Кампания няма, само битка ГЕРБ - служебен кабинет

Какъв е реалният облик на предизборната кампания?
20 юни 2021 10:54, Ния Христова
114
Кампания няма, само битка ГЕРБ - служебен кабинет
Снимка: БГНЕС
Предизборна кампания за предстоящите избори на практика няма. Дебатът в момента е между служебния кабинет и ГЕРБ. Около това мнение се обединиха политическите анализатор Михаил Кръстев и Слави Василев.
 
"През последния месец наблюдаваме изключване на политическите партии от дебата. Той в момента се води от служебния кабинет и бившите управляващи от ГЕРБ. Останалите партии не търпят негативите", коментира в ефира на Нова тв Михаил Кръстев.
 
"На практика предизборна кампания не съществува, защото никой не се опитва да спечели избиратели с програма. Всеки се е фокусирал в битката „служебен кабинет – Борисов", коментира и Слави Василев. Според него „Има такъв народ”, „Демократична България” и „Изправи се! Мутри вън!” ще продължат да печелят.
Още по темата
 
"Служебният кабинет се справя изключително добре като основен опонент на бившите управляващи от ГЕРБ. Справя се изключително добре в тази роля, но не и в ролята на служебен кабинет”, смята Михаил Кръстев. Той даде и пример – ЦИК. „Остава усещането, че новият състав на ЦИК е оставен сам в спорове с една компания за осигуряване на машините за гласуване", коментира Кръстев. Според него реална ревизия и реална промяна в управлението на държавата няма.
 
"Ролята на кабинета излиза много извън организирането на изборите. Служебният кабинет се намеси отговорно относно изборния процес. Спорът със „Сиела” е затворен", коментира Слави Василев. 
 
"Служебният кабинет показа как ББР е раздавала кредити, как „Автомагистрали” и други дружества преразпределят публичен държавен ресурс", коментира още Василев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
2
 
2
 
! Отговори
Аверите на мутрата преди 2 години
Борисов кажи си за Концлагера в Перник ще ти олекне мутро....
88
0
 
1
 
! Отговори
ГРОБ преди 2 години
До Анонимен 99оТ къде знаеш че Хр Христов е безродник?
87
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Христо Христов Щом безродник и комунист като теб иска някой да бъде "изчегъртан", значи за България най-добре ще бъде да се прави обратното!
86
1
 
1
 
! Отговори
КЛ преди 2 години
До Гуфу "Кое точно показаха?"Показаха как точно Борисов се бори с олигарсите. Като краде бизнеса на едни олигарси като Божков и сие. И в същото време раздава средства на други олигарси и мутра - Пеевски, Домусчиев и Вълка, чрез ББР. Но на дебелокож тъпир да говориш за морал е все едно да чакаш от умрял писмо. Ей това показаха.
85
2
 
6
 
! Отговори
Че то беше ясно преди 2 години
Служебният кабинет бе избран лично от президента със задачата да мачка ГЕРБ, за да посатви другите партии в зависимост от самия радев.Да не мислитее, че й е лесно на Корнелия Нинова да се опитва да пази дистанция? А Слави не знае след изборите премиер ли да бъде, президент ли? толкова е заблузен милия, ще му отмъкнат парийката и няма да разбере.ДПС си изиграха картите и само те могат зда поставят радев на колене - като обърнат вота наесен апример.
84
2
 
5
 
! Отговори
Гуфу преди 2 години
До Анонимен- Ами накарайте си децата да учат. Пуснали сте ги буща да се шляят и прехвърляте всичко на учителите и учелището. При този лесен достъп до всякакви университети да не искат децата да учат, кой е виновен освен семейството?
83
4
 
15
 
! Отговори
Гуфу преди 2 години
"Служебният кабинет показа как ББР е раздавала кредити, как Автомагистрали и други дружества преразпределят публичен държавен ресурс", коментира още Василев."Което в крайна сметка е основното задължение на тези институции. Кое точно показаха? Как една помощна площадка отдалечена на 12 км. от трасето на магистрала Хемус се представи за "строеж на магистрала без разрешение" или, че банка е отпуснала кредит на компании, които отговарят на критериите и за отпускане на кредити?
82
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами то ТОВА е кампанията: да се смачкат хората, които са направили нещо в последните години, за да може модерното ОФ (ИТН, Изправи се и пр) да отвори пътя на комунистите към нова диктатура. Точно защото е служебно правителство въпросното модерно ОФ няма да отговаря за нищо и съответно само печели от активните мероприятия на военната хунта.
81
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Не се съмнявайте, че при този изборен резултат, можехме да имаме по 20-30 млади и буйни членове на Герб, които да ви преследват като чакали, където и да сте. На война, като на война": каза Борисов, след изборите на 4 април. Два месеца по-късно заглавие на вестник:"Стъки и ММА бойци, нахлуха в Министерството на спорта". Не е като да не ви е предупредил.
80
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ние сме позора на Европа..Организираната престъпност няма защо да я търсим по улиците, защото тя се е интституционализирала. Трябва да има действителна промяна на цялостния статут на страната.България е с най-неграмотните ученици в Европа. В миналото сме били на 8-мо, сега зад 40-то място.Тази неграмотна маса влиза в социален оборот.При такава неграмотна маса, дори да има политическа воля да се промени нещо, ще се окаже, че няма с кого..Но поне изборите ще бъдат относително честни, от години...
79
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Трагедия- Американците да санкционират баш Шиши,с медите му и Черепаха,който финансираше и разхождаше глутници ДБили по жълтите павета,съвместно с Разединителя!Нямаше как да им се получи крайния резултат на протестърите - и в ЕВропа и в Америка ги недолюбват!МаяМа пък се скри на кучето в ГЗ,откакто мериканците казаха,че имат доказателства за спонсориран от Божков политик!Все едно й завряха кочан в голямата уста- гък не казва.Корумпе-политиците и спонсориращата олигархия окончателно глънаха вода!
78
5
 
14
 
! Отговори
Греда преди 2 години
Дотолкова няма за какво да обвинят Борисов и ГЕРБ, та стигнаха да вадят опровергани компромати отпреди 12 години!
77
12
 
8
 
! Отговори
Mopcku_ преди 2 години
11-12 години инсталиране на некомпетентни, но пък верни Калинки на всички нива в цялата държавна система от крадливата комунистическа партия ГЕРБ неимуверно води именно до това днес. Свикнете гербаджии, че партията ви и нелепия ви вожд ще заемат лошо място в историята тъкмо до комунистите.Слава Богу вече нема кой да верва на Винету, освен лели и млади калинки ГЕРБ.
76
22
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма битка, има само разкриване на герберски кражби и хванатите натясно крадци пискат! Гнили тикви пр о. с ти .
75
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
глад за всички герберски ***! хванете се наработа време ви е -герп си изпя песента
74
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ГЕРБ=ГРОБ - Вещер, да те сполетят клетвите, които сипеш! Тъпкано! Личи, че си лузър! Нямаш друга съдба! Така да бъде, амин!
73
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До сега не съм прочел от някой привърженик на ГЕРБ да желае смърт на деца,внуци на противниците си и да кълне като дърта вещица другомислещи . Като знам , че политиците са представителна извадка на избирателите си , дали новоизлюпените политици мислят като избирателите си . Толкова е жалко , че човешко същество може да затъне толкова дълбоко в помията. Ние хората сме част от едно цяло и най-важното е да си помагаме един друг.
72
26
 
5
 
! Отговори
ГЕРБ=ГРОБ преди 2 години
До Емигрант, натискаш се да станеш евентуална калинка ли, бе? Дано забравиш как се диша и се просетиш за този велик господар, когато се гърчиш в агония и издишваш сетния си дъх. Дано е скоро. Амин!
71
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Каква битка може да има със стадо зелени чорапи?
70
0
 
24
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 2 години
Излезте и гласувайте,за да е истински изборът,останалото е без значение