Борисов: Много ми е мъчно за "Хемус", не искат да я пуснат на инат!

"Тези губят златно време да чегъртат, вместо да ваксинират"
Обновена: 1 юли 2021 18:53 | 1 юли 2021 18:52, Веселина Йорданова
682
Борисов: Много ми е мъчно за "Хемус", не искат да я пуснат на инат!
Снимка: БГНЕС

Искаме да управляваме в мир и разбирателство с всички политически партии. Това заяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов по време на предизборно събитие на партията в град Велики Преслав. По думите му в демокрацията има и власт, и опозиция.

"Много ми е мъчно за "Хемус". Така се радваха хората... Магистралата тук до Белокопитово е готова и те не дават да бъде открита. Нарочно министърът на културата бави разрешителните. Не искат да я пуснат. На инат, за да не бъде открита преди изборите", подчерта председателят на ГЕРБ, цитиран от пресцентъра на партията.

Той припомни, че автомагистрала "Хемус" се строи от 1974 година, когато Тодор Живков прави първа копка.

"Построява я до Правец магистралата и там приключва. За да не стане грешка, ние отделихме 1,35 млрд. в отделна сметка за магистрала "Хемус". Завършването на тази магистрала е единственият шанс Северът да се изравни с Юга. В момента 2-3 пъти Южна България надолу е по-добре от вас. И това се дължи на "Тракия" и "Марица", двете магистрали. Там са заводите", обясни Борисов.

Той бе категоричен, че няма неизпълнено обещание и посочи няколко неща, които ще направи през следващ управленски мандат на ГЕРБ.

"Дадете ли ни гласовете си, "Хемус" ще бъде възстановена веднага. 50-те лева на пенсионерите ще ги получават, докато не си замине Ковид. Моля Ви, отидете и се ваксинирайте! Септември ще има тежка Ковид вълна. 1000-те лева за медицинските работници на първа линия също ще продължим да изплащаме. Тези губят златно време. Губят време да чегъртат, вместо да ваксинират хората. Има от всички ваксини. Идете и се ваксинирайте", призова Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


682
Още по темата: Бойко БорисовГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
500
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А ДРУЖКАТА НА БУДА ИВАНЧО КОСТОВ ЯРОСТНО СЕ ИЗХВЪРЛИ"АКО СТИВ ХАНКЕ МЕ НАРЕЧЕ КОРУМПИРАН,ЩЕ ГО СЪДЯ В САЩ". С ОТКРАДНАТИТЕ ПАРИ ЛИ ЩЕ ПЛАТИШ РАЗХОДИТЕ ВАНЧО. АХ,ТЕЗИ МАЛКИ ИВАНЧОВЦИ!!
499
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На човек му иде от мъка да се тръшне на тоз Хемус бе, но айде нема нужда...
498
0
 
2
 
! Отговори
Жеко преди 2 години
ред сълзи ред сополи, жив да го оплачеш
497
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А като ограбвахте България и я разпродавахте , не ти ли беше мъчно, а когато крадяхте народни пари като разпрани, не ти ли беше мъчно, а като умираха хора, не ти ли беше мъчно?
496
7
 
2
 
! Отговори
анономен преди 2 години
Изключително прав, както винаги!!!!
495
3
 
5
 
! Отговори
1 преди 2 години
др.борисов,сега ли се сети да управляваш,в мир и разбирателство,само преди месец,се правеше,на велик,или огладня,държавния кокал е сладък,но българите,този път няма да сгрешим,харчи си спичеленото с "честен" труд,радвай се на внуците,защото живота е кратък,остави политиката,за можещите.Ето Меркел и тя си тръгва,но немците,не я изпращат с освирквания ,затова отеглисе,може народа и хубави спомени,за теб да съхрани,сега момента е такъв че не бива да хвърляшкамъни в рядко л..а..йно,ще се опръскаш.
494
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много ми е мъчно за "Хемус" от нея щях да открадна още ЦЯЛ МИЛИАРД, не половин. На инат не ми дават да открадна тия комунсти!. Ама те не знаят че аз съм НАЙ-КОМУНИСТ щото още си пазя книжката на БКП и ДС. Сега обикалям по селата с бандата без винетки и ГО да търсим да открадна бял кон дето да носи поне 500 кила - да се върна.
493
5
 
16
 
! Отговори
k.k преди 2 години
Друга мъка имаш друга , чекмедже паша.
492
5
 
6
 
! Отговори
Петков преди 2 години
Чудя се коментатора МУТРИТЕ НА РАДЕВ, дали не е някой от клоаката наричана ПИК медия.Те *** като за последно, защото знаят, че подаянията свършват. В демокрацията и свободния пазар не плащат, за да плюеш комунизма , а в същото време ти да се възползваш по комунистически от същите връзки характерни за комунизма, за да излустряш образа на големците.
491
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен Този индивид ,нали е осъден за лъжи ? Кво си навира рилото ? Паталогичен лъжец .
490
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен То бива връзки ,вратовръзки ,ама тия демократи ,бетер свински черва се вързали ,бе аланк/оооолу . И все калини и бръмбари събрани от дол и дере и от БКП -АБПФК и от СИК и МИК ,и тем подобни дерета и гьолове . И наконец,,видими резултати от ГРЕБ. Най бедни ,болни ,нещастни и всички други,, демократимни ценности ,,
489
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен И на мен ми е мъчно ,че Хемус щеше да бъде ,,пускана ,,през 2012 -14-15-17 година ,ама ... хеле пък за тунела под Шипка ..мъка ........мани ..мани .... Особено ми е мъчно ,че щяхме да сме на морето ,за 2 часа от Софиа ... И на ,,Хунгароринг,,няма 250 километра средна скарост . Мъчно ми ,че паталогичен и-д-и-о-т ни лъга и управлява .....години .... Беднимии български народе !!!
488
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До магистралка ... Глупоак си ... ама от глупавите. Къде по свето бел нещата не стават с връзки бе. Бизнеса се прави от познанства между хора и ОТ хора. Крив комунист щти каже как у бизнеса и у комунизмът нещата се правят от хора. А за да се правят *** тия хора тряяя да се познаааават. Ама на глупавите това не им е ясно и те си мислят, че пирамидите са кацнали на земята и не хора са ги правили...
487
7
 
19
 
! Отговори
магистралка преди 2 години
Новата тактика на МГЕРБ, да се правят на неутрални.Всичките са тарикати и про и анти ГЕРБ.Не, не са. Не искаме вече БКП. А Борисов го пресъздаде, чрез ГЕРБ.Върнаха се времената, когато всичко ставаше с връзки.И е важно кого познаваш и затова се присламчваха хора към управляващата партия.Абсурдно е след 30 г да сме в изходна позиция.Защо сме в ЕС, сшед като ще разиграваме балканските мурафети.Не искаме такова бъдеще.
486
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Днес тиквата беше в Бургас. В дома на НХК, който е реновиран с парите на бургазлии.Но в тази сграда може да влизат само калинките на ГЕРБ.Днес тиквата пак е ревал за изчегъркване, но за работни места и дума не е казал. ***, *** , най-*** и нагъл-тиквата главата на ГЕРБ.
485
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Герб направи каквото можа ... време е да си ходят !Не оправдавам злобните плювачи на Бойко ... както и не оправдавам тези, които казват че Бойко е незаменим ... и в двата случая имаме тарикати загрижени единствено за собствения си джоб.Време е Бойко да си ходи, нормално, с уважение - без драма !
484
6
 
19
 
! Отговори
sd преди 2 години
бочо не е направил нищо за северна България. 10 км по Хемус, останалото забатачено с невалидни документи и строежи без разрешение.
483
5
 
8
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 2 години
Атака си оттегли подкрепата към ГЕРБ.
482
6
 
18
 
! Отговори
мишо преди 2 години
ТОЗИ МУШМОРОК КАКВО ЦЕЛИ ГРАЖДАНСКА ВОЙНА ЛИ
481
2
 
7
 
! Отговори
До 606 преди 2 години
Няма да си сам в това си начинание, повярвай ми.