Бабикян: Лаптопи и строежи са коледни подаръци, не политика

Няма внесен кабинет, няма нищо, заяви той
Обновена: 14 юли 2021 11:52 | 14 юли 2021 11:25, Петя Славова
64

От формация "Изправи се. Мутри вън" категорично отказаха да подкрепят проектокабинета на Слави Трифонов. Защо отказват да подкрепят този състав за кабинет и какво друго ги притеснява в предложенията на Слави Трифонов?

Аз не виждам нищо, освен коледни подаръци. Покупката на лаптопи и строежи на училища са коледни подаръци, това не е политика, изисква се малко повече професионализъм. Ние не сме отказали да подкрепим, то няма внесен кабинет, няма нищо. Този субект трябва да получи мандат, да внесе този кабинет в НС за обсъждане. Нищо не сме отказали, при този вид липса на политики, това са разговори по телевизии. Ако искаш да върнеш парламентарната република, го правиш по надлежен ред, а ние не видяхме това, видяхме друго телевизионно управление, вече видяхме едно. Поздравления  за успеха, аз много се надявах това да се случи, а не ГЕРБ да са първа политическа сила. Това заяви в "България сутрин" Арман Бабикян от "Изправи се. Мутри вън".

Той коментира и отказа на Слави Трифонов да прави коалиция с останалите формации.

Още по темата

 
"Че коалиция е мръсна дума, кога стана новина? Сега пак нямат 121, което означава, че не си говорят с никого, 63 души са достатъчни ли? Единият вариант е да се изправи някой гордо, там от екипа, и да каже: "Ах, вие мръсници, не получихте министерства, искахте да лапате баница, искахте постове и понеже не ви ги дадохме, ще ходим трети път на избори", каза Бабикян в ефира на Bulgaria ON AIR.

И допълни, че имат да се решават много важни въпроси, но липсва конкретна политическа програма.

"Имаме да решаваме много тежки въпроси, подхвърлят ми лист хартия, в който няма нищо за "зелената сделка", за Плана, за образованието - освен за едни лаптопи, друго няма. Когато представяш политическа програма, нека е политическа програма, с приоритети", категоричен е той.

И посочи какъв кабинет биха подкрепили.

"Труден кабинет със силни личности. Ние сме в трудно време, не в комфортно време. Затова трябват хора с воля и много сериозна програма. Не може 2 млн. да са се изселили, ние да се занимаваме с царските чешмички. Някой чу ли нещо за правосъдна реформа? Някой може би има желание да ходим на избори и това ще доведе до дълбока икономическа криза", отбеляза гостът на Мария Константинова и Мирослав Димитров.

Представителят на "Изправи се. Мутри вън“ изрази своето мнение за последващите събития.

"Накрая този, който има най-много пари, той ще издържи, а кой има най- много пари, който е крал най - много. Нежеланието на политиците да седнат и да говорят за важните неща. Правенето на сериозен политически продукт е правенето на програма", обясни Бабикян.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
4
 
6
 
! Отговори
На боеко стадото преди 2 години
Какво точно искат,да им изчете цялата програма ли?Досега някой правил ли го е по телевизията?Има си парламент,събират се там обсъждат,говорят,излъчва се на живо и става ясно кой,какво би подкрепил или не би подкрепил.Да,обаче те искат тайни разговори и пазарлъци за постове,е това им е проблема.
11
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 5. Ааааа, ако в тази програма участваха бойкикев, мая общата и бабикят, щеше да е гениална, нали? Съсипахте България с компромати, блокирани кръстовища, унизихте българите с разнасяне на ковчези и бесилки, поругани сгради, подпалени полицаи; разделихте народа, както турското робство и тоталитарното КГБ и БКП не ни е разделяло. Защо? За да има втори мандат фигуранта на Черепа, а вие за да станете министри...
10
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Я ,я връщайте Бойко докато не е вкарал каруцата в ряката тоя цигулар!
9
14
 
7
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
и Бабикян е мъдър мъж!...Логичен,аргументиран...
8
18
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Глупаво изказване, ако не искате да подкрепите едно предложение не го правите, толкова е просто, а не правите разни квалификации, и мястото за дискусии и спорове е в Парламента, не по тв. студията.Едно нещо неможахте да разберете, хората гласуват за ИТН защото не меткат празни обещания и не досаждат излишнло от екрана, това трябва да го проумеете. Дългия каза че ще направи референдум и го направи, каза че ще направи партия и я направи, каза че ще въведе машинно гласуване и го направи.....
7
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Той Слави в началото с КуКу и за шоу не ставаше,ама след десетина години се научи.Сега няма кой да го чака да си играе на лаптопи и космически разходки,докато се научи!
6
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лаптоп имам давай Айфон 15
5
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Слави не става,партията му също.Той си е свикнал само да критикува от екрана и като му се дава властта си глътна езика!Македонец щял да качва в космоса?!Що за програма?!
4
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
що, бе бабикяне, на Черепа свършиха ли му парите?
3
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най накрая видяхме алтернативата на ГЕРБ.
2
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сестра Галева вряка на площада докат се уреди с депутатска заплата.Сега вика служебното правителство да стане постоянно :)))Лустрация за тая червена кукумявка !
1
5
 
23
 
! Отговори
Прав си преди 2 години
Бабикяне - НЯМА ПОРЦИИ , само леки закуски.:((((