 години
По същата причина и вие ИТН няма да можете да съставите кабинет, каквото за вас такова и за Герб!