Слави Трифонов: Хубав ден за демокрацията, бяха най-честните избори

Лидерът на ИТН ще обяви утре какво ще направи партията му
220
Слави Трифонов: Хубав ден за демокрацията, бяха най-честните избори
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Днес беше един хубав ден за българската демокрация, защото това бяха най-честните избори досега. Това написа лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов.

Още по темата
И не заради резултата на "Има такъв народ", а заради новите изборни правила, които ограничиха максимално купения вот, корпоративния вот и манипулациите с "мъртвите души", заявява той.

Според паралелното преброяване на социологическите агенции партията му е победител в днешния вот.

Подкрепата, която получи "Има такъв народ" е изумителна. Искам да благодаря на всички, които гласувахте за нас. Наистина оценяваме вашето доверие. Утре в 11 часа ще обявя какво ще направи "Има такъв народ", гласи краткият му пост.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


220
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
161
0
 
1
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До Анонименелементарна смешка си...1400 г.гласувала си за слави...друг път,Радев е Генерел от ВВС...въздушен ас от Армията ни...която съсипахте,учил в САЩ...спчелил уважението на въздушните асове от САЩ...само факти...борисов строи...руски потоци с нашите пари като се блажи безбожно...факти...слави не ни попита как искаме да живеем?и да работи за това...можем и без борисов и без слави!Бог да пази България!...джипки...кабеларки...офшорки...господари...споко,идваме за вас!!!
160
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това бяха най-грозно манипулираните избори. Такива политически нападки не бях чувал и виждал. Но ГЕРБ без малко да спечели, отново, въпреки всичко. Радев даде заявка, че е мега престъпник, с пари от Божков. Страх го е от разследване, затова драпа като луд за нов мандат. Такава жажда за власт от страна на Радев е нечовешка, грозна, а жаждата за мъст отвратителна. Определено не харесвам ГЕРБ, гласувах за Слави, но кабинета му след изборите ме потресе. От мен толкова не изборите, след това за кой?
159
0
 
3
 
! Отговори
ББ преди 2 години
хаха...не слави или борисов...Народа ни ви каза...май.ата ви,не ви вярваме,не виждаме политики...слави ви каза,че няма да е ..обяда на харизановци и харалановци...300 лева...пенсиите на майките и бащите ни...300 ..съучастник в съглашения,няма да има правителство...Народа ни се е погрижил,ако ли ще е...за дни...избори до дупка...ви каза Народа ни...докато дойдете на себе си...преяждащи,обслужващи господари офшорковци...парите ви не са ценност..Справедливостта и Свободата са..Божиите и Човешките!
158
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Жална ни майка! Боже!
157
0
 
0
 
! Отговори
ВащаМама преди 2 години
А какво би изрекъл Сашо Фашагата по този въпрос?
156
4
 
2
 
! Отговори
...ВСЕ ПО ВОДА! преди 2 години
НАЙ ЧЕСТНИТЕ ИЗБОРИ, БРАВО, колкото са честни момичетата под червените фенери! Бъдете честни и благодарни на дубайския с ценните хартийки. Влез сега и в съюз с дявола БКП-БСП, майчето и ивановски - нали ще ни водиш към Ада с посланието което носиш на гърба си: " АЗ ИДВАМ И ВОДЯ АДА СЛЕД СЕБЕ СИ!". Хайде, най-после да му потръгне и на този "умен" народ към казана на Ада... пригответе си големи лъжици, ще има доста вода за всички, ще бъдем доволни! Хайде сега, да си пожелаем да ни върви...
155
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най-важното ,че на Борисов му презязаха пъпната връв ,чрез която смучеше и крадеше милиарди долари докато осакатяваше родната икономика .Греховете които е направил са равними само с разгрома му на тези избори .Радев беше като катализатор на неговия погром.Колкото повече Радев се въздигаше ,толкова повече тиквата се смаляваше и ставаше все по-жалък ,дори в очите на своите избиратели.Затова резултата е предвидим-ГЕРБ = политически труп.
154
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На Боко тиквата му влезе с повече от 200...е,сега ще каже след като дойдат гласовете от чужбина,че пак е първи и са му откраднали победата...Да дойдат извънземните да го откраднат този наглец и да му отворят мозъка,за да го проучат от какво е предизвикан този цинизъм във поведението му ,ако въобще намерят нещо в тиквата му...
153
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Браво Слави ,чудесна победа .Банкянския *** най-накрая го заклаха за изборите .Герберунгелите цвъркат и пищят от смешен плач и се давят в безсилната си злоба ,осъзнавайки ,че с ГРОБ е приключено и най-вече с вожда им!
152
5
 
6
 
! Отговори
До тоя смърдел преди 2 години
Искаш да кажеш, че опорочи необезпокояваното ти смучене от държавата и хората продължило безобразно дълго. Айде сега, запрятай ръкави и на започнатите строежи от твойте господари от ГЕРБ, че трябва работна ръка да се довършват магистралите. Ако не за друго повечето кадри на ГЕРБ , поне за обща физическа работа могат да се включат.
151
7
 
15
 
! Отговори
КРЕЙЗИ ПИПЪЛ преди 2 години
Слави Трифонов: Хубав ден за демокрацията, бяха най-честните избори...... ГЕРБ - 23.6 ИМА ТАКИВА - 23.0 % Е, колко и да се мъчите с провокации и Венецуелски далавери пак не можете да настигнете истинските хора ...
150
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като другите не са били чистни поискай оставката на Фигуранта.
149
7
 
6
 
! Отговори
Спеца преди 2 години
Рано е за фанфари Славчо , рано е за овации!Народа чака експертно правителство със солидна подкрепа от Парламента!То и ГЕРБ бе първа политическа сила в 45 -я Парламент , но какво от това?Дано голата ти главица да не е съвсем празна отвътре и да проумееш едно нещо , само БСП е актуалната опозиция на ГЕРБ !Вие останалите улични опозиции сте нещо аморфно , в насипно състояние !Дръж се здраво за истинската опозиция и ще успееш да развиеш идеята за нова България !България с умни и честни управленци!
148
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не се радвай толкова чалгар гнусен,ще бъдеш изритан от народа с камъни и дръве.
147
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Корумпиран мафиот и чалгар поискал празен чек от българският избирател са на първо и второ място в изборите. България върви към светли бъднини.
146
2
 
12
 
! Отговори
гошо острото преди 2 години
най-честите със същите резултати хе-хе-хе
145
20
 
11
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
БРАВО СЛАВИ!!!! ГЕРБ Е ИЗЧЕГЪРТНАТ
144
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
,,Лидерът на ИТН ще обяви утре какво ще направи партията му'' - той вече го обяви в интервюто което даде ,знаем какво ще направят и останалите ,,протестни'' партии. Жалък , долен и *** народ с промит мозък може да избере такива индивиди да го управляват!Няма да ревете и да се тръшкате когато тук въведат Истамбулски конвенции ,започнат да заселват ,,мигранти'' и да насаждат всички гнусотии наредени от извратеняците в Брюксел !
143
4
 
16
 
! Отговори
Истукан преди 2 години
Аза вече изборите не са честни за Слави, защото ГЕРБ води със стотни вече при обработени 76% от протоколите.
142
4
 
13
 
! Отговори
АнатемаКраварЕ преди 2 години
Да живее Чалгата! Дар от хамериканските краварЕ, пардон - партньорЕ.Най-сетне чалгата ще стане държавна политика и основен двигател на доопростачването на нацията. Но както е казал поета:"Глас народен,глас Божи!"