Надеждата на България са младите, но те се разочароваха

Сега е моментът да се съюзят политиците, смята Ириней Константинов
11 юли 2021 14:26, Ния Христова
23
Колко важен е вотът за изкуството?
 
"Днес е състезателен ден, спортен. Мисля, че хората ще отделят време да пуснат вота си. Ако това гали самочувствието ти, че можеш да критикуваш, направи го, всеки може да си намери оправдание да не гласува. Вероятно има хора, които ги притеснява машинното гласуване". 
 
Това каза в Изборното студио Bulgaria ON AIR  директорът на Театър "София" Ириней Константинов.
 
Според него е добре да отидем и да се преборим със съмненията и да гласуваме машинно.
 
"Много пъти отиваш до урната с очаквания за нови надежди и нови истини, но все пак това е демокрацията и начинът. Не успяхме да създадем такова общество, винаги всеки тегли в своята собствена посока. Сега е моментът да тръгнем нанякъде, да се съюзят партии, политици", посочи той.
 
Ириней Константинов е на мнение, че никой не вниква в посланията, които се дават с примерите за обединение.
 
"Хората разбраха, че би имало промяна и свобода, те самите се почувстваха свободни. Но мисленето тип "може и без мен" е най-страшното, което съществува при българина. В младите е надеждата на България, някои от които бяха разочаровани. Има хора, които са склонни да бъдат употребени, някои хора с достойнство се отдръпнаха", допълни актьорът.
 
Събеседникът подчерта, че с желание и доверие се случва да създадеш това, което министър Кирил Петков е успял да направи за съвсем кратко време. 
 
"Обезверяването на част от българите започва от човека, сложен с почти нулев капацитет. Специалистите искат да работят в България, тук има неразорана нива, но няма правила. Радвам се на други лица, специалисти, друга компетентност, които коментират ситуацията с вируса. В същото време се сблъскваме с лица тук за това кой колко може да лъже. Хората на изкуството искат чрез работата си да доказват това, което могат. Навсякъде има "мои и твои". Ние сме широко отворена врата и няма вече предпазни завеси. Ние сме като котката, която гони опашката си и нямаме натрупване", каза още Константинов. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Утрешните млади в България, ще говорят развален български и ще са неграмотни, това ще е много скоро.
20
0
 
7
 
! Отговори
Млад преди 2 години
Ако ние сме надеждата, то лоша работа. Аз съм на 22 и 99% от нашето поколение не става за нищо, ама то Вие сте ни направили такива... Дай Боже да се оправи България.
19
2
 
10
 
! Отговори
Тялото преди 2 години
На 38 съм. Израстнах с усещането, че моето поколение е много по-зле от предното. Като порастнах се убедеих, че е така. Сега обаче виждам, че следващото е тотал щета. За нищо не стават повечето.
18
2
 
6
 
! Отговори
опетков преди 2 години
Надеждата е у младите? И те си избират чалгата.
17
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гербавата шайка саботира и пише злобни коментари неспирно. Тези хира без кютекняма да се ометат.
16
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гербавата шайка саботира и пише злобни коментари неспирно. Тези хира без кютекняма да се ометат.
15
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Слави ще организира студентски бригади, да работим там за без пари.
14
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя пияндурник говори с клишета. Младите, старите....Кажи кадърните, патриотите, трудолюбивите, да те разберем.Иренейчо говори като комунист на партийно събрание.Комсомол няма ли да създаде.Льольото.
13
2
 
7
 
! Отговори
Гроби Таласомо преди 2 години
Пичови... младите, младите, та младите... В тех нема никва надежда, понеже, тва са консумативно-технологични поколения. Който търси надежда в младите е ***! В единици у тей е творческата искра, другото е талаш. И единственото, което знаят младите е: Еуропца, пътувания и асфалтиране на пътищата. И викам на един дрът фрол, оня ден: Абе, за какво тие асфалт, след като сам казваш, че унуката, не ще и да чуе з атва село, освен събота и неделя, да яде и да пие?;))) Е, ама ако може малко асфалт...
12
9
 
6
 
! Отговори
Малко за политика преди 2 години
Тази мантра "чалга" е наистина жалка гербаджийска спекулация. Трябва да се оттървем от крадливата и некадърна гербаджийска дружинка, тогава ще се отлепим от дъното. ........... Гласувайте!
11
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То такава беше и надеждата преди 30 години, а пък то какво стана....
10
0
 
5
 
! Отговори
Време за промяна преди 2 години
Хората на изкуството никога нямат ясно определено мнение. Те са все в дилемата: Да бъдеш или да не бъдеш. ................................................................................................... Рано е за резултати. Гласувайте, днес гласът ви има значение.
9
3
 
15
 
! Отговори
Майора преди 2 години
Каква надежда за младитеслед като мутра чалгаря Слави опростачи цяло едно поколение ! С "Едно ферари с цвят червен" и "Шат на патката главата" ще търсим промяна! О каквае тя щом Слави получавапари от Божков? Аколкото до Петков дасключи сделка с фалирала фирма е за прокуратурата!
8
4
 
18
 
! Отговори
Миро преди 2 години
Само не ми говорете за младите чалгари на учиндолските мутраци .Каква промяна бе,още.по - голяма наглост, простотия и злоба.Я стига.
7
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стига с тия минорни коментари на разни мъдреци на културата, аман. Били разочаровани, ми да не са. Това общество това произвежда, само разочаровани и оплакващи се. Е няма какво друго да се очаква.
6
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво общество да създадем, когато трябва да започнем от себе си. А конкретно за директорът на театър София. Той, защо паркира автомобилът си всеки път срещу служебният вход като двете гуми задължително са на тревната площ??? Паркоместа там има и в ляво и в дясно, НО ТОЙ как да направи три крачки повече???Някой път ще го снимам и публикувам снимката на колата му.
5
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
О не, поразмине ли истерията с ковид-а, веднага се изнасям от тук. Съжалавям.
4
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Никой не се е разочаровал. ИТН и Слави са носители на дългоочакваната промяна. Досега ИТН направиха точно каквото обещаха, но няма как да свършат всичко за 2 месеца. Всички го знаят, но всеки си го тълкува както му харесва.
3
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя беше пич. И още е такъв!
2
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
на времето лафа беше - учи мама, за да не работиш.днешно време трябва да е - бегай в чужбина мама, за да живееш.