Карадайъ: Ерата на джипката приключи, въпросът е какво следва

Стартът на рестарта бил даден, но рестартът не бил довършен
5 юли 2021 10:01, Елка Василева
87
 Карадайъ: Ерата на джипката приключи, въпросът е какво следва
Снимка: архив, БГНЕС

Централният лъч на ДПС, начело с председателя Мустафа Карадайъ, зам.-председателя и водач на листата в Пазарджик Йордан Цонев и евродепутатът Искра Михайлова, са посетили Драгиново, за да подкрепят листата на ДПС за Пазарджик. Това съобщиха от пресцентъра на партията.

От площада в Драгиново председателят на ДПС Мустафа Карадайъ е заявил: "През месец април дадохме старт на рестарта, но рестартът не е довършен. По думите му моделът ГЕРБ и "12-годишното безцелното пребиваване във властта и превръщането на държавния апарат в бухалка срещу бизнеса и хората" трябва да бъде прекратен.

Още по темата

Според Мустафа Карадайъ кризата на държавността се състои в погазването на демократичните принципи и отстъплението от правата и свободите на хората, войната между институциите, която е довела до криза в политиката. Затова се нуждаем от рестарт, е заявил той.

Карадайъ е подчертал колко важно за страната е "държавният апарат да функционира съгласно Конституцията и законите на страната в диалога ,координация и взаимен контрол, в услуга на хората и помощ на бизнеса."

"Когато ДПС беше на власт през 2007 година, България стана член на ЕС, дългът от 17 милиарда лева през 2009 година вече беше едва 1 милиард лева", е посочил лидерът на ДПС, цитиран в съобщението. Той е добавил, че външните инвестиции в България са достигнали 7 милиарда евро, което е довело до повече работни места и ръст в икономиката.

"Ерата на джипката приключи, въпросът е какво следва", е казал Карадайъ и е призовал присъстващите на площада да избират партии с ясни цели и приоритети.

Водачът на листата за Пазарджик и зам.-председател на ДПС Йордан Цонев е бил категоричен, че за тези 12 години ГЕРБ е превърнала държавата в инструмент на собствената си партия, на членовете си, на бизнеса на ГЕРБ и на лидера си.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
0
 
0
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До анонименнеделко объркл си Народа...я Андрешко ще те остави в реката...я дедо Йоцо...ще прогледне...така 1400 г....докато Народа ни порасне и..не му е било лесно...като дете е ...ще го отгледаме...а вас ще ви съдим...за предателство и финансови.ва пари от нашите данъци?това не е игра на карти...животете на децата на България са безценни..живота на децата ми не са ви стока..алчни престъпници сте..елате ни!гроб е мафия!
64
1
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Е,как! Иде новата джипка,тази за Славунеца-чалгапееца барабар с три джипки охрана.Отърване от джипки няма.
63
0
 
3
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До Анониментака е като ви закриха училищата,мюсюлманите са стотици хиляди ограбени наши братя,дпс просто ги яхнаха ...те са по-големи жертви дори...Капитан Петко Войвода....най -добрият му приятел бе турчин-мюсюлманини,релегиозната и етническа работи за престъпниците политици,разиграват я от 30 години...Обичайте Родината ми и сте наши братя...общ и справедлив дом за децата ни,без етнос и религиозни разделения...свободни хора сме...само се борете дома на децата ни България да е просперираща
62
0
 
6
 
! Отговори
Краси преди 2 години
Тоя кога ще научи български език?
61
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
КъркърдарЪ пак е препил и пелтечи неразбрани глупотевици. Ей, нали мюслитата не пият алкохол?
60
0
 
11
 
! Отговори
БЕН преди 2 години
МАРШ ОТ ПОЛИТИКАТА ОТВОРКО,ПРЕДАТЕЛ.
59
0
 
8
 
! Отговори
Икономист преди 2 години
Стартът на рестарта започнал, но не завършил. Поредният ксмешен политически лидер се опитва да разбира от финанси. Колегата му чейнчаджия Данчо Ментата защо не му обясни как стоя нещата с турската лира и политиката на Ердоган. Г-н Цонев беше избран за депутат в предишното НС от Враца, а сега пък щял да бъде кандидат от Пазарджик. Само не и от Бургас, където го знаят що за стока е. Така е и с другите безработни политици, кандидатстващи за работа в 46 НС. Много кандидати, а работните места са 240.
58
0
 
14
 
! Отговори
333 преди 2 години
Ерата на турските екскурзианти при Ердо!
57
1
 
11
 
! Отговори
toti преди 2 години
Абе то Бойко при вас не ходи ,но при шефа ви се моли......май не ви бръсне за слива
56
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кебапчетата за ромите ги спряхте,но следват направо ваучери за да се ваксинират.А сега де.
55
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Следва ерата на чалгата и кючека!
54
2
 
13
 
! Отговори
Лойко преди 2 години
Сега следва ерата на каруцата. Аман от скопени мозъци на пишман политици.Народа е тотално заблуден заради безкрайните лъжи и манипулации на подобни *** като Мустафата,както и измислените БГ патриоти и всевъзможни партийки и съюзи.
53
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Следва ерата на камаза и мана, с който ДПС си свалят картофите и дървата от феодалните владения в Родопите, за да има Доганчо сараи на морето и хората да са самоубиват пред него в имотите му... упс, ама таз ера си върви паралелно с ерата на Джипката, тройната коалиция и продължава напред, та даже сега я бетонираха с новия закон за гласуване от чужбина... красота.
52
3
 
15
 
! Отговори
А КОГА преди 2 години
ЩЕ СВЪРШИ ЕРАТА НА САРАИТЕ, НА ПАЛАТИТЕ, НА ОБРАЧИТЕ ОТ ФИРМИ, НА ПОЛУГРАМОТНИТЕ ЛИДЕРИ- ТОВА КОГА ЩЕ ПРИКЛЮЧИ.
51
1
 
17
 
! Отговори
Много умно ? преди 2 години
Пробит фес ...
50
4
 
19
 
! Отговори
Мда преди 2 години
Идва ерата на трите джипа !
49
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
54, 53 Изпускате си нервите, значи сме на прав път.
48
2
 
25
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 години
"Карадайъ: Ерата на джипката приключи, въпросът е какво следва" === Ами следва ерата на трите джипки, с които се движи Славуца гея :)))
47
14
 
12
 
! Отговори
СССР преди 2 години
Чалмаритеее ще спасяват тикватттааа,няма спасение тикво специално ще бъдеш в килия с 5 *** карабиниии щом до там стигна да се жалвШ на турчалятааа Нищожество ще бъдеш съден яко.
46
13
 
14
 
! Отговори
СССР преди 2 години
Герб са утайкаттта на тези избори ,колкото и алфа рисърч и други *** да ви промиват мозъците със процентите Гроб ще са на 4 място а вожда ви тикнат в затворааа,време е да отговарят за престъпленията извършвани 12 години а те са наистина много.