МВР: Сигналите за нарушения с 83% повече, няма сериозни

Над 180 удостоверения за гласуване са издадени само днес
11 юли 2021 16:19, Красимир Ангелов
54
МВР: Сигналите за нарушения с 83% повече, няма сериозни
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

До момента няма сигнали, свързани със сериозни нарушения, показва информацията от Ситуационния център на МВР към 15.00 часа.

От началото на предизборната кампания до 15 часа днес в МВР са получени общо 982 сигнала за нарушаване на изборното законодателство и политическите права на гражданите. Спрямо данните към същия час на 04.04.2021 г. се отчита увеличение от 83 % на регистрираните сигнали.

Още по темата
Съставени са 9936 предупредителни протокола по чл. 65 от ЗМВР /увеличение от 539 % на идентично съставените протоколи спрямо данните към 04.04.2021 г./.

За периода от 6 юли до 14.00 ч. на 11 юли в Дирекция „Български документи за самоличност“ и в звената им в СДВР и ОДМВР са издадени общо 1137 удостоверения. Само днес до момента са издадени общо 180 удостоверения.

Оперативната обстановка в зоните за отговорност на ГКПП е нормална. На ГКПП Капитан Андреево, ГКПП Лесово и ГКПП Калотина на българо-сръбската граница има интензивен трафик на леки автомобили на изход от страната.

Гражданите могат да подават сигнали, свързани с нарушения, които възпрепятстват нормалното протичане на изборния процес на денонощната телефонна линия 02/90 112 98, както и на имейл izbori2021@mvr.bg.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
6
 
10
 
! Отговори
Вики преди 2 години
Последна надежда за ГЕРБ е изкуственото създаване на напрежение и организирано подаване на жалби, за да имат претенции утре, че изборите не са проведени, както трябва. Толкова са прозрачни и смешни!
21
4
 
6
 
! Отговори
много странно преди 2 години
Абе нали гласовете на ГЕРБ идваха от ***?! Какво стана с тази опорка днес, никой не я споменава...
20
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До r3v0lv3r Неадекватен си. До такава степен, че не осъзнаваш, че между нещата, които твърдиш в единия и в другия ти пост няма никаква връзка.
19
3
 
1
 
! Отговори
r3v0lv3r преди 2 години
До АнонименГлупости, излезох рано и видях поне 20-30 да обикалят околко очилището и да обсъждат вота, опашки имаше само пред една от секциите. Баба ми на 85 години, която не знае какво е компютър също е гласувала без проблем.
18
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До r3v0lv3r "В моята секция пенсионерите гласуваха първи и нямаше никакви опашки" Мхм. Понеже ти стоя пред твоята секция цял ден и знаеш кой кога и колко лесно е гласувал. Не можете и да лъжете като хората ....
17
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ха, напълно познах резултотите!!!! Гърбавите водят с 2-3% пред Дългия. Следват Болшивиките, ДБЛте за Бг и Агите. Пчеличката Мая и Хайдуците засега са под въпрос. Най-вероятно, почти на 99%, конфигурацията и резултатите на политическите партии представени в парламента ще бъдат същите като на предните избори!!!, което означава, че едва ли ще бъде съставено правителство! Задават се нови, Есено/Зимни избори! -)))
16
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пейте за Победата и строшете машините! Нека напред ви води Свободата!
15
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Рашков на колко ракии е вече?Машините не тръгватКомисиите безчинстват из районите Машините са с ризе към комисиите,за да контролират вота Е да, нормално е при Сталинизма.
14
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Те тия от МВР цяло лято ги палиха със слама на прощада и не гъкнаха,че сега ли ще се впечатлят много
13
3
 
8
 
! Отговори
r3v0lv3r преди 2 години
Очавкано, няма как в определени секции да няма саботажи. Чух по радиото, че някакъв турчин едвам гласувал, защото не знаел български, досега сигурно си е получавал бюлетината зачеркната и всичко е било точно. В моята секция пенсионерите гласуваха първи и нямаше никакви опашки, представям си колко трябва да си неграмотен и ***, за да не може да натиснеш 5 пъти по екрана.
12
14
 
11
 
! Отговори
! преди 2 години
До тук станаха ясни две неща:1. ГЕРБ не печелят избори благодарение на купените *** гласове.2. Може да изчегъркаш 100 от ГЕРБ от държавните институции, но не можеш да изчегъркаш близо милион българи, гласуващи за тях.
11
9
 
15
 
! Отговори
Бойко Рашков преди 2 години
83% повече сигнали за нарушения.. НО ВСИЧКО Е ТОЧНО. Член на секция гласува на машината вместо възрастна дама.. НО ВСИЧКО Е ТОЧНО. Машината издава фискален бон на Lidl..НО ВСИЧКО Е ТОЧНО. Машината спира и влиза човек с тениска на А1 почва да човърка да я оправи.. НО ВСИЧКО Е ТОЧНО. машината забива, и я оправиха, като и подмениха памета, която правела проблема.. НО ВСИЧКО Е ТОЧНО...избори по Южноамерикански
10
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Почти два пъти скок на нарушенията при фигуранта, а избирателната активност по ниска.80 милиона хвърлени на вятъра. Прахосници
9
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това е като че държавата била блато и бюджетът издънен, а после има приходи и излишък 1,5 млрд.
8
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво стане бре простестърчета, нали уж с машините Герб щели да имат само 10% понеже масово купували. Да не се окаже сега, че БСП купува най-много както и новите стари муцуни дето ми се представяте за нови, а сте долни и нагли?
7
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В над 20 секции машиннотомгласуване е било прекратено. Или не са тръгнали машините или са спряли при гласуването.
6
5
 
9
 
! Отговори
19 Апаратамента преди 2 години
Нямало сериозни сигнали, а Рашков Апаратмента само за ГЕРБ говореше тия дни, уж купували гласове.
5
2
 
8
 
! Отговори
Цв. Цветанов преди 2 години
То едно МВР Боже опази..
4
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Украйна за пореден път и попариха надеждите за НАТО. Зеленски си изпусна нервите в Литва - "Ние дадохме 14 хиляди жертви за да влезем в НАТО, още колко жертви трябва да дадем" - тоест, още колко да хиляди да убием, за да ни вземат САЩ в НАТО.
3
14
 
3
 
! Отговори
VB преди 2 години
БЪЛГАРСКО ЛЯТО - 15 15 15 !!!ТОЗИ ПЪТ БЪЛГАРСКО ЛЯТО ВЛИЗА В ПАРЛАМЕНТА ЗА УЖАС НА ПОЛИТЯГИТЕ.