Бабикян: Лаптопи и строежи са коледни подаръци, не политика

Няма внесен кабинет, няма нищо, заяви той
Обновена: 14 юли 2021 11:52 | 14 юли 2021 11:25, Петя Славова
64

От формация "Изправи се. Мутри вън" категорично отказаха да подкрепят проектокабинета на Слави Трифонов. Защо отказват да подкрепят този състав за кабинет и какво друго ги притеснява в предложенията на Слави Трифонов?

Аз не виждам нищо, освен коледни подаръци. Покупката на лаптопи и строежи на училища са коледни подаръци, това не е политика, изисква се малко повече професионализъм. Ние не сме отказали да подкрепим, то няма внесен кабинет, няма нищо. Този субект трябва да получи мандат, да внесе този кабинет в НС за обсъждане. Нищо не сме отказали, при този вид липса на политики, това са разговори по телевизии. Ако искаш да върнеш парламентарната република, го правиш по надлежен ред, а ние не видяхме това, видяхме друго телевизионно управление, вече видяхме едно. Поздравления  за успеха, аз много се надявах това да се случи, а не ГЕРБ да са първа политическа сила. Това заяви в "България сутрин" Арман Бабикян от "Изправи се. Мутри вън".

Той коментира и отказа на Слави Трифонов да прави коалиция с останалите формации.

Още по темата

 
"Че коалиция е мръсна дума, кога стана новина? Сега пак нямат 121, което означава, че не си говорят с никого, 63 души са достатъчни ли? Единият вариант е да се изправи някой гордо, там от екипа, и да каже: "Ах, вие мръсници, не получихте министерства, искахте да лапате баница, искахте постове и понеже не ви ги дадохме, ще ходим трети път на избори", каза Бабикян в ефира на Bulgaria ON AIR.

И допълни, че имат да се решават много важни въпроси, но липсва конкретна политическа програма.

"Имаме да решаваме много тежки въпроси, подхвърлят ми лист хартия, в който няма нищо за "зелената сделка", за Плана, за образованието - освен за едни лаптопи, друго няма. Когато представяш политическа програма, нека е политическа програма, с приоритети", категоричен е той.

И посочи какъв кабинет биха подкрепили.

"Труден кабинет със силни личности. Ние сме в трудно време, не в комфортно време. Затова трябват хора с воля и много сериозна програма. Не може 2 млн. да са се изселили, ние да се занимаваме с царските чешмички. Някой чу ли нещо за правосъдна реформа? Някой може би има желание да ходим на избори и това ще доведе до дълбока икономическа криза", отбеляза гостът на Мария Константинова и Мирослав Димитров.

Представителят на "Изправи се. Мутри вън“ изрази своето мнение за последващите събития.

"Накрая този, който има най-много пари, той ще издържи, а кой има най- много пари, който е крал най - много. Нежеланието на политиците да седнат и да говорят за важните неща. Правенето на сериозен политически продукт е правенето на програма", обясни Бабикян.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
1
 
! Отговори
ББ преди 2 години
хаха...лъжците и манипулаторите...отживелица сте отдавна бре,да ви напомня,че Народа ни е оцелял 1400 г. срещу империи...ние плащаме изборите...ще има до дупка...по Левски жертвал живота си...няма да ви позволим да управлявате животите ни през джипки и кабеларки,купени с ограбеното от нас...не съм ви позволявал да ми нареждате как да живея,плащаме ви да ни питате,Как да живеем и да работите за това...объркали сте рейса...избори...гроб,дпс,итн...са ДС...проекти
51
1
 
3
 
! Отговори
Според Бабикян преди 2 години
политиката е да затваряш кръстовища и пречиш на свободното движение на хората и ГТ,да хвърляш яйца и домати по държавни сгради и по герба,да мърсиш и цапаш,да разнасяш ковчези и бесилки,да пречиш на хората да си почиват и нарушаваш правата им заради твоето и на шепата ти мутри право да протестираш?Вие от ИМВ сте големи щастливци,че има психически увредени и ментално недоразвити индивиди,които ви избраха и вкараха в НС вместо да бъдете третирани като хулигани.По-добре млъквай,Бабикян.
50
1
 
1
 
! Отговори
дядо Йоцо,гледа преди 2 години
ЕХ БАБИКЯН!...БОРИШ СЕ ЗА ПРАВДА И ДЕМОКРАЦИЯ И НАКРАЯ ИДВА ЕДИН НОВ КУМИК, И!?...КАТО ФИЛМА "ПЕТКО ВОЙВОДА",БОРЕЩИЯТ УМИРА В ЗАТВОРА!...ТОВА Е ПРИСЪЩО НА БЪЛГАРИНА!...
49
0
 
0
 
! Отговори
Гатанка преди 2 години
30 г зрее зрее и все зелено,че даже и кухо остана.Що е то?
48
1
 
5
 
! Отговори
тиква преди 2 години
До Анонимен 54 Да прав си за следващите избори Слави направи така че боко да се върне като победител на бял катър
47
0
 
8
 
! Отговори
хъша преди 2 години
Слави май се вживява в ролята на сив кардинал управляващ отзад в сянка без да се съобрази по подобие на боко какво всъщност иска народа
46
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 49 А не е ли по- редно този, който има нужда от подкрепа, да я поиска - в случая Слави? Нали и в Библията пише : Поискай и ще ти се даде, почукай и ще ти се отвори! Ако Слави наистина има сериозни намерения да остане верен на това, което прокламираше преди месеци, той ще се обърне за подкрепа към другите две партии на протеста. Другото са някакви игри. Или политически, или на тежко его.
45
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Борисов накрая ще цунка Славчо по бузките и ще му благодари няколко пъти.
44
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ромите ще продадат лаптопи за 1000 лева и изпият парите, а строежите задълбочават демографската криза, защото още повече млади ще се преместят в София.
43
7
 
11
 
! Отговори
Цирк "Балкански преди 2 години
.. продължава. Сеирът се разиграва, за да се имитира, че има някакво намерение за правене на правителство, когато на т.нар. "протестърски" партии отдавна им е наредено от Кремъл да предадат властта в ръцете на Фигуранта.
42
10
 
0
 
! Отговори
инж Владова преди 2 години
До Само вик...2021 г...Явно вие сте по килипира ГЕРБЕР и слави ви взема хранилката
41
24
 
1
 
! Отговори
инж Владова преди 2 години
До Анонимен ГЕРБЕР гаден скрий се. Шоуто на Слави се гледа в целия свят- защото е музикално шоу, елита на българската музика.Огледай се, ослушай се и ако си под въздействието на Валери Симеоное, ако можеш се спаси Това което прави 22 години Слави се гледа, одобрява от българите по света, които не се облъчват и манипулират от герберските ***
40
17
 
0
 
! Отговори
инж Владова преди 2 години
Бабикян, не приемате Слави за лидер на партията, която спечели с малко, срещу ГЕРБ и сега иска помощтта ви да го реализираКогато БСП 24 часа непрекъснато излъчва лъжи за ИТН, че няма кадри- мълчахте.А вие отидохте ли при Слави Какво чакате?! Той се нуждае от подкрепата ви. По вече прочетете в блога ми zaw12929Blog.bg
39
5
 
12
 
! Отговори
Само вик...2021 г... преди 2 години
И Бабикян и Слави са ми противни. Този арменец защо ли се бърка в БГ-политиката? Ами защото там има КЕЛЕПИР, а не че ще оправи държавата.Те ...арменците оправили своята майка родина, че дошли тук.Къде сме ние , а къде са т е?
38
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Слави го видяхме що за певец е, видяхме че и шоуто му няма гледаемост. Сега ще се пробва и като политик, но на наш гръб ще се учи.
37
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не само пр0сти хора гласувахаза ИТН. Те просто ще са новото СДС, което да разбие модела. На всеко е ясно, че са събрани от к0л и от въже. Иначе щеше да е св. св. Бойко, но защо по дяволите все забравяме за 9-ия му дан по Киокушин!? Един ден световно известни комици ще пресъздават "Величието от Банкя", което от скромност не можа и академик да стане.Иначе фейсбук-рап0ня на всеки е ясен. Като оня дето се скрил под леглото, за да покаже на жена си кой командва в къщи.
36
16
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Управлението на Герб бе пагубно, преди него можеше поне да се сравняваме и бяхме една идея по - добре от Румъния и Албания, сега сме най-зле от цяла Европа. Най най най- бедната и мизерна държава в Европа, след 12 г. управление на гернюб. Всичко друго е бла бла, приказки от селски вечеринки
35
2
 
11
 
! Отговори
Петърчо преди 2 години
Мутрите и ДБ преди изборите са говорили с ИТН и им е било обещавано много но сега ясно виждат че ги използват като оправдание за трети избори. Защото Славчо с всичките приказки как няма да търси подкрепа от статуквото (Мутрите са статукво!) сам си изкопа гроба и сега си търси жертвено агне. Та резултатите още не са официални а ИТН излиза с кабинет. Това означава че тази идея им се е оформила в главите много преди изборите. А за да сработи някой трябва да поеме вината. Наздраве бръснене!
34
7
 
13
 
! Отговори
Българин преди 2 години
Всички сте гладни за власт, Слави не ви предложи на всички ви министерски кресла и скочихте срещу него.така политика не се прави.слави е прав.всички други чакате да станете министри,ама то няма толкова министерства.големи заблудени сте овце.чакате ама няма да стане.
33
4
 
11
 
! Отговори
Майора преди 2 години
АбежБабикянчо управлението на страната няма нищо общо с лъжливите новини и информация , които ти поднасяш всеки ден! Нищо от лъжите ти за чекмеджеттата и къщата в Барселона ,островите не се доказа !И ако бяхме нормална държава отдавна трябваше да си в затвора!Но какво да се прави в България са важни лъжите , а не морала и достойството!