Борисов: Радев и Рашков искат физически да се саморазправят с ГЕРБ като Народния съд

От комунизма не е имало такива репресии, заяви лидерът на ГЕРБ във Видин
Обновена: 8 юли 2021 21:47 | 8 юли 2021 21:45, Елка Василева
666
Борисов: Радев и Рашков искат физически да се саморазправят с ГЕРБ като Народния съд
Снимка: БГНЕС

"От комунизма не е имало такива репресии! Влизат по къщи, тарашат, арестуват. Акция "респект" тече с пълна сила. И после някой се чуди защо не направиха правителство със 160 души мнозинство!? Трябваше да се даде поле на Радев и Рашков да се саморазправят с ГЕРБ. Физически! Така работят комунистите. Без съд и присъда. Обвиняват и наказват. Като при Народния съд. Не знам докъде ще стигнат. Това са безскрупулни хора", заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на предизборна среща във Видин.

По думите на Борисов ГЕРБ е градивна партия и нейните членове са го доказвали многократно с дела. "Затова сме заплаха и толкова ни мразят. Затова и мутрите ни наричат мутри. Вдигнахме доходите, пенсиите, учителските възнаграждения са двойно по-високи, направихме пречиствателни станции, спортни площадки, зали, пътища, газопроводи", напомни той.

Още по темата

Бойко Борисов отново попита защо другите партии не говорят за програмите си. "Те само отричат. Веднъж не казаха какво ще направят те. Нямат лидери и ги посрещат празни зали. И на фона на това са канят да печелят изборите. "Нещо друго" ще значи еднолична власт на Румен Радев и подмяна. Няма да се изненадам, ако и след тези избори не се формира кабинет", подчерта лидерът на ГЕРБ, цитиран от Bulgaria ON AIR.

"Слави Трифонов се показа веднъж за две кампании. Заблуди много хора. Нито ще е депутат, нито ще е премиер. И когато има проблем, ще се отрича от хората си. Така не се носи отговорност!", категоричен бе Борисов.

Председателят на ГЕРБ и бивш премиер коментира, че без Видин-Ботевград за Северозападна България няма шанс. "Бяхме обещали до 2024 г. тази отсечка и "Хемус" да са готови. И щяхме да го изпълним, както става с всеки един наш ангажимент. Само така в региона ще дойдат инвеститори и ще се вдигнат доходите. Е, "Хемус" вече я изчегъртаха. Не била спешна. Дано не пипнат и пътя на Северозапада", каза в заключение Борисов.

"Цяло едно правителство е ангажирано да ни проверява. Това е добре, нека го направят. Но скоро ще им свърши мандатът, а те не са направили нищо друго. Нищо от това, което се очаква от тях. За ревизии си има специални органи. Сигурен съм, че предизвикателствата, пред които сме изправени, ни правят по-силни. Имаме хиляди хора зад себе си, имаме цел, имаме лидер, имаме експертност. Така постигнахме успехите си", посочи заместник-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев.

"Всичко, което беше обещано за строителството на пътя Видин – Ботевград, се изпълнява. И това е така, защото бяха осигурени нужните средства и бяха предплатени дейностите. Държавната и местната власт работиха в синхрон. Ще направим всичко възможно това да продължи. Затова призовавам за пълна мобилизация на вота в неделя. Бъдещето на Северозападна България е тясно обвързано с реализацията на този проект", коментира водачът на листата на ГЕРБ-СДС във Видин Росица Кирова.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


666
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
482
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Както винаги необразован човек пише физически какво означава че ще го бият ли Айде да си изберем образовани хора
481
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Боко Боко да не беше крал с партньорите заедно , 90% от парите а 50%,сега щеше да си пак премиер.А сега какво с Каракачанов ще ходите в затвора.
480
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бойко пригответе се за затвора.Помолими Каракачанов и Симеонов да са готови за затвора.Няма кой да Ви спаси.За вас ще гласуват под 8%,а за патриотите 2%.
479
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мутри сбогом.
478
0
 
1
 
! Отговори
Мечо Кух преди 2 години
Причината да ги има Андрешковците, са Кирякстефчовците..
477
2
 
3
 
! Отговори
Защо преди 2 години
Рашков е агент на УДБА.Как може такъв въобще да е на такъв пост?!
476
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И аз съм за Черепа. България трябва да управлява, много богат човек с голям опит в голям бизнес и е над-нещата и парите си. САМО той може наистина да се опита и иска да направи нещо за БГ. ВСИЧКИ останали са за статус, кариера, СВ, виж те ме кой съм и далавери са там. Те са за СЕБЕ си там! Не за ВАС и за България, За Себе Си! А гласувашите, са овцете който им осигуряват този статус и заплати.
475
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най-хубаво беше по време на тройната коалиция и бойко главен сек. От там нататък сичко пародия
474
4
 
3
 
! Отговори
Reptile преди 2 години
Мишоци, защо траете за МИГ-а, защо не се разчита кутията, защо Ел Фигуранте измисля причини разчитането да стане след изборите!?Колко жалки са червените тролчета!
473
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вулфила. Най-накрая разбрах защо ни тегли към Германия. В Северна България за живели вестготите. Хора, тез на власт днес са слугинаж на САЩ. Каквото и да правят САЩ, ние сме част от ЕС. Ще ни е трудно, но докато ЕС не ги заболи за нас, ЕС няма да се оправи. Ще изпием горчивата чаша до дъно. Важното е да ни има, младите да живеят пълноценно живота си, да има деца. И тези Бесни Страшни Пенсии ще изтекат в канала на историята, споко!
472
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
идеята никак не е лоша.
471
3
 
3
 
! Отговори
Змей Горянин преди 2 години
Дойдоха комунистите и пак ще жертват северозапада! Тия мразят и в червата си хората от тоя край. Верно е че там са все хора християни, една джамия няма в тоя район. Като капак на всичко са и от богомилска кръв, та то не бяха репресии, не беше отклоняване на реки от Враца и района, сега и магистралата им спряха. Много мразят комунистите тоя район, мнооого.
470
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чета по форумите и се изумявам , колко "морални" са хората подкрепящи ИТН-от тях като , че ли няма крими , педофили , крадци , износилвачи , побойници , подлизурковци , службогонци , леви резби и всякаква друга из..м.ет , но няма да имат нищо против да бъдат от ордите кърлежи под крилото на Слави. Да ни е честито новото !!!!!!
469
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Обаче генерал Радев им разказа играта!Този път-Браво!
468
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Алена,Ален е за бой,нищо не позна!Жалко за ретроградния Меркурий с петте менискуса.Щяхме за футболист на годината да го изберем,не беше отдавна-помните ли?Банкянски бег.
467
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Черепа - президент!
466
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Двама папи го галиха,снимка с Тръмп си купи за 3млр-не помогна!Сега Ердоган го погали на миндеря да видим "файда "ще има ли.Ще хване ли "дикиш".....лош този Рашков,бе!Смля ги!
465
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много Prost е банкянския добре,че го разкарахме.Ама той още не може да се усети понеже е Ентелегентен.И да църка и да писка,след доклада на сенаторите и Магнитски вече е аут.Не случайно Магарешки,Каракачана и Далавери се отказаха от публичност-те разбраха.Само Буци хукна към Херо на пожар ама,гелеСменя се тюфлека-това е!Да не беше крал толкова.Няма кой да му прости Руски поток.
464
8
 
5
 
! Отговори
Чичо преди 2 години
Никога повече подобие на герб през следващите хиляда години.
463
6
 
2
 
! Отговори
ТЛЪСТАКА ТУЛУП преди 2 години
ПАРИТЕ СА СИ МОЙЧЕСТНО СИ ГИ КРАДОХ КАТО ВСЕ КИ ***